/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Nyplukkede valnødder
Fra : Jimmy


Dato : 24-10-04 15:17

Hej

Jeg har en pose friske valnødder, men aner ikke hvad jeg skal gøre med dem.

Skal de opbevares på fyret for at tørre eller kan man bruge dem i retter som
friske?

Opskrifter og råd søges.

Mvh
Jimmy



 
 
Thomas Hansen (24-10-2004)
Kommentar
Fra : Thomas Hansen


Dato : 24-10-04 15:28

On Sun, 24 Oct 2004 16:17:06 +0200, Jimmy <bla@bla.bla> wrote:

> Hej
>
> Jeg har en pose friske valnødder, men aner ikke hvad jeg skal gøre med
> dem.
>
> Skal de opbevares på fyret for at tørre eller kan man bruge dem i retter
> som
> friske?
>
> Opskrifter og råd søges.
>
> Mvh
> Jimmy
>
>

Hej
Prøv at kikke lidt på denne artikel

http://makeashorterlink.com/?W58822A99

/Thomas
--
"jeg blev perfekt da jeg stoppede med at overdrive"

Ole Larsen (24-10-2004)
Kommentar
Fra : Ole Larsen


Dato : 24-10-04 15:46

Jimmy wrote:
> Hej
>
> Jeg har en pose friske valnødder, men aner ikke hvad jeg skal gøre med dem.
>
> Skal de opbevares på fyret for at tørre eller kan man bruge dem i retter som
> friske?
>
> Opskrifter og råd søges.
>
> Mvh
> Jimmy
>
>
Nogle burde du næsten overhælde med vodka, lægge låg på og se til om 1 år.

--
Mvh, Ole Larsen - Fotografiske billeder på:
http://home.tiscali.dk/muggler

Jimmy (24-10-2004)
Kommentar
Fra : Jimmy


Dato : 24-10-04 19:27


"Ole Larsen" <oleNOSPAMtan@nospam.dk> wrote in message
news:417bbfef$0$219$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Jimmy wrote:
> > Hej
> >
> > Jeg har en pose friske valnødder, men aner ikke hvad jeg skal gøre med
dem.
> >
> > Skal de opbevares på fyret for at tørre eller kan man bruge dem i retter
som
> > friske?
> >
> > Opskrifter og råd søges.
> >
> > Mvh
> > Jimmy
> >
> >
> Nogle burde du næsten overhælde med vodka, lægge låg på og se til om 1 år.

Det lyder som en god ide - Vi er enige om at de skal afskalles først ikke?

Hvad kan man ellers putte i vodka og gemme?

Mvh
Jimmy



Inger Pedersen (24-10-2004)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 24-10-04 19:28


"Jimmy" <bla@bla.bla> skrev i en meddelelse

> Hvad kan man ellers putte i vodka og gemme?

Prøv at google på kryddersnaps - så skal du bare se

Hilsen Inger



Gert Krabsen (24-10-2004)
Kommentar
Fra : Gert Krabsen


Dato : 24-10-04 19:31

Sun, 24 Oct 2004 20:26:47 +0200, Jimmy <bla@bla.bla> skrev:

>
> "Ole Larsen" <oleNOSPAMtan@nospam.dk> wrote in message
> news:417bbfef$0$219$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>> Jimmy wrote:
>> > Hej
>> >
>> > Jeg har en pose friske valnødder, men aner ikke hvad jeg skal gøre
>> med dem.
>> >
>> > Skal de opbevares på fyret for at tørre eller kan man bruge dem i
>> retter som
>> > friske?
>> >
>> > Opskrifter og råd søges.
>> >
>> > Mvh
>> > Jimmy
>> >
>> >
>> Nogle burde du næsten overhælde med vodka, lægge låg på og se til om 1
>> år.
>
> Det lyder som en god ide - Vi er enige om at de skal afskalles først
> ikke?

Jo, hvis de først er plukket som modne, skal de knækkes.

Det optimale valnøddesnaps er at plukke dem grønne midt i juli. Der sidder
meget smag og farve i frugtkødet..
Så bliver det en fiks og færdig nøddesnaps til jul - og endnu bedre til
jul 5 år efter, hvis man har lavet nok



--
Sendt via Opera.
www.krabsen.dk
www.responsnord.dk
mfl

Ole Larsen (24-10-2004)
Kommentar
Fra : Ole Larsen


Dato : 24-10-04 20:14

Jimmy wrote:
> "Ole Larsen" <oleNOSPAMtan@nospam.dk> wrote in message
> news:417bbfef$0$219$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...


>>
>>Nogle burde du næsten overhælde med vodka, lægge låg på og se til om 1 år.
>
>
> Det lyder som en god ide - Vi er enige om at de skal afskalles først ikke?

Nej, endelig ikke!


> Hvad kan man ellers putte i vodka og gemme?

Alt hvad man ellers bruger Brøndum til

> Mvh
> Jimmy
>
>


--
Mvh, Ole Larsen - Fotografiske billeder på:
http://home.tiscali.dk/muggler

Jimmy (25-10-2004)
Kommentar
Fra : Jimmy


Dato : 25-10-04 08:06


"Ole Larsen" <oleNOSPAMtan@nospam.dk> wrote in message
news:417c2781$0$222$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Jimmy wrote:
> > "Ole Larsen" <oleNOSPAMtan@nospam.dk> wrote in message
> > news:417bbfef$0$219$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
>
> >>
> >>Nogle burde du næsten overhælde med vodka, lægge låg på og se til om 1
år.
> >
> >
> > Det lyder som en god ide - Vi er enige om at de skal afskalles først
ikke?
>
> Nej, endelig ikke!

OK - Så smider jeg 10 stk i et stort glas og lader dem stå

Mvh
Jimmy



Jørgen Linde Sørense~ (30-10-2004)
Kommentar
Fra : Jørgen Linde Sørense~


Dato : 30-10-04 08:49

Ole Larsen <oleNOSPAMtan@nospam.dk> skrev et indlæg
<417bbfef$0$219$edfadb0f@dread11.news.tele.dk>:

>Nogle burde du næsten overhælde med vodka, lægge låg på og se til om 1 år.

Er det ikke for sent?

Det min bror lavede for et par år siden blev lavet på grønne (umodne)
nødder i august - nødderne skal skæres igennem eller stikke nogle
gange med en strikkepind eller andet spidst. Smager i øvrigt godt når
det bliver fortyndet passende med Brøndum.
--
mvh
Jørgen Linde Sørensen
(den anførte mail-adresse er gyldig - - -
- - - i hvert fald da dette indlæg blev postet

Ole Larsen (30-10-2004)
Kommentar
Fra : Ole Larsen


Dato : 30-10-04 08:54

Jørgen Linde Sørensen wrote:
> Ole Larsen <oleNOSPAMtan@nospam.dk> skrev et indlæg
> <417bbfef$0$219$edfadb0f@dread11.news.tele.dk>:
>
>
>>Nogle burde du næsten overhælde med vodka, lægge låg på og se til om 1 år.
>
>
> Er det ikke for sent?

Har nogle fine på 4 eller 5 år

> Det min bror lavede for et par år siden blev lavet på grønne (umodne)
> nødder i august - nødderne skal skæres igennem eller stikke nogle
> gange med en strikkepind eller andet spidst. Smager i øvrigt godt når
> det bliver fortyndet passende med Brøndum.

Brøndum er IMHO en misforståelse til dette, har for megen egensmag.
Mvh
Ole


Jørgen Linde Sørense~ (01-11-2004)
Kommentar
Fra : Jørgen Linde Sørense~


Dato : 01-11-04 23:15

Ole Larsen <olenospam@nospam.dk> skrev et indlæg
<418348d0$0$301$edfadb0f@dread11.news.tele.dk>:

>Jørgen Linde Sørensen wrote:
>> Ole Larsen <oleNOSPAMtan@nospam.dk> skrev et indlæg
>> <417bbfef$0$219$edfadb0f@dread11.news.tele.dk>:
>>
>>
>>>Nogle burde du næsten overhælde med vodka, lægge låg på og se til om 1 år.
>>
>>
>> Er det ikke for sent?
>
>Har nogle fine på 4 eller 5 år
>

Jeg tænkte nu mere på om ikke det er for sent på året nu hvor
nødderne er modne? Jeg har fået at vide at man skal bruge grønne
(umodne nødder), det vil sige de skulle være plukket og puttet i vodka
i august..

>> Det min bror lavede for et par år siden blev lavet på grønne (umodne)
>> nødder i august - nødderne skal skæres igennem eller stikke nogle
>> gange med en strikkepind eller andet spidst. Smager i øvrigt godt når
>> det bliver fortyndet passende med Brøndum.
>
>Brøndum er IMHO en misforståelse til dette, har for megen egensmag.
>Mvh
>Ole

Hvad vil du så foreslå i stedet? Jeg giver dig ret i at Brøndum ikke
er uden smag - men synes nu at valnøddesnapsen smager godt alligevel.

--
mvh
Jørgen Linde Sørensen
(den anførte mail-adresse er gyldig - - -
- - - i hvert fald da dette indlæg blev postet

Ole Larsen (02-11-2004)
Kommentar
Fra : Ole Larsen


Dato : 02-11-04 08:47

Jørgen Linde Sørensen wrote:

> Hvad vil du så foreslå i stedet? Jeg giver dig ret i at Brøndum ikke
> er uden smag - men synes nu at valnøddesnapsen smager godt alligevel.

Vodka

--
Mvh, Ole Larsen.
Fotografiske billeder på http://home.tiscali.dk/muggler

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste