"Margrete Johansen" <mamajohsFJERN@worldonline.dk> skrev i en meddelelse
news:41a09fd9$0$168$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
>>>
>>> Så, så - rolig nu, det er snart marcipantid!
>>> Margrete
>>
>> ja, og der er stadig ikke kommet en opskrift på det
>>
>> /Søren
>
> Som anden post i denne tråd, kommer en henvisning til en tidligere tråd
> med samme emne. Der er udmærkede opskrifter på hjemmelavet marcipan at
> hente her.
>
> Margrete
Havde det ikke været nemmere at skrive:
Hjemmelavet marcipan
Konsistensen bliver lidt grovere end den færdigkøbte, men smagen er så fin
at det er arbejdet værd.
Til ca. 160 g marcipan bruges:
100 g skoldede, smuttede mandler.
50 g sigtet flormelis
ca. 2 spsk vand (eller sherry el. likør)
Mandlerne køres sammen med flormelis i foodprocessor. Når mandelmelet hænger
sammen, når man trykker det mellem fingrene er det færdigt.
Tilsæt 1-2 spsk væde og lad maskinen køre lidt igen.
Tag massen op i en dejskål og ælt det sammen med fingrene.
Pak marcipanen tæt ind i plastpose og læg den i køleskabet.
end at poste 8 forskellige tråde med div tilsvining af hinanden?
Synes efterhånden mange herinde er som folk bliver når de kommer ud i
trafikken, gælder bare om at hakke og rette på andre.
Hvis alle søgte på google og fandt deres svar der, hvorfor så ikke bare
nedlægge grupperne?
Desuden er der vist kun den samme opskrift, kunne være der var kommet nye
brugere til som havde en anden opskrift
just my 5 cents
Søren