/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Bagetid for rugbrød?!!!
Fra : Mads Th. Pedersen


Dato : 13-10-04 09:47

Hvordan finder jeg egentlig ud af om mit hjemmebagte rugbrød har fået
lang nok tid i ovnen (jaja, ved godt at jeg kan tage det ud, køle det
af, skære en skive og bide i den - og hvis det er fuldstændigt
klistret har det fået for lidt og er det som en skive træ har det fået
for meget )?
Kan jeg stikke i det med en strikkepind på samme måde som når man
bager kage eller?!!!!

Hilsen Mads

 
 
Ukendt (13-10-2004)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 13-10-04 12:07


"Mads Th. Pedersen" <cyklopaten@mailme.dk> skrev i en meddelelse
news:c47c3c9a.0410130047.48323f7@posting.google.com...
> Hvordan finder jeg egentlig ud af om mit hjemmebagte rugbrød har fået
> lang nok tid i ovnen> Kan jeg stikke i det med en strikkepind på samme
> måde som når man
> bager kage eller?!!!!
>

Bank på det i bunden. Hvis det lyder hult, er det færdigt..
Mvh Tommy



T.Nielsen (16-10-2004)
Kommentar
Fra : T.Nielsen


Dato : 16-10-04 19:48

TBJ wrote:
> "Mads Th. Pedersen" <cyklopaten@mailme.dk> skrev i en meddelelse
> news:c47c3c9a.0410130047.48323f7@posting.google.com...
>
>>Hvordan finder jeg egentlig ud af om mit hjemmebagte rugbrød har fået
>>lang nok tid i ovnen> Kan jeg stikke i det med en strikkepind på samme
>>måde som når man
>>bager kage eller?!!!!
>>
>
>
> Bank på det i bunden. Hvis det lyder hult, er det færdigt..
> Mvh Tommy
>
>
Hvis man vil slippe for bankeriet kan anvendelse af et stegetermometer
anbefales. Stik det ind i midten af brødet. Når temperaturen der når
96-97 grader Celsius er det færdigt.

(For "hvide" brød ("franskbrød") skal kernetemperaturen være 98-100 grader)

mvh
T.Nielsen

Mads Th. Pedersen (17-10-2004)
Kommentar
Fra : Mads Th. Pedersen


Dato : 17-10-04 13:58

> Hvis man vil slippe for bankeriet kan anvendelse af et stegetermometer
> anbefales. Stik det ind i midten af brødet. Når temperaturen der når
> 96-97 grader Celsius er det færdigt.
>
> (For "hvide" brød ("franskbrød") skal kernetemperaturen være 98-100 grader)

Bare lige for en ordens skyld: det skal først stikkes ind når
bagetiden er ved at være overstået eller? Det skal vel ikke i fra
starten af, vel?

Mvh Mads - der takker mange gange for at have fået en undskyldning for
at køben endnu en køkkenting

T.Nielsen (17-10-2004)
Kommentar
Fra : T.Nielsen


Dato : 17-10-04 14:47

Mads Th. Pedersen wrote:
>>Hvis man vil slippe for bankeriet kan anvendelse af et stegetermometer
>>anbefales. Stik det ind i midten af brødet. Når temperaturen der når
>>96-97 grader Celsius er det færdigt.
>>
>>(For "hvide" brød ("franskbrød") skal kernetemperaturen være 98-100 grader)
>
>
> Bare lige for en ordens skyld: det skal først stikkes ind når
> bagetiden er ved at være overstået eller? Det skal vel ikke i fra
> starten af, vel?
>
> Mvh Mads - der takker mange gange for at have fået en undskyldning for
> at køben endnu en køkkenting

Hehe...ja dem kan man ikke få for få af.

Man kan sagtens vente til henad slutningen, men i rugbrød plejer jeg nu
at stikke det i næsten fra starten.
For "hvide" brød, der ikke er i form, venter jeg til der er dannet
skorpe. Eller det vil sige for det meste bruger jeg bankemetoden på den
slags brød.

mvh
T.Nielsen

T.Nielsen (17-10-2004)
Kommentar
Fra : T.Nielsen


Dato : 17-10-04 20:17

T.Nielsen wrote:
> Mads Th. Pedersen wrote:
>> Mvh Mads - der takker mange gange for at have fået en undskyldning for
>> at køben endnu en køkkenting
>
>
> Hehe...ja dem kan man ikke få for få af.
...."for mange" mente jeg selvfølgelig

T.Nielsen

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste