"Marlene" <marnel@mail.tele.dk> writes:
> Når man er ude at spise i Tjekkiet får man meget ofte til maden
> rødkålssalat.
> Jeg er helt vild med det. Det virker lidt som vores agurkesalat. Altså det
> sød sure. Har nu prøvet at lave en lage af 1 dl. sukker 1 dl. vand og 2 dl.
> eddike, og varmet det til sukkeret smeltede derefter hældt over det fint
> snittede salat, men det bliver ikke det samme. Det bliver også rødt og
> beholder ikke den lilla farve.
>
> Kan nogle hjælpe med opskriften???
> Faktisk laver de det samme ved hvidkålen, hvilket også smager godt.
>
> Håber virkelig på hjælp, da jeg er vild med det.
Jeg har også forsøgt at finde en opskrift, men uden held. Nu skal jeg
til Tyskland i november, så finder jeg det på en restaurant, så skal
jeg nok spørge efter opskriften.
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.triane.dk, billig og god overnatning i Nordjylland
Spændende butik med stort udvalg i kurve og sæsonpynt