|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Lam Fra : Lisa Andersen
 | 
 Dato :  13-12-04 13:10
 | 
 |  | Jeg skal lave lammekølle til juleaften, og havde regnet med flødestuvet
 spinat, bagte hvidløg og kartofler af en slags som tilbehør, men er der
 nogen der kan forslå noget mere spændende?
 Mvh Lisa
 
 
 
 
 |  |  | 
  Jens Bruun (13-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jens Bruun
 | 
 Dato :  13-12-04 14:01
 | 
 |  | "Lisa Andersen" <lisa@paradis.dk> wrote in message
 news:41bd868a$0$215$edfadb0f@dread12.news.tele.dk
 
 > Jeg skal lave lammekølle til juleaften, og havde regnet med
 > flødestuvet spinat, bagte hvidløg og kartofler af en slags som
 > tilbehør, men er der nogen der kan forslå noget mere spændende?
 
 Jeg vil foreslå langtidsstegt and, propfyldt med æbler og svesker. Dertil
 brune og hvide kartofler, hjemmelavet rødkål, rigeligt med brun sovs og
 massevis af godt julebryg. Jeg ved ikke, om mit forslag er _for_ alternativt
 og vovet?
 
 --
 -Jens B.
 
 
 
 
 |  |  | 
  Lisa Andersen (13-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Lisa Andersen
 | 
 Dato :  13-12-04 15:38
 | 
 |  | Jeg må indrømme at jeg synes det lyder meget almindelig juleagtig...bare med
 lam istedet for fjærkræ...
 Mvh Lisa
 "Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> wrote in message
 news:cpk3r8$2opc$1@news.cybercity.dk...
 > "Lisa Andersen" <lisa@paradis.dk> wrote in message
 > news:41bd868a$0$215$edfadb0f@dread12.news.tele.dk
 >
 > > Jeg skal lave lammekølle til juleaften, og havde regnet med
 > > flødestuvet spinat, bagte hvidløg og kartofler af en slags som
 > > tilbehør, men er der nogen der kan forslå noget mere spændende?
 >
 > Jeg vil foreslå langtidsstegt and, propfyldt med æbler og svesker. Dertil
 > brune og hvide kartofler, hjemmelavet rødkål, rigeligt med brun sovs og
 > massevis af godt julebryg. Jeg ved ikke, om mit forslag er _for_
 alternativt
 > og vovet?
 >
 > --
 > -Jens B.
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  Hans Christian Vang (14-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Hans Christian Vang
 | 
 Dato :  14-12-04 10:09
 | 
 |  | 
 "Lisa Andersen" <lisa@paradis.dk> wrote in message
 news:41bd868a$0$215$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
 > Jeg skal lave lammekølle til juleaften, og havde regnet med flødestuvet
 > spinat, bagte hvidløg og kartofler af en slags som tilbehør, men er der
 > nogen der kan forslå noget mere spændende?
 > Mvh Lisa
 >
 >
 
 ¨Hva' med brunede rosenkål, flødekartofler med hvidløg, og rødkål?
 
 HC
 
 
 
 
 |  |  | 
  Mus (16-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Mus
 | 
 Dato :  16-12-04 01:34
 | 
 |  | 
 Lisa Andersen <lisa@paradis.dk> skrev i en
 nyhedsmeddelelse:41bd868a$0$215$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
 > Jeg skal lave lammekølle til juleaften, og havde regnet med flødestuvet
 > spinat, bagte hvidløg og kartofler af en slags som tilbehør, men er der
 > nogen der kan forslå noget mere spændende?
 > Mvh Lisa
 >
 
 
 Hmm... nogle ideer
 
 Flødekartofler.
 
 Kartoffelbåde vendt i olie, hvidløg, salt og timian før ovnstegning
 
 Mainerede bønner. Blancherede bønner, rødløg, hakkede tomater vendes kort
 før servering med en olieeddike dressing med hvidløg. Evt tilsættes persille
 eller andet grønt efter lyst.
 
 Marinerede rødbeder. Ved ikke engang om man kan skaffe rødbeder på denne
 årstid. Mener jeg skrællede rødbeder og kogte dem. Skar dem i både og
 blandede dem med bla balsamico, honning og hvad man nu ellers har lyst til.
 Før servering tilsættes rigelig persille, der lige trækker med i 5 min.
 
 Tomatsalat. Tomater skårel i skiver, rødløg i tern/ringe, en rigtig god
 feta(føtex har en lækker feta i en blå pose/pakke - ved ikke lige, hvad den
 hedder) olie eddike dressing med hvidløg hældes over. Til sidst pyntes med
 frisk basilikum.
 
 Broccolisalat - den med bacon, pinjekerner/solsikkekerner etc. Har ikke lige
 opskriften ved hånden, men den kan sikkert findes på nettet. Passer godt
 sammen med lam.
 
 Groft bondebrød
 
 LN
 
 
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |