|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | chokoladekage Fra : Ukendt
 | 
 Dato :  25-11-04 15:11
 | 
 |  | Hej
 
 Hvem kender en opskrift på en chokoladekage der ikke bliver for "høj" i
 bradepanden og som holder sig rimelig fugtig - jeg skal have børnehaven til
 4 års fødselsdag og vil lave en kage, hvor det er let at skære små firkanter
 ud, som så skal pyntes m.m. Smagen af chokolade må vel heller ikke være for
 stærk/kraftig..
 
 Hilsen Anette
 
 
 
 
 |  |  | 
  Martin (25-11-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Martin
 | 
 Dato :  25-11-04 16:41
 | 
 |  | Hejsa
 .. wrote:
 
 > Smagen af chokolade må vel heller ikke være for stærk/kraftig..
 
 Banankage ? :)
 
 Mvh
 Martin
 
 
 
 
 |  |  | 
  Kristina M. Sønderga~ (25-11-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kristina M. Sønderga~
 | 
 Dato :  25-11-04 21:59
 | 
 |  | <.> skrev i en meddelelse :
 > Hej
 >
 > Hvem kender en opskrift på en chokoladekage der ikke bliver for "høj" i
 > bradepanden og som holder sig rimelig fugtig - jeg skal have børnehaven
 > til 4 års fødselsdag og vil lave en kage, hvor det er let at skære små
 > firkanter ud, som så skal pyntes m.m. Smagen af chokolade må vel heller
 > ikke være for stærk/kraftig..
 
 Følgende opskrift giver en rigtigt svampet kage, der kan holde sig frisk og
 lækker i en uges tid (du skal lave dobbelt portion til en stor bradepande):
 
 250 g sukker
 300 g mel
 1 tsk. vanille
 1 knsp salt
 1½ tsk. natron
 4 spsk. kakao (mindre kan også gøre det, men kakaosmagen bliver ikke
 overvældende af 4)
 80 g fedtstof
 3½-4 dl kærnemælk
 Evt. lidt vand til konsistensen er passende lind og cremet
 
 Bages i ca. 25 minutter v. 180 grader.
 
 /Kristina
 
 
 
 
 
 |  |  | 
  Ukendt (26-11-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Ukendt
 | 
 Dato :  26-11-04 13:52
 | 
 |  | Tusind tak for det.
 Den vil jeg prøve.
 
 Anette
 
 "Kristina M. Søndergaard" <kristina_sondergaard@hotmail.com> skrev i en
 meddelelse news:41a647b6$0$300$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
 > <.> skrev i en meddelelse :
 >> Hej
 >>
 >> Hvem kender en opskrift på en chokoladekage der ikke bliver for "høj" i
 >> bradepanden og som holder sig rimelig fugtig - jeg skal have børnehaven
 >> til 4 års fødselsdag og vil lave en kage, hvor det er let at skære små
 >> firkanter ud, som så skal pyntes m.m. Smagen af chokolade må vel heller
 >> ikke være for stærk/kraftig..
 >
 > Følgende opskrift giver en rigtigt svampet kage, der kan holde sig frisk
 > og lækker i en uges tid (du skal lave dobbelt portion til en stor
 > bradepande):
 >
 > 250 g sukker
 > 300 g mel
 > 1 tsk. vanille
 > 1 knsp salt
 > 1½ tsk. natron
 > 4 spsk. kakao (mindre kan også gøre det, men kakaosmagen bliver ikke
 > overvældende af 4)
 > 80 g fedtstof
 > 3½-4 dl kærnemælk
 > Evt. lidt vand til konsistensen er passende lind og cremet
 >
 > Bages i ca. 25 minutter v. 180 grader.
 >
 > /Kristina
 >
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  Mus (26-11-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Mus
 | 
 Dato :  26-11-04 19:34
 | 
 |  | 
 <.> skrev i en
 nyhedsmeddelelse:41a5e7ea$0$47703$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
 > Hej
 >
 > Hvem kender en opskrift på en chokoladekage der ikke bliver for "høj" i
 > bradepanden og som holder sig rimelig fugtig - jeg skal have børnehaven
 til
 > 4 års fødselsdag og vil lave en kage, hvor det er let at skære små
 firkanter
 > ud, som så skal pyntes m.m. Smagen af chokolade må vel heller ikke være
 for
 > stærk/kraftig..
 >
 > Hilsen Anette
 >
 >
 
 Denne opskrift giver en kage der er lab og klæg. Den er bedre dagene efter
 den er bagt end på selve bagedagen.
 
