/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
kålrabi
Fra :
BJ
Dato :
16-12-04 15:35
Heeii i Gruppen.
Jeg er ny og ved ikke om jeg er kommet til den rigtige gruppe; men om hjælp
af jer..*SS*
Kan nogen hjælpe mig med en opskrift på "Stuvede Kålrabi" ?
Med venlig hilsen
BJ
Bo Warming (
16-12-2004
)
Kommentar
Fra :
Bo Warming
Dato :
16-12-04 15:51
"BJ" <anna_cos@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:41c19ce4$0$301$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Heeii i Gruppen.
>
> Jeg er ny og ved ikke om jeg er kommet til den rigtige gruppe; men om
hjælp
> af jer..*SS*
> Kan nogen hjælpe mig med en opskrift på "Stuvede Kålrabi" ?
> Med venlig hilsen
> BJ
Jøderne som angiveligt blev sultet af nazierne skrev i dagbøger at kålrabi
var vidunderlig spise og bedre end kartofler.
Afgørende er at temperatur i midten af kålrabiskiverne har været over 60
grader i over ti minutter - så er stivelsen gjort fordøjelig og grønsagen
smager da himmelsk lækkert og overgår næsten kød. Selleri og persillerod er
også lækre, men jeg ville ønske at man hos grønthandlere stadig kunne få
kålrabi, som man kunne for ti år siden her på Nørrebro, men nu dominerer
tyrkere - ingen julepynt og ingen velsmagende grønsager.
Det modsatte af kulturberigelse.
Stuvning er jeg modstander af - men det er jo blot lidt melsuppe som koges
med de findelte grønsager. Fedt er godt, men ikke nødvendigt.
Ebbe Kristensen (
16-12-2004
)
Kommentar
Fra :
Ebbe Kristensen
Dato :
16-12-04 16:15
BJ wrote:
> Heeii i Gruppen.
>
> Jeg er ny og ved ikke om jeg er kommet til den rigtige gruppe; men om
hjælp
> af jer..*SS*
> Kan nogen hjælpe mig med en opskrift på "Stuvede Kålrabi" ?
Her:
http://www.dr.dk/Regioner/Syd/DRSyd/Programmer/Eftermiddag/Artikler/20041210105645.htm
Hint: første link i en søgning på <
http://www.google.dk>
med
søgestrengen "stuvede kålrabi" og valg af "sider fra Danmark".
Du sku' ta' og kigge lidt mere på hvad Google kan
Ebbe
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408946
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.