/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Suppe til forret (svampe/grønt), opskrift ~
Fra : Morten


Dato : 27-10-04 17:32

Nogen der kender en god opskrift på en suppe til forret? Meget gerne
svampe og/eller grøntsager, og helst een der ikke tager skade af at
stå natten over.

Mvh.

Morten

 
 
Rene' Hjorth (27-10-2004)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 27-10-04 19:47

[Morten | 27 Oct 2004 09:31:42 -0700]

>Nogen der kender en god opskrift på en suppe til forret? Meget gerne
>svampe og/eller grøntsager, og helst een der ikke tager skade af at
>stå natten over.

Er det ikke "bare" at f.eks. stege en del rengjort ituskårne svampe (andre
end bare champignon) og f.eks. lidt løg o.l. i lidt olie, og så tilsætte
grøntsagsboullion og lade det koge. Derefter tilsættes lidt piskefløde og
det smages godt til og stilles i køleskabet natten over?

René
www.rene.hjorth.com
www.lowcarb.dk

Harry Lund (01-11-2004)
Kommentar
Fra : Harry Lund


Dato : 01-11-04 17:36

NEJ, prøv lige at se i en wok kogebog. Du behøver ikke at bruge wok for at
lave en thai-suppe. Vær praktisk. Der er mange opskrifter der er gode dagen
efter enten kolde eller opvarmet. Men kog ALDRIK en suppe dagen efter.
Venligst



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177502
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408534
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste