|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Nytårs menu Fra : Rygaard
 | 
 Dato :  10-12-04 15:22
 | 
 |  | Hej
 
 Jeg søger forslag til en 3-retters nytårsmenu.
 
 Den skal være til en 18-20 mennesker, og det skal være muligt at lave det
 meste derhjemme i et "normalt" køkken.
 
 
 Håber I kan hjælpe med nogle gode forslag og evt. opskrifter.
 
 Mvh
 Henrik
 
 
 
 
 |  |  | 
  marlene (14-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : marlene
 | 
 Dato :  14-12-04 23:15
 | 
 |  | tunmousse med avokado-dressing begge i carolines kogebog.
 kalkun el. mørbrad i citronflødesovs m. ris og ærter og flute anderledes og
 lækker
 jordbærislagkage - nem og flot
 sidste to kan jeg give opskriften på, hvis det er aktuelt.
 
 
 "Rygaard" <hrje98fjerndette@hum.auc.dk> skrev i en meddelelse
 news:41b9b104$0$65929$14726298@news.sunsite.dk...
 > Hej
 >
 > Jeg søger forslag til en 3-retters nytårsmenu.
 >
 > Den skal være til en 18-20 mennesker, og det skal være muligt at lave det
 > meste derhjemme i et "normalt" køkken.
 >
 >
 > Håber I kan hjælpe med nogle gode forslag og evt. opskrifter.
 >
 > Mvh
 > Henrik
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  Rygaard (15-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Rygaard
 | 
 Dato :  15-12-04 13:56
 | 
 |  | 
 "marlene" <rod@nya.dk> skrev i en meddelelse
 news:cpnog3$1ck$1@news.net.uni-c.dk...
 > tunmousse med avokado-dressing begge i carolines kogebog.
 > kalkun el. mørbrad i citronflødesovs m. ris og ærter og flute anderledes
 og
 > lækker
 > jordbærislagkage - nem og flot
 > sidste to kan jeg give opskriften på, hvis det er aktuelt.
 
 
 Hej
 Jeg vil meget gerne have opskriften på: kalkun el. mørbrad i
 citronflødesovs - det lyder rigtig lækkert.
 
 
 Henrik
 
 
 
 
 |  |  | 
   marlene (15-12-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : marlene
 | 
 Dato :  15-12-04 21:19
 | 
 |  | det er rigtig lækkert og mindst ligeså nemt.
 4 pers.
 700 g. kød i skiver (mørbrad) el. tern (kalkun)
 svitses i lidt olie.
 1/2 l. piskefløde hældes i gryden, koges op
 250 g. skivet friske champignoner puttes i og tilsæt salt, peber og saft af
 3 citroner.
 koges lidt igennem.
 hældes i et ildfast fad og sættes i ovnen i 25 min.
 serveres med løse ris og ærter + lidt evt. flute.
 
 kan næsten ikke gøres hurtigere.
 jeg gør ofte det, at jeg svitser kød dagen før, hvis vi bliver mange,
 så sovsen bare skal koges og hældes over.
 held og lykke.
 
 "Rygaard" <hrje98fjerndette@mail.tele.dk> skrev i en meddelelse
 news:41c0346f$0$74682$14726298@news.sunsite.dk...
 >
 > "marlene" <rod@nya.dk> skrev i en meddelelse
 > news:cpnog3$1ck$1@news.net.uni-c.dk...
 >> tunmousse med avokado-dressing begge i carolines kogebog.
 >> kalkun el. mørbrad i citronflødesovs m. ris og ærter og flute anderledes
 > og
 >> lækker
 >> jordbærislagkage - nem og flot
 >> sidste to kan jeg give opskriften på, hvis det er aktuelt.
 >
 >
 > Hej
 > Jeg vil meget gerne have opskriften på: kalkun el. mørbrad i
 > citronflødesovs - det lyder rigtig lækkert.
 >
 >
 > Henrik
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |