/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Opskrift fra tv 3 de fantastiske 5
Fra : Janner


Dato : 27-10-04 07:45

Hvor faen gemmer de deres opskrifter ... tænker på de kartofler/grønt sager
de fik brygget sammen igår ... Det så sgu lækkert ud.

Kan ikke lige komme nærmere end
http://www.tv3.dk/index.phtml?page_type=document&document=50335


På forhånd tak


/JAn



 
 
Sofie (27-10-2004)
Kommentar
Fra : Sofie


Dato : 27-10-04 08:50

Hejsa!

Her er opskriften som du søger ....
Du skal gå ind i serie ... så kommer du til den side hvor de gemmer alt fra
programmet -
Sofie
Helstegt oksefilet

4 pers.

1-1 1/2 kg oksefilet med fedtkant
1-2 knolde frisk ingefær
groft havsalt
peber

stegetermometer
alufolie

Skræl ingefæren og hak den meget fint. Rids fedtlag på filetten - skær ikke
ned i kødet og gnid fedtlaget med groft salt. Gnid kødsiderne med ingefær og
peber. Læg stegen i et ovnfast fad og stik et stegetermometer i den tykkeste
del af stegen. Sæt stegen i en 225 grader varm ovn og brun den i et kvarter.
Skru varmen ned til 175 grader og steg videre til stegetermometeret står på
50 grader - det tager formentlig i alt tre kvarter til en time.
Tag stegen ud af ovnen, dæk den med aluminiumsfolie og et viskestykke og lad
den hvile i ca. 10 minutter, før den skæres i tynde skiver og serveres med
bagte grønsager, mini hasselbackkartofler og gulerodspuré.

Bagte grønsager og mini hasselbackkartofler

4 pers.

1 fennikel
1 bundt bladselleri
250 g champignon
2 røde peber
4 rødløg
1 bakke små kartofler (600-650 g)
4 fed hvidløg
2-3 spsk olivenolie
salt

Rens alle gønsagerne og skyl og tør kartoflerne.
Skær fennikel, rødløg, rød peber og champignon i kvarte. Skær bladsellerien
i stykker på ca. 10 cm.
Skær kartoflerne halvt igennem, i så tynde skiver som muligt.
Hak hvidløget meget fint og bland det med olien.
Læg grønsager og kartofler i et ovnfast fad, drys med salt og dryp olie og
hvidløg over. Bland det hele godt med hænderne så alt bliver dækket med
olie.
Læg så grønsagerne nederst i fadet og kartoflerne ovenpå, med den skårne
side opad.
Sæt fadet i ovnen med stegen og bag det til kartoflerne er sprøde og
grønsagerne er møre og server som tilbehør til stegen.

Gulerodspuré

4 pers.

1 kg gulerødder
salt

Skræl gulerødderne og skær dem i store stykker.
Fyld en cm koldt vand i bunden af en gryde og bring det i kog under låg.
Når vandet koger lægges gulerødderne i gryden og koger møre ved svag varme
under låg ca. 20 minutter.
Gulerødderne blendes i kogevandet og smages til med salt - varmes evt. op
lige før servering.
Serveres som tilbehør til steg, grønsager og kartofler.




--
Besøg www.Familiemad.dk
"Janner" <jan@nospam_spørg_efter_rigtig_adresse.dk> skrev i en meddelelse
news:417f43d8$0$23088$ba624c82@nntp05.dk.telia.net...
> Hvor faen gemmer de deres opskrifter ... tænker på de kartofler/grønt
sager
> de fik brygget sammen igår ... Det så sgu lækkert ud.
>
> Kan ikke lige komme nærmere end
> http://www.tv3.dk/index.phtml?page_type=document&document=50335
>
>
> På forhånd tak
>
>
> /JAn
>
>



Pia (27-10-2004)
Kommentar
Fra : Pia


Dato : 27-10-04 18:38

hej

her har du alleopskrifter http://defantastiske5.tv3.dk/index.phtml?nav_id=11

Med venlig hilsen Pia
"Sofie" <fie@mash4077.dk> skrev i en meddelelse
news:clnjg7$gh5$1@news.cybercity.dk...
> Hejsa!
>
> Her er opskriften som du søger ....
> Du skal gå ind i serie ... så kommer du til den side hvor de gemmer alt
fra
> programmet -
> Sofie
> Helstegt oksefilet
>
> 4 pers.
>
> 1-1 1/2 kg oksefilet med fedtkant
> 1-2 knolde frisk ingefær
> groft havsalt
> peber
>
> stegetermometer
> alufolie
>
> Skræl ingefæren og hak den meget fint. Rids fedtlag på filetten - skær
ikke
> ned i kødet og gnid fedtlaget med groft salt. Gnid kødsiderne med ingefær
og
> peber. Læg stegen i et ovnfast fad og stik et stegetermometer i den
tykkeste
> del af stegen. Sæt stegen i en 225 grader varm ovn og brun den i et
kvarter.
> Skru varmen ned til 175 grader og steg videre til stegetermometeret står

> 50 grader - det tager formentlig i alt tre kvarter til en time.
> Tag stegen ud af ovnen, dæk den med aluminiumsfolie og et viskestykke og
lad
> den hvile i ca. 10 minutter, før den skæres i tynde skiver og serveres med
> bagte grønsager, mini hasselbackkartofler og gulerodspuré.
>
> Bagte grønsager og mini hasselbackkartofler
>
> 4 pers.
>
> 1 fennikel
> 1 bundt bladselleri
> 250 g champignon
> 2 røde peber
> 4 rødløg
> 1 bakke små kartofler (600-650 g)
> 4 fed hvidløg
> 2-3 spsk olivenolie
> salt
>
> Rens alle gønsagerne og skyl og tør kartoflerne.
> Skær fennikel, rødløg, rød peber og champignon i kvarte. Skær
bladsellerien
> i stykker på ca. 10 cm.
> Skær kartoflerne halvt igennem, i så tynde skiver som muligt.
> Hak hvidløget meget fint og bland det med olien.
> Læg grønsager og kartofler i et ovnfast fad, drys med salt og dryp olie og
> hvidløg over. Bland det hele godt med hænderne så alt bliver dækket med
> olie.
> Læg så grønsagerne nederst i fadet og kartoflerne ovenpå, med den skårne
> side opad.
> Sæt fadet i ovnen med stegen og bag det til kartoflerne er sprøde og
> grønsagerne er møre og server som tilbehør til stegen.
>
> Gulerodspuré
>
> 4 pers.
>
> 1 kg gulerødder
> salt
>
> Skræl gulerødderne og skær dem i store stykker.
> Fyld en cm koldt vand i bunden af en gryde og bring det i kog under låg.
> Når vandet koger lægges gulerødderne i gryden og koger møre ved svag varme
> under låg ca. 20 minutter.
> Gulerødderne blendes i kogevandet og smages til med salt - varmes evt. op
> lige før servering.
> Serveres som tilbehør til steg, grønsager og kartofler.
>
>
>
>
> --
> Besøg www.Familiemad.dk
> "Janner" <jan@nospam_spørg_efter_rigtig_adresse.dk> skrev i en meddelelse
> news:417f43d8$0$23088$ba624c82@nntp05.dk.telia.net...
> > Hvor faen gemmer de deres opskrifter ... tænker på de kartofler/grønt
> sager
> > de fik brygget sammen igår ... Det så sgu lækkert ud.
> >
> > Kan ikke lige komme nærmere end
> > http://www.tv3.dk/index.phtml?page_type=document&document=50335
> >
> >
> > På forhånd tak
> >
> >
> > /JAn
> >
> >
>
>



Janner (28-10-2004)
Kommentar
Fra : Janner


Dato : 28-10-04 07:14

Takker



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste