/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Tilbehør til Vildsvin
Fra : Christian


Dato : 17-10-04 22:00

Jeg laver ølmarineret og langtidsstegt vildsvinekølle på fredag og mangler
nogle forslag til tilbehør.

Egentlig havde jeg tænkt mig noget i retning af en
kartoffel/selleri/peperrodsmos, kandiserede kastanjer og måske nogle bagte
grønsager. Men det er som om der mangler et syrligt komponent i det hele -
bare at servere asier eller syltede agurker er lidt for kedeligt. Nogle
forslag?

Jeg står også og mangler en idé til en god efterårsagtig forret.

-Christian





 
 
Margrete Johansen (18-10-2004)
Kommentar
Fra : Margrete Johansen


Dato : 18-10-04 06:10

>
> Jeg står også og mangler en idé til en god efterårsagtig forret.
>
Rødbede/selleri/æblesalat!

Du river rødbeder, selleri og æbler på råkostjernet.
Bland sammen io en stor skål.
Dress med:
Dijonsennep
Valnøddeolie
Hvidløg
Rød Balsamico
Drys med:
Valnødder/ hakket persille

Du kan jo selv bestemme, hvor meget eddike du vil komme i dressingen.

Margrete




Lone Deleuran (18-10-2004)
Kommentar
Fra : Lone Deleuran


Dato : 18-10-04 09:57

Christian wrote:
> Jeg laver ølmarineret og langtidsstegt vildsvinekølle på fredag og mangler
> nogle forslag til tilbehør.

Kan man få din opskrift, jeg kan nemlig kun finde ud af at
rødvinsmarinere vildsvin.

> måske nogle bagte grønsager.

Det smager godt og passer til årstiden, hvis du blander lidt
hasselnødder i de bagte grøntsager.

Men det er som om der mangler et syrligt komponent i det hele -
> bare at servere asier eller syltede agurker er lidt for kedeligt. Nogle
> forslag?

Jeg synes tyttebær er selvskrevne enten friske blandede i de bagte
grøntsager eller syltet ved siden af, men det er måske også lidt for
kedeligt?

> Jeg står også og mangler en idé til en god efterårsagtig forret.
>
Hvis du ikke bruger svampe eller fløde i hovedretten vil jeg foreslå et
lille stykke ristet brød med flødestuvede svampe.

Lone

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste