/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Opbevaring af pølser
Fra :
Allan Møller
Dato :
01-11-04 20:15
Jeg fik en pølse for nogle år siden af min tjekkiske kammerat.
Vel hvad man ville kalde for en spegepølse i Danmark.
Men denne pølse var helt tør og ikke opbevaret på køl som jeg sikkert selv
ville have gjort - men til trods for det tørre smagte den pragtfuldt på en
fedtemad.
Er der noget galt i at opbevare spegepølse på denne måde ?
Nu har jeg set i Malmø at kan kan købe "bland selv" snakspølser - de er vist
også tørrede så det kræver ikke et køleskab ?
Mvh. Allan
Lasse Jensen (
02-11-2004
)
Kommentar
Fra :
Lasse Jensen
Dato :
02-11-04 14:29
Allan Møller wrote:
> Jeg fik en pølse for nogle år siden af min tjekkiske kammerat.
> Vel hvad man ville kalde for en spegepølse i Danmark.
> Men denne pølse var helt tør og ikke opbevaret på køl som jeg sikkert selv
> ville have gjort - men til trods for det tørre smagte den pragtfuldt på en
> fedtemad.
>
> Er der noget galt i at opbevare spegepølse på denne måde ?
>
> Nu har jeg set i Malmø at kan kan købe "bland selv" snakspølser - de er
> vist også tørrede så det kræver ikke et køleskab ?
Dengang jeg var dreng... havde vi spisekammer istedet for køleskab, og der
holdt spegepølser sig udemærket ved bare at hænge ned fra loftet.
--
Lasse Jensen [fafler at linuxmail dot org]
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177559
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408936
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.