Helt klart Voss - det med at der er plads til en ekstra række boller på
pladen passer simpelthen! Du finder ikke størrer standard varmluftovne. At
kavliteten og detaljerne er i top er så bare en lækker sidegevinst...
--
Thïngmand
..·´¯`·.¸¸.·><((((º>
><((((º>.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><((((º>
"helle s" <hellefjernskoett@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:Rd2jd.62619$Vf.3087397@news000.worldonline.dk...
> Hej gruppe.
> Jeg har virkelig brug for jeres hjælp og jeres erfaringer. Jeg skal have
> en
> ny ovn. Den jeg har, har jeg overtaget med et hus, og den er virkelig
> klam -
> jeg har lige bagt en kage, som er blevet ganske sort på oversiden, da
> ovnen,
> en Indesit, varmer med grillelementet! Jeg kan ikke holde det ud!!! Den er
> ellers næsten ny, så det har ikke noget med alderen at gøre.
> I mit gamle hus havde jeg en Smeg, og den var jeg også hele tiden oppe at
> slås med, for den varmede altid op til 300 grader inden den faldt til dét,
> jeg havde bestilt - så der røg (bogstaveligt talt) nogle stege og kager på
> den konto.
> Nu vil jeg have det bedste af det bedste. Jeg overvejer Miele, Husqvarna,
> Voss, Gram - dyrt, men godt, regner jeg med. (eller naturligvis andre gode
> mærker)
> Her kommer I ind i billedet - har I en kanon ovn, vil jeg gerne høre om
> det.
> Også gerne specifiseret med fordele og ulemper...
> Smeg og Indesit-ejere må også gerne give lyd, hvis I har ideer til, hvad I
> skal have næste gang
> vh Helle
>
>