>Er der nogen der vil dele nogen erfaringer med >anvendelse af kombiovnen 
>som altså har mikro - varmluft og grill... evt. links til >opskrifter ? 
>Ovnens brugsanvisning giver ikke rigtig nogle eksempler 
 
Ja lidt erfaringer kan jeg da godt dele af...Og desuden tillykke med 
nyerhvervelsen 
 
Lige som dig har jeg ikke haft det store held på nettet. "Heldigvis" var der 
en kogebog med i min pakke...Som ikke holder en meter!!! Den første gang jeg 
skulle prøve en opskrift endte jeg med at skulle bruge dobbelt så langt tid 
som der stod 
 
Men ellers har jeg prøvet mig frem:
En ting vi bruger den meget til er grillet kyllingebryst eller ben: Et par 
frosne bryster eller ben ind og tøs op under optøningsprogram (ca. 10 min) 
(ved ikke om du har optøningsprogram, men ellers svag mikro til optøet). Ud 
og krydres og ind under grillen ca. 20-30 på hver side og så en lækker salat 
eller en skål ris til. NEMT!
Hvis du skal bage gærdej må det IKKE være ret højt. Da varmen kommer oppe 
fra varmelegemet bliver brød og boller hurtigere brune/sorte på toppen end i 
den almindelige ovn!
Fedtfattige frikadeller kan du lave i varmluften ligesom du ville gøre i en 
almindelig ovn. Du skal bare ikke opvarme så stort et ovnrum!
Og så er det jeg elsker mest ved kombien det faktum at der sker ikke noget 
hvis du glemmer tiden. Kombien slår selv fra når tiden løber ud. Hvis du 
glemmer noget i den almindelig ovn har du hurtigt kulsort mad 
 
God fornøjelse
Helle