Rene' Hjorth <rhjorth@spamcop.net> wrote:
> [Erling Hansen | Wed, 13 Oct 2004 11:45:19 +0200]
> 
> >Der skulle vel ikke være nogen, der har erfaringer med at koge
> >kvæde-marmelade, men med brug af kunstigt sukker (Atwell ell. lign.) så
> >en diabetiker kan vende tilbage til tidligere tiders fryd ved kvæderne.
> 
> Ikke lige kvæde, men mange andre syltetøjer, jo.
> 
> Inden jeg blev fødevareudvikler (og derfor har tilgang til en del flere
> alternativer) brugte jeg en kombination af Grøn Melamin (fulgte opskriften
> på posen) og lidt Atwell for lidt mere sødme.
> 
> Husk dog at sukkerfrit syltetøj ikke holder sig helt så længe, så den skal
> opbevares i køleskabet.
> 
> René
> 
www.rene.hjorth.com 
Tusind tak for svaret. Jeg må i Føtex i morgen efter Grøn Melamin.
mvh
Erling