hej
her har du alleopskrifter
http://defantastiske5.tv3.dk/index.phtml?nav_id=11
Med venlig hilsen Pia
"Sofie" <fie@mash4077.dk> skrev i en meddelelse
news:clnjg7$gh5$1@news.cybercity.dk...
> Hejsa!
>
> Her er opskriften som du søger ....
> Du skal gå ind i serie ... så kommer du til den side hvor de gemmer alt
fra
> programmet -
> Sofie
> Helstegt oksefilet
>
> 4 pers.
>
> 1-1 1/2 kg oksefilet med fedtkant
> 1-2 knolde frisk ingefær
> groft havsalt
> peber
>
> stegetermometer
> alufolie
>
> Skræl ingefæren og hak den meget fint. Rids fedtlag på filetten - skær
ikke
> ned i kødet og gnid fedtlaget med groft salt. Gnid kødsiderne med ingefær
og
> peber. Læg stegen i et ovnfast fad og stik et stegetermometer i den
tykkeste
> del af stegen. Sæt stegen i en 225 grader varm ovn og brun den i et
kvarter.
> Skru varmen ned til 175 grader og steg videre til stegetermometeret står
på
> 50 grader - det tager formentlig i alt tre kvarter til en time.
> Tag stegen ud af ovnen, dæk den med aluminiumsfolie og et viskestykke og
lad
> den hvile i ca. 10 minutter, før den skæres i tynde skiver og serveres med
> bagte grønsager, mini hasselbackkartofler og gulerodspuré.
>
> Bagte grønsager og mini hasselbackkartofler
>
> 4 pers.
>
> 1 fennikel
> 1 bundt bladselleri
> 250 g champignon
> 2 røde peber
> 4 rødløg
> 1 bakke små kartofler (600-650 g)
> 4 fed hvidløg
> 2-3 spsk olivenolie
> salt
>
> Rens alle gønsagerne og skyl og tør kartoflerne.
> Skær fennikel, rødløg, rød peber og champignon i kvarte. Skær
bladsellerien
> i stykker på ca. 10 cm.
> Skær kartoflerne halvt igennem, i så tynde skiver som muligt.
> Hak hvidløget meget fint og bland det med olien.
> Læg grønsager og kartofler i et ovnfast fad, drys med salt og dryp olie og
> hvidløg over. Bland det hele godt med hænderne så alt bliver dækket med
> olie.
> Læg så grønsagerne nederst i fadet og kartoflerne ovenpå, med den skårne
> side opad.
> Sæt fadet i ovnen med stegen og bag det til kartoflerne er sprøde og
> grønsagerne er møre og server som tilbehør til stegen.
>
> Gulerodspuré
>
> 4 pers.
>
> 1 kg gulerødder
> salt
>
> Skræl gulerødderne og skær dem i store stykker.
> Fyld en cm koldt vand i bunden af en gryde og bring det i kog under låg.
> Når vandet koger lægges gulerødderne i gryden og koger møre ved svag varme
> under låg ca. 20 minutter.
> Gulerødderne blendes i kogevandet og smages til med salt - varmes evt. op
> lige før servering.
> Serveres som tilbehør til steg, grønsager og kartofler.
>
>
>
>
> --
> Besøg
www.Familiemad.dk
> "Janner" <jan@nospam_spørg_efter_rigtig_adresse.dk> skrev i en meddelelse
> news:417f43d8$0$23088$ba624c82@nntp05.dk.telia.net...
> > Hvor faen gemmer de deres opskrifter ... tænker på de kartofler/grønt
> sager
> > de fik brygget sammen igår ... Det så sgu lækkert ud.
> >
> > Kan ikke lige komme nærmere end
> >
http://www.tv3.dk/index.phtml?page_type=document&document=50335
> >
> >
> > På forhånd tak
> >
> >
> > /JAn
> >
> >
>
>