/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Erfaring med knive til opskæring af kød me~
Fra : Tom Frank


Dato : 03-12-04 12:46

Hej,

Jeg efterlyser en kniv som kan klare at hugge og skære i ben, som for
eksempel revelsben, kyllinge lår og partering af fjerkræ som gås og
and. Jeg bruger selv en alm. husholdnings kokkekniv, men resultatet er
ikke ret godt da den ikke giver en god snitflade. Jeg synes dog en
kødøkse til at flække nøgleben er ligt for drablig til formålet. Er
der noget midt imellem en kokkekniv og en kødøkse ?? Jeg har set at
kineserne bruger en firkantet økse og de bruger den til næsten alt.
Har vi noget tilsvarende ??

/Tom

 
 
Lisbeth Jacobsen (03-12-2004)
Kommentar
Fra : Lisbeth Jacobsen


Dato : 03-12-04 13:50

"Tom Frank" <tofran@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:8469accb.0412030345.75113a3e@posting.google.com...

> kineserne bruger en firkantet økse og de bruger den til næsten alt.
> Har vi noget tilsvarende ??

Hvorfor ikke bruge den kinesiske? Den er jo lige præcis velegnet til
formålet.

Mvh. Lisbeth



Kevin Edelvang (03-12-2004)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 03-12-04 14:05

Lisbeth Jacobsen wrote:

> Hvorfor ikke bruge den kinesiske? Den er jo lige præcis velegnet til
> formålet.

Ja, de er gode... Jeg bruger også sådan en. Men til fjerkræ er en
havesaks/fjerkræssaks nu det bedste.

Mvh
Kevin Edelvang



Tom Frank (06-12-2004)
Kommentar
Fra : Tom Frank


Dato : 06-12-04 09:29

Jamen, det er jo også rigtigt. Men jeg har ikke kunne finde den i
handlen. Men er der nogen som ved hvad de koster og hvor de kan købes
i Københavnsområdet ??

/Tom


"Lisbeth Jacobsen" <lisbeth_jacobsen@hotmail_com.invalid> wrote in message news:<41b05f22$0$29450$ba624c82@nntp06.dk.telia.net>...
> "Tom Frank" <tofran@hotmail.com> skrev i en meddelelse
> news:8469accb.0412030345.75113a3e@posting.google.com...
>
> > kineserne bruger en firkantet økse og de bruger den til næsten alt.
> > Har vi noget tilsvarende ??
>
> Hvorfor ikke bruge den kinesiske? Den er jo lige præcis velegnet til
> formålet.
>
> Mvh. Lisbeth

Lisbeth Jacobsen (06-12-2004)
Kommentar
Fra : Lisbeth Jacobsen


Dato : 06-12-04 10:59

"Tom Frank" <tofran@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:8469accb.0412060028.66e112a1@posting.google.com...

> Jamen, det er jo også rigtigt. Men jeg har ikke kunne finde den i
> handlen. Men er der nogen som ved hvad de koster og hvor de kan købes
> i Københavnsområdet ??

Der er i Kbh. - på en af gågaderne nær Nørreport station og Kultorvet - en
kineserbutik. Der har de masser af slagsen.

Men ellers synes jeg da nok jeg har set knivene i alverdens
isenkræmmerafdelingen og køkkenudstyrsbutikker.

Min er gammel. Den fulgte med en wok, jeg købte. Den ser bestemt ikke
hverken dyr eller smart ud, men den er faktisk aldeles glimrende.

Mvh. Lisbeth



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408936
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste