|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | langtidsstegt flæskesteg Fra : Ralph
 | 
 Dato :  25-11-04 10:43
 | 
 |  | ca. 2 kg. har stået uden for køleskab siden i morges, vi er ikke hjemme ml.
 14.30 og 18.00 og vi gider ikke spise efter kl. 20.00 derfor skal stegen i
 ovnene kl. 14.30, har stegetermometer der selv slukker når den er færdig,
 men nu til mit spørgsmål:
 
 Hvilken temp. skal ovnen ha`? 150-160 eller 170?
 
 --
 tak
 Ralph
 
 
 
 
 |  |  | 
  Lisbeth Jacobsen (25-11-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Lisbeth Jacobsen
 | 
 Dato :  25-11-04 10:42
 | 
 |  | "Ralph" <ralph@morso-mink.dk> skrev i en meddelelse
 news:41a5a987$0$56356$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
 
 > Hvilken temp. skal ovnen ha`? 150-160 eller 170?
 
 Sæt den ind nu ved ca. 120 grader.
 Sådan stegte jeg en flæskesteg for en uge siden. Den stod fra kl. 9 til kl.
 19.
 En time fra eller til gør garanteret ingen nævneværdig forskel.
 
 Mvh. Lisbeth
 
 
 
 
 |  |  | 
  Soren Pedersen (25-11-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Soren Pedersen
 | 
 Dato :  25-11-04 12:09
 | 
 |  | > Sæt den ind nu ved ca. 120 grader.
 > Sådan stegte jeg en flæskesteg for en uge siden. Den stod fra kl. 9 til
 kl.
 > 19.
 
 ......Og kødet smager en del bedre og er mere saftigt når det bliver
 langtidsstegt.
 
 Mvh
 Søren
 
 
 
 
 |  |  | 
  Ove Kristensen (25-11-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Ove Kristensen
 | 
 Dato :  25-11-04 21:45
 | 
 |  | Hej Lisbeth !
 
 Skal den så stå på risten, eller skal den i bradepanden?
 
 Med venlig hilsen
 fra
 Ove.
 
 Denne mail er kontrolleret
 med Norton Antivirus 2004.
 
 
 "Lisbeth Jacobsen" <lisbeth_jacobsen@hotmail_com.invalid> skrev i en
 meddelelse news:41a5aa6d$0$13738$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
 > "Ralph" <ralph@morso-mink.dk> skrev i en meddelelse
 > news:41a5a987$0$56356$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
 >
 >> Hvilken temp. skal ovnen ha`? 150-160 eller 170?
 >
 > Sæt den ind nu ved ca. 120 grader.
 > Sådan stegte jeg en flæskesteg for en uge siden. Den stod fra kl. 9 til
 > kl.
 > 19.
 > En time fra eller til gør garanteret ingen nævneværdig forskel.
 >
 > Mvh. Lisbeth
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
   Lisbeth Jacobsen (25-11-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Lisbeth Jacobsen
 | 
 Dato :  25-11-04 23:13
 | 
 |  | "Ove Kristensen" <ovek@adslhome.dk> skrev i en meddelelse
 news:41a64432$0$86716$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 
 > Skal den så stå på risten, eller skal den i bradepanden?
 
 Jeg placerede den i et ildfast fad.
 
 Har besluttet at lave flæskestegen juleaften på den måde.
 
 Mvh. Lisbeth
 
 
 
 
 |  |  | 
  Ralph (25-11-2004) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Ralph
 | 
 Dato :  25-11-04 22:55
 | 
 |  | "Ralph" <ralph@morso-mink.dk> skrev i en meddelelse
 news:41a5a987$0$56356$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
 > men nu til mit spørgsmål:
 > Hvilken temp. skal ovnen ha`? 150-160 eller 170?
 
 Takker for input, stegen kom i ovnen kl. 14:00 ved 130 grader, skruede ned
 til 120 grader kl. 14:30 og ovnen slukkede selv kl. ca. 16:30
 (stegetermometer på 80 grader - hunden nær nervesammenbrud:
 bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-bib-
 i 1½ time), men sværen skulle have en del varme for at blive sprød: 250
 grader i ½ time da vi kom hjem, smagte fint, ikke tør.
 
 
 --
 venligst
 Ralph
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |