"Karsten Murning" <karsten@murning.dk> skrev i en meddelelse
news:3b040ab0.2181805@news.get2net.dk...
> Hej Gutter ...
Du må have overset det link, jeg sendte. Nuvel, nedenfor citerer jeg den
eneste opskrift på kartoffel-og-pastasalat, jeg har kunnet finde på nettet.
Den består af pasta, kogte kartofler, baconterninger, rød peber og forårsløg
i en mayonnaisedressing. Du kan sikkert skifte peberen ud med persille.
Kogemetoden vill jeg ikke bruge. Kog kartoflerne hele med skræl, og kog
pastaen for sig. Jeg ville bruge en ordentlig bacon i håndskårne terninger,
ikke det der tynde knas. Med hensyn til dressingen, så er "Ranch salad
dressing" så vidt jeg ved en dressing baseret på kærnemælk, mayonnaise og
sennep, smagt til med purløg og persille. Så jeg vil foreslå at du laver en
dressing af et eller andet surmælksprodukt, putter så meget mayonnaise i som
Jesper Fårekylling tillader dig, og smager til nogle af de nævnte ting.
Måske skal der lidt citron eller eddike i også.
Det lyder sgu da meget godt.
MVH
Peter
Fra
http://www.cdkitchen.com/recipes/pa/salad/pa-sal037.shtml
* Exported from MasterCook *
Ranch Pasta and Potato Salad
Recipe By : Pillsbury
Serving Size : 8 Preparation Time :0:00
Categories : PA:Salads
Amount Measure Ingredient -- Preparation Method
-------- ------------ --------------------------------
***SALAD***
6 new potatoes -- unpeeled & dice
6 ounces uncooked rainbow rotini
8 slices bacon -- cooked & crumbled
1/2 cup chopped red bell pepper
1/4 cup chopped green onions
***DRESSING***
1/2 cup mayonnaise
1/2 cup ranch salad dressing
In a large saucepan, bring 10 cups of water to a boil. Reduce heat to
medium-high. Add potatoes; cook 3 minutes. Add pasta; cook potatoes and
pasta an additional 10 to 12 minutes or until tender. Drain. In a large
bowl, combine cooked potatoes, rotini, and all remaining salad
ingredients. In small bowl, combine dressing ingredients; blend well.
Add to salad; toss to coat. Cover; refrigerate at least 2 hours or until
serving time.