 800 g. mel
 200 g. kakao
 2 tesk. natron
 600 g. Sukker
 1 l. appelsin juice
 8 æg
 400 g. smeltet margarine.
 
 
 Æg og sukker piskes hvidt,
 Mel, kakao og natron blandes.
 Kom på skift juice og melblandingen i æggemassen
 tilsidst tilsættes det smeltede margarine.
 Kommes i en brade plade der er smurt eller med bageparpir.
 Bages ved 175 grader i ca 35 min.
 
 Mens kagen er varm kan der kommes mørk/lys pålægschokolade på som glasur,
 eller
 du kan vente til den er kold og lave en alm. kakaoglasur og evt. pynte den
 med drys oven på glasuren.
 
 LN
 
 
 
 
 
 
 |  |  | 
  Mus (26-11-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Mus
 | 
 Dato :  26-11-04 19:34
 | 
 |  | 
 <.> skrev i en
 nyhedsmeddelelse:41a5e7ea$0$47703$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
 > Hej
 >
 > Hvem kender en opskrift på en chokoladekage der ikke bliver for "høj" i
 > bradepanden og som holder sig rimelig fugtig - jeg skal have børnehaven
 til
 > 4 års fødselsdag og vil lave en kage, hvor det er let at skære små
 firkanter
 > ud, som så skal pyntes m.m. Smagen af chokolade må vel heller ikke være
 for
 > stærk/kraftig..
 >
 > Hilsen Anette
 >
 >
 
 Denne opskrift giver en kage der er lab og klæg. Den er bedre dagene efter
 den er bagt end på selve bagedagen.
 
 800 g. mel
 200 g. kakao
 2 tesk. natron
 600 g. Sukker
 1 l. appelsin juice
 8 æg
 400 g. smeltet margarine.
 
 
 Æg og sukker piskes hvidt,
 Mel, kakao og natron blandes.
 Kom på skift juice og melblandingen i æggemassen
 tilsidst tilsættes det smeltede margarine.
 Kommes i en brade plade der er smurt eller med bageparpir.
 Bages ved 175 grader i ca 35 min.
 
 Mens kagen er varm kan der kommes mørk/lys pålægschokolade på som glasur,
 eller
 du kan vente til den er kold og lave en alm. kakaoglasur og evt. pynte den
 med drys oven på glasuren.
 
 LN
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |  | 
  Mus (26-11-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Mus
 | 
 Dato :  26-11-04 19:35
 | 
 |  | 
 <.> skrev i en
 nyhedsmeddelelse:41a5e7ea$0$47703$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
 > Hej
 >
 > Hvem kender en opskrift på en chokoladekage der ikke bliver for "høj" i
 > bradepanden og som holder sig rimelig fugtig - jeg skal have børnehaven
 til
 > 4 års fødselsdag og vil lave en kage, hvor det er let at skære små
 firkanter
 > ud, som så skal pyntes m.m. Smagen af chokolade må vel heller ikke være
 for
 > stærk/kraftig..
 >
 > Hilsen Anette
 >
 >
 
 Denne opskrift giver en kage der er lab og klæg. Den er bedre dagene efter
 den er bagt end på selve bagedagen.
 
 800 g. mel
 200 g. kakao
 2 tesk. natron
 600 g. Sukker
 1 l. appelsin juice
 8 æg
 400 g. smeltet margarine.
 
 
 Æg og sukker piskes hvidt,
 Mel, kakao og natron blandes.
 Kom på skift juice og melblandingen i æggemassen
 tilsidst tilsættes det smeltede margarine.
 Kommes i en brade plade der er smurt eller med bageparpir.
 Bages ved 175 grader i ca 35 min.
 
 Mens kagen er varm kan der kommes mørk/lys pålægschokolade på som glasur,
 eller
 du kan vente til den er kold og lave en alm. kakaoglasur og evt. pynte den
 med drys oven på glasuren.
 
 LN
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |