/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kanelsukker
Fra : Rene Schnoor


Dato : 19-11-04 06:26

I hvilket forhold blandes kanel og sukker (når det er til risengrød)? Og er
det godt med hvidtøl til?



 
 
Margrete Johansen (19-11-2004)
Kommentar
Fra : Margrete Johansen


Dato : 19-11-04 07:13


"Rene Schnoor" <nospam@nospam.invalid> wrote in message
news:419d83f1$0$173$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>I hvilket forhold blandes kanel og sukker (når det er til risengrød)?

Sådan cirka 10 dele sukker til en del kanel, men prøv dig frem.

Og er
> det godt med hvidtøl til?

Hvad synes du selv?

Margrete



Svend-Erik Kjær Mads~ (19-11-2004)
Kommentar
Fra : Svend-Erik Kjær Mads~


Dato : 19-11-04 09:22

Margrete Johansen wrote:

>
> "Rene Schnoor" <nospam@nospam.invalid> wrote in message
> news:419d83f1$0$173$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>>I hvilket forhold blandes kanel og sukker (når det er til risengrød)?
>
> Sådan cirka 10 dele sukker til en del kanel, men prøv dig frem.
>
> Og er
>> det godt med hvidtøl til?
>
> Hvad synes du selv?
>
> Margrete
Ja da jeg var dreng "long ago" fik vi dagen efter risengrø såkaldt øl og
grød, som bestod af risklatter med varm hvidtøl på, det smagte da ret godt.
--
/Sv-e

Erling Hansen (19-11-2004)
Kommentar
Fra : Erling Hansen


Dato : 19-11-04 14:09

Svend-Erik Kjær Madsen <sv-erik@FJERNstofanet.dk> wrote:


> >> det godt med hvidtøl til?
> >
Da jeg var dreng for enormt længe siden, var min favorit risengrød med
sukker og kanel, ledsaget af hvidtøl som jeg fik lov at røre en stor
teske sukker i !
mvh
Erling

Rene Schnoor (20-11-2004)
Kommentar
Fra : Rene Schnoor


Dato : 20-11-04 02:59


"Margrete Johansen" <mamajohsFJERN@worldonline.dk> skrev i en meddelelse
news:419d8ee8$0$203$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
> "Rene Schnoor" <nospam@nospam.invalid> wrote in message
> news:419d83f1$0$173$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>>I hvilket forhold blandes kanel og sukker (når det er til risengrød)?
>
> Sådan cirka 10 dele sukker til en del kanel, men prøv dig frem.

Hmm er det 3 spsk pr. tsk sukker?

> Og er
>> det godt med hvidtøl til?
>
> Hvad synes du selv?

Ved det ikke, har ikke smagt hvidtøl siden jeg var barn, og har ellers altid
fået saftevand til...

René



Rene Schnoor (20-11-2004)
Kommentar
Fra : Rene Schnoor


Dato : 20-11-04 03:01


"Rene Schnoor" <nospam@nospam.invalid> skrev i en meddelelse
news:419ea4f0$0$157$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>
> "Margrete Johansen" <mamajohsFJERN@worldonline.dk> skrev i en meddelelse
> news:419d8ee8$0$203$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>>
>> "Rene Schnoor" <nospam@nospam.invalid> wrote in message
>> news:419d83f1$0$173$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>>>I hvilket forhold blandes kanel og sukker (når det er til risengrød)?
>>
>> Sådan cirka 10 dele sukker til en del kanel, men prøv dig frem.
>
> Hmm er det 3 spsk pr. tsk sukker?

Jeg mente selvf. 3 spsk sukker pr. tsk kanel.

René



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste