/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Frugtsalat
Fra : Pipeline


Dato : 16-12-04 13:01

Jeg skal lave en frugtsalat på til et ostebord på lørdag. Men én af
deltagerne kan ikke lide flødeskum, og tanken om mayonnaise i frugtsalaten
tiltaler mig ikke. Kan man evt. lave den på Karolines Vanille Creme? Eller
har I andre forslag?

--
MVH/Regards
Pipeline (Remove XXXXXX to reply)



 
 
Friturekokken (16-12-2004)
Kommentar
Fra : Friturekokken


Dato : 16-12-04 13:14

Hej Pipeline

Hvad med at lave den Naturel altså blandet frugt uden creme eller fløde
og så servere flødeskum og andet ved siden af ...

En flot skål blandet frugt med banan - nødder og chokolade druer
og hvad ved jeg og en skal med diverse flødeskum m.m.

Det er ikke unormalt ... og kan i øvrigt bedre
spises dagen efter hvis der er rester ...

Velbekomme !

Med venlig hilsen
Keld - "Friturekokken"



Hauge (16-12-2004)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 16-12-04 13:18

Hejsa
Pipeline wrote:
> Jeg skal lave en frugtsalat på til et ostebord på lørdag. Men én af
> deltagerne kan ikke lide flødeskum, og tanken om mayonnaise i
> frugtsalaten tiltaler mig ikke. Kan man evt. lave den på Karolines
> Vanille Creme? Eller har I andre forslag?

Karolines creme er jo også bare fløde med smag.
Lav 2 portioner, en til dem der kan lide mad, og så en til den sidste
person.

Men ellers, så bruger jeg ret ofte A-38 (dog ikke fra Arla) eller lign, som
jeg søder en anelse, og bruger det som flødeskum, det smager anderledes, men
i hvert fald ikke dårligere. Og skal vi være fanatiske, så er det jo også
sundere

Men jeg synes at du skal prøve dig lidt frem, men majonæse er ikke værd at
spise i frugtsalat.

/Hauge



Stinne og Rune (16-12-2004)
Kommentar
Fra : Stinne og Rune


Dato : 16-12-04 13:57

Hej

Der er da kun en ting der er god til frugtsalat og det er råcreme!!

Jeg har ikke lige en opskrift, men prøv google - hvis du er i tvivl om alle
kan lide det, så server frugt og råcreme hver for sig.

Stinne


"Pipeline" <ng2XXXXXX@odeu.dk> skrev i en meddelelse
news:cprtd5$2n3g$1@news.cybercity.dk...
> Jeg skal lave en frugtsalat på til et ostebord på lørdag. Men én af
> deltagerne kan ikke lide flødeskum, og tanken om mayonnaise i frugtsalaten
> tiltaler mig ikke. Kan man evt. lave den på Karolines Vanille Creme? Eller
> har I andre forslag?
>
> --
> MVH/Regards
> Pipeline (Remove XXXXXX to reply)
>
>



Ukendt (18-12-2004)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 18-12-04 17:21


"Stinne og Rune" <stinne-runeSLET@mail.tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:41c18618$0$65619$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Hej
>
> Der er da kun en ting der er god til frugtsalat og det er råcreme!!
>
> Jeg har ikke lige en opskrift, men prøv google - hvis du er i tvivl om
> alle
> kan lide det, så server frugt og råcreme hver for sig.
>
> Stinne

1 past. æggeblomme
1 spsk flormelis
1 dl. piskefløde
Vanille eller vanillesukker efter smag...

Æg, vanille og flormelis piskes grundigt (til det bliver til en TYK creme -
med håndmixer ca. 5 min (ved 3 blommer)
Piskefløden piskes til stiv skum og _vendes_ i æggemassen. Hvis du bruger
vanillesukker og du vil tilsætte mere efter du har blandet flødeskummet i,
så brug en fin sigte og rør det forsigtigt ud....

Mvh Tommy



Kevin Edelvang (16-12-2004)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 16-12-04 14:02

Pipeline wrote:

> Jeg skal lave en frugtsalat på til et ostebord på lørdag. Men én af
> deltagerne kan ikke lide flødeskum, og tanken om mayonnaise i
> frugtsalaten tiltaler mig ikke. Kan man evt. lave den på Karolines
> Vanille Creme? Eller har I andre forslag?

I Italien nyder man frugtsalat ved blot at overhælde det med lidt frugtsaft
iblandet lidt sukker og likør efter smag.

Sådan kan jeg nu bedst lide det. Det er faktisk en af mine
yndlingsdesserter, særligt efter et "tungt" måltid.

Mvh
Kevin Edelvang



Peter Westh (16-12-2004)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 16-12-04 15:06

"Kevin Edelvang" <virker@ikke.invalid> skrev i en meddelelse
news:41c18741$0$161$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Pipeline wrote:
>
> > Jeg skal lave en frugtsalat på til et ostebord på lørdag. Men én af
> > deltagerne kan ikke lide flødeskum, og tanken om mayonnaise i
> > frugtsalaten tiltaler mig ikke. Kan man evt. lave den på Karolines
> > Vanille Creme? Eller har I andre forslag?
>
> I Italien nyder man frugtsalat ved blot at overhælde det med lidt
frugtsaft
> iblandet lidt sukker og likør efter smag.
>
> Sådan kan jeg nu bedst lide det.

Helt enig. Jeg bruger af og til (inspireret af Elizabeth David) en sirup
kogt af 2-3 dl vand, ca. 10 tsk sukker, og skallen af en appelsin kogt i 3
minutter og afkølet. Derefter fiskes skallen op, der hældes et glas Kirsch
eller Marascino i, og det hældes over frugtsalaten. Skal trække nogle timer
(som den uundgåeligt vil alligevel) og serveres kold.

/P



jubija@yahoo.dk (16-12-2004)
Kommentar
Fra : jubija@yahoo.dk


Dato : 16-12-04 15:11

On Thu, 16 Dec 2004 13:00:34 +0100, "Pipeline" <ng2XXXXXX@odeu.dk>
wrote:

>Jeg skal lave en frugtsalat på til et ostebord på lørdag. Men én af
>deltagerne kan ikke lide flødeskum, og tanken om mayonnaise i frugtsalaten
>tiltaler mig ikke. Kan man evt. lave den på Karolines Vanille Creme? Eller
>har I andre forslag?

En mulighed er at servere græsk youghurt ved siden (gerne med lidt
flydende honning til) - lækkert og dejligt fedende



Pipeline (17-12-2004)
Kommentar
Fra : Pipeline


Dato : 17-12-04 00:22

Tak for alle Jeres forslag!
Jeg tror jeg laver to forskellige "dressinger" og så må den kræsne spise
det, eller lade være.

Og til Hauge, fed kommentar:
"Lav 2 portioner, en til dem der kan lide mad, og så en til den sidste
person." LOL!

MVH
Pipeline



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste