Erling Hansen <email@domain.com> wrote:
> Rene' Hjorth <rhjorth@spamcop.net> wrote:
>
> > [Erling Hansen | Sun, 17 Oct 2004 19:50:23 +0200]
> >
> > >Sådan noget sukkerfrit noget har ikke den store holdbarhed - og så er
> > >spørgsmålet: Kan man fryse det ned?
> >
> > Det kan man sagtens. Duy kan dog risikere at den bliver mere tyndflydende
> > ved optøgning...
> >
> > Prøv dig frem, og hvis det er tilfældet, og det er FOR tyndflydende kan du
> > evt. bruge mere Melamin når du laver syltetøjet.
> >
> > René
> >
www.rene.hjorth.com
>
> Så sætter jeg 3-4 glas i fryseren. Iøvrigt tak for dine indledende råd,
> som gav mig mod på at prøve. Resultatet er blevet rigtig lækkert.
> mvh
> Erling
Hej, René.
Så har jeg allerede hevet det første glas ud af fryseren - og vel optøet
har det nøjagtig samme struktur og smag som det første. Lækkert med en
stribe kvædemarmelade på en mad med leverpostej, ost eller skinke.
mvh
Erling