/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Fryse syltetøj?
Fra : Erling Hansen


Dato : 17-10-04 18:50

Jeg har for første gang forsøgt mig som syltetøjs-mager af den sukkerfri
slags, og det smager faktisk ret godt.
Men det er blevet en større portion end jeg umiddelbart kan konsumere.
Sådan noget sukkerfrit noget har ikke den store holdbarhed - og så er
spørgsmålet: Kan man fryse det ned?
mvh
Erling

 
 
Rene' Hjorth (17-10-2004)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 17-10-04 22:48

[Erling Hansen | Sun, 17 Oct 2004 19:50:23 +0200]

>Sådan noget sukkerfrit noget har ikke den store holdbarhed - og så er
>spørgsmålet: Kan man fryse det ned?

Det kan man sagtens. Duy kan dog risikere at den bliver mere tyndflydende
ved optøgning...

Prøv dig frem, og hvis det er tilfældet, og det er FOR tyndflydende kan du
evt. bruge mere Melamin når du laver syltetøjet.

René
www.rene.hjorth.com

Erling Hansen (18-10-2004)
Kommentar
Fra : Erling Hansen


Dato : 18-10-04 09:57

Rene' Hjorth <rhjorth@spamcop.net> wrote:

> [Erling Hansen | Sun, 17 Oct 2004 19:50:23 +0200]
>
> >Sådan noget sukkerfrit noget har ikke den store holdbarhed - og så er
> >spørgsmålet: Kan man fryse det ned?
>
> Det kan man sagtens. Duy kan dog risikere at den bliver mere tyndflydende
> ved optøgning...
>
> Prøv dig frem, og hvis det er tilfældet, og det er FOR tyndflydende kan du
> evt. bruge mere Melamin når du laver syltetøjet.
>
> René
> www.rene.hjorth.com

Så sætter jeg 3-4 glas i fryseren. Iøvrigt tak for dine indledende råd,
som gav mig mod på at prøve. Resultatet er blevet rigtig lækkert.
mvh
Erling


Rene' Hjorth (18-10-2004)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 18-10-04 13:44

[Erling Hansen | Mon, 18 Oct 2004 10:57:16 +0200]

>Så sætter jeg 3-4 glas i fryseren. Iøvrigt tak for dine indledende råd,
>som gav mig mod på at prøve. Resultatet er blevet rigtig lækkert.

Det er jeg glad for at høre :)

René
www.rene.hjorth.com

Erling Hansen (21-10-2004)
Kommentar
Fra : Erling Hansen


Dato : 21-10-04 11:05

Erling Hansen <email@domain.com> wrote:

> Rene' Hjorth <rhjorth@spamcop.net> wrote:
>
> > [Erling Hansen | Sun, 17 Oct 2004 19:50:23 +0200]
> >
> > >Sådan noget sukkerfrit noget har ikke den store holdbarhed - og så er
> > >spørgsmålet: Kan man fryse det ned?
> >
> > Det kan man sagtens. Duy kan dog risikere at den bliver mere tyndflydende
> > ved optøgning...
> >
> > Prøv dig frem, og hvis det er tilfældet, og det er FOR tyndflydende kan du
> > evt. bruge mere Melamin når du laver syltetøjet.
> >
> > René
> > www.rene.hjorth.com
>
> Så sætter jeg 3-4 glas i fryseren. Iøvrigt tak for dine indledende råd,
> som gav mig mod på at prøve. Resultatet er blevet rigtig lækkert.
> mvh
> Erling

Hej, René.
Så har jeg allerede hevet det første glas ud af fryseren - og vel optøet
har det nøjagtig samme struktur og smag som det første. Lækkert med en
stribe kvædemarmelade på en mad med leverpostej, ost eller skinke.
mvh
Erling

Rene' Hjorth (21-10-2004)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 21-10-04 17:27

[Erling Hansen | Thu, 21 Oct 2004 12:05:17 +0200]

>Så har jeg allerede hevet det første glas ud af fryseren - og vel optøet
>har det nøjagtig samme struktur og smag som det første.

Godt at høre; kvæder har jo også en god mængde sukker, stivelse, pektin og
fibre, så det hjælper på konsistencen :)

>Lækkert med en stribe kvædemarmelade på en mad med leverpostej, ost eller skinke.

Lyder lækkert - især på den røgede skinke.

René
www.rene.hjorth.com
www.lowcarb.dk

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste