Tak for jeres svar. Ja selvfølgelig vil jeg dele opskriften. Den kommer her:
Pølsehorn
1 dl lunkent vand
25g gær
75g margarine
7½ dl mel (450g)
1 dl ymer, A38 eller lign.
1 æg, salt
æg til pensling
Vand og gær røres sammen. Fedtstoffet smuldres i melet - vand, ymer, æg og
salt tilsættes. Hæver i 30 min. Rul ud i to cirkler, del i 8 trekanter. Rul
pølser i. Efterhæver i 10 min. Bages 20-25 min. ved 200C.
* Ketchup og sennep kan evt. kommes i.
Tulle
"Kristina Søndergaard" <kristina@s-andreassen.dk> skrev i en meddelelse
news:417682e8$0$310$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Er det en opskrift du vil dele??
Jeg har nemlig 1 ltr. creme fraiche
> til
> overs fra en fest i weekenden.
>
> "Tulle" <s.n.y.d@mail.dk> wrote in message
> news:41767b2c$0$230$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>> Jeg har en opskrift på pølsehorn hvor der skal 1 dl. ymer, A38 el. lign.
>> . - Kan jeg bruge creme fraiche ?
>>
>> På forhånd tak
>>
>>
>
>