|
| Kanelsukker Fra : Rene Schnoor |
Dato : 19-11-04 06:26 |
|
I hvilket forhold blandes kanel og sukker (når det er til risengrød)? Og er
det godt med hvidtøl til?
| |
Margrete Johansen (19-11-2004)
| Kommentar Fra : Margrete Johansen |
Dato : 19-11-04 07:13 |
|
"Rene Schnoor" <nospam@nospam.invalid> wrote in message
news:419d83f1$0$173$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>I hvilket forhold blandes kanel og sukker (når det er til risengrød)?
Sådan cirka 10 dele sukker til en del kanel, men prøv dig frem.
Og er
> det godt med hvidtøl til?
Hvad synes du selv?
Margrete
| |
Svend-Erik Kjær Mads~ (19-11-2004)
| Kommentar Fra : Svend-Erik Kjær Mads~ |
Dato : 19-11-04 09:22 |
|
Margrete Johansen wrote:
>
> "Rene Schnoor" <nospam@nospam.invalid> wrote in message
> news:419d83f1$0$173$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>>I hvilket forhold blandes kanel og sukker (når det er til risengrød)?
>
> Sådan cirka 10 dele sukker til en del kanel, men prøv dig frem.
>
> Og er
>> det godt med hvidtøl til?
>
> Hvad synes du selv?
>
> Margrete
Ja da jeg var dreng "long ago" fik vi dagen efter risengrø såkaldt øl og
grød, som bestod af risklatter med varm hvidtøl på, det smagte da ret godt.
--
/Sv-e
| |
Erling Hansen (19-11-2004)
| Kommentar Fra : Erling Hansen |
Dato : 19-11-04 14:09 |
|
Svend-Erik Kjær Madsen <sv-erik@FJERNstofanet.dk> wrote:
> >> det godt med hvidtøl til?
> >
Da jeg var dreng for enormt længe siden, var min favorit risengrød med
sukker og kanel, ledsaget af hvidtøl som jeg fik lov at røre en stor
teske sukker i !
mvh
Erling
| |
Rene Schnoor (20-11-2004)
| Kommentar Fra : Rene Schnoor |
Dato : 20-11-04 02:59 |
|
"Margrete Johansen" <mamajohsFJERN@worldonline.dk> skrev i en meddelelse
news:419d8ee8$0$203$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
> "Rene Schnoor" <nospam@nospam.invalid> wrote in message
> news:419d83f1$0$173$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>>I hvilket forhold blandes kanel og sukker (når det er til risengrød)?
>
> Sådan cirka 10 dele sukker til en del kanel, men prøv dig frem.
Hmm er det 3 spsk pr. tsk sukker?
> Og er
>> det godt med hvidtøl til?
>
> Hvad synes du selv?
Ved det ikke, har ikke smagt hvidtøl siden jeg var barn, og har ellers altid
fået saftevand til...
René
| |
Rene Schnoor (20-11-2004)
| Kommentar Fra : Rene Schnoor |
Dato : 20-11-04 03:01 |
|
"Rene Schnoor" <nospam@nospam.invalid> skrev i en meddelelse
news:419ea4f0$0$157$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>
> "Margrete Johansen" <mamajohsFJERN@worldonline.dk> skrev i en meddelelse
> news:419d8ee8$0$203$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>>
>> "Rene Schnoor" <nospam@nospam.invalid> wrote in message
>> news:419d83f1$0$173$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>>>I hvilket forhold blandes kanel og sukker (når det er til risengrød)?
>>
>> Sådan cirka 10 dele sukker til en del kanel, men prøv dig frem.
>
> Hmm er det 3 spsk pr. tsk sukker?
Jeg mente selvf. 3 spsk sukker pr. tsk kanel.
René
| |
|
|