/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Oksehøjreb u/ben
Fra :
Erik
Dato :
25-11-04 17:40
Hejsa
Jeg har købt et oksehøjreb uden ben på 2Kg. Hvordan skal det steges. Så det
bliver en mellemting mellem rødt/rosa?
På forhånd tak
Erik
Jens Bruun (
25-11-2004
)
Kommentar
Fra :
Jens Bruun
Dato :
25-11-04 19:36
"Erik" <egpnewsNO@SPAMhotmail.com> wrote in message
news:co51tf$jgt$1@news.cybercity.dk
> Jeg har købt et oksehøjreb uden ben på 2Kg. Hvordan skal det steges.
> Så det bliver en mellemting mellem rødt/rosa?
Lyder som en kernetemperatur på ca. 59,52 grader celsius. 15 minutter ved
220 grader, herefter max 140 grader indtil dyret har fået korrekt
temperatur. Hvile i 20-30 min.
Husk for guds skyld massevis af god, groft salt.
--
-Jens B.
Erik (
25-11-2004
)
Kommentar
Fra :
Erik
Dato :
25-11-04 21:18
Jens skrev:
>herefter max 140 grader indtil dyret har fået korrekt
> temperatur.
Hvor lang tid vil du tro det tage? Sådan mht. planlægning...
MVh
Erik
Jens Bruun (
25-11-2004
)
Kommentar
Fra :
Jens Bruun
Dato :
25-11-04 23:54
"Erik" <egpnewsNO@SPAMhotmail.com> wrote in message
news:co5em7$11g8$1@news.cybercity.dk
> Hvor lang tid vil du tro det tage? Sådan mht. planlægning...
Et par timer, men et stegetermometer bør indgå i ligningen.
--
-Jens B.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177559
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408936
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.