/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
supertomatsovs a´la anne larsen
Fra : Ralph


Dato : 13-05-01 22:46

Jeg har mange gange lavet en supertomatsovs, som havde eet problem, læs
først opskriften og se herefter løsningen.

1 dl. olivenolie
3 halvstore løg i ringe
en-to ds. flåde tomater eller tilsvarende hjemmeflåede, eller
tilsvarende puré
salt

kog løgene i olien i min. 1 time(svag varme under låg), tilsæt tomater
og smag til med salt.

det giver en super sovs hvor løgene smelter på tungen, men det giver
tydeligt en frygtelig masse kalorier, men Anne Larsens programmer gav
mig ideen til at si løgene når de er færdigkogte, og derved fjernes det
meste olie, men smagen bevares.
Nemt, men simpelt.

--
venligst
Ralph
----------------
Op med armen, op med armen, op med armen: Kykelikyyy
(Niels Hausgaard)



 
 
Capt´n Mauser (14-05-2001)
Kommentar
Fra : Capt´n Mauser


Dato : 14-05-01 10:20

Du kan da også bare bruge vand istedet for olie .... det gør jeg og det
fungere fint...



Peter Westh (14-05-2001)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 14-05-01 13:24

"Capt´n Mauser" <captnmauser@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:9do7ul$ifu$1@news.inet.tele.dk...
> Du kan da også bare bruge vand istedet for olie .... det gør jeg og det
> fungere fint...

Jeg har undret mig en del over Anne Larsens praksis på det punkt. Hvad er
pointen med at "svitse" løgene i vand, hvorfor ikke bare koge det hele
sammen - løg, tomater etc.? Kan man smage forskel?

MVH

Peter



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408879
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste