/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Sel de vie peperoncino
Fra :
Jan Bang Jensby
Dato :
29-10-04 09:43
Hej mad-venner -
Jeg skal lave Cianfotta med oksekød.
Blandt ingredienserne indgår "Sel de vie peperoncino".
Hvad er det?
Jeg har spurgt i vores lokale Føtex. De kan ikke hjælpe.
Det kan I garanteret her.
Eventuelle tips til retten modtages naturligvis med kyshånd.
Tak for hjælpen!
- Jensby
Sofie Kurland (
29-10-2004
)
Kommentar
Fra :
Sofie Kurland
Dato :
29-10-04 10:55
Hej!
Sel de Vie er et krydderimærke (ligesom fx Santa Maria), mener faktisk
Brugsen har det, og peperoncino er (hele) tørrede chilipebre, så det er
altså sidstnævnte, du skal spørge efter.
V.h.
Sofie
Karina[6600] (
29-10-2004
)
Kommentar
Fra :
Karina[6600]
Dato :
29-10-04 19:41
"Sofie Kurland" <sofie@kurland.dk> skrev i en meddelelse
news:bsogd.60810$Vf.2903974@news000.worldonline.dk...
> Hej!
>
> Sel de Vie er et krydderimærke (ligesom fx Santa Maria), mener faktisk
> Brugsen har det, og peperoncino er (hele) tørrede chilipebre, så det er
> altså sidstnævnte, du skal spørge efter.
er det ikke bare paprika?? peperoni er rød peberfrugt i Italien (fandt jeg
ud af).. nu ved jeg heller ikke lige om det er italiensk.. :) hehe
Mvh
Karina
Ukendt (
29-10-2004
)
Kommentar
Fra :
Ukendt
Dato :
29-10-04 20:40
Karina[6600] wrote:
> er det ikke bare paprika?? peperoni er rød peberfrugt i Italien
> (fandt jeg ud af).. nu ved jeg heller ikke lige om det er italiensk..
> :) hehe
Ja, peperoni er røde peberfrugter. Peperoncino (med diminutiven "ino")
betyder egentlig "lille peberfrugt" og dækker som før svaret over
chili-pebre.
Når det indgår i italienske opskrifter er det som hovedregel tørret og
stødt.
Mvh
Kevin Edelvang
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177559
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408936
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.