"" skrev d. 26-10-04 15:09 dette indlæg :
> Anders Christensen wrote:
>
> > I aften står menuen på andebryst.
> > Jeg har to styks 300 grams bryster
>
> Det smager også dejligt. Selv lavede jeg det for nyligt med tilbehør
af
> grove, håndskårne pommes frites af bagekartofler med skræl (gerne
stegt i
> andefedt), friske, dampede ærter vendt i klaret smør samt en
> rødvinsreduktion (lavet af en flaske rødvin kogt ned til sirup samt
rød
> balsamico, fond af flæsk, løg og rodfrugter samt syltetøj).
>
> Pommes frites var efter min mening et helt rigtigt valg - jubelen var
udelt.
>
> Jeg lavede andebrysterne ved at brune dem og stille dem i smurte fade.
> Dernæst kan de stilles til side, til de skal serveres. Så gave jeg dem
20
> minutter ved 200 grader og lod dem trække nogle minutter. De var MEGET
> lækre. Rosa i kødet og sprøde i skindet.
>
> Mvh
> Kevin Edelvang
> prøv dette tilbehør >
4 friske figner
2 æbler
3 rødløg
3 kviste timian
1/2 l piskefløde
1 dl balsamincoeddike
salt og peber
smør
figner,æbler og løg skæres i både og ristes i timian
smør.Balsamincoeddiken koges ind til en teskefuld der tilsættes fløden
smag til med salt og peber og kog godt igennem.skær anden i stykker og
læg i fad. fordel kompotten ved siden af hæld sovsen over.
server med små kogte kartofler vendt i timiansmør på panden MVH
Ekelin
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"