|
| Mangler inspiration til middag Fra : Jeppe Vestergaard |
Dato : 12-10-04 20:26 |
|
Hej.
Mig og kæresten får besøg til spisning på fredag. Vi bliver 4 - og vi er
helt tomme for idéer med hvad vi skal servere. Vi har besluttet, at lave
tunmoussé til forret, men mangler hovedret, og en eventuel dessert.
Vi er ikke hajer i et køkken, så vildt avanceret skal det ikke være - men
alligevel gerne noget godt. Vi vil foretrække en form for steg til at skære
ud.
Nogen gode forslag? :)
--
Mvh.
Jeppe Vestergaard, Aalborg
Email: Jeppe hos dailyrush . dk
| |
Jørn Ibsen (12-10-2004)
| Kommentar Fra : Jørn Ibsen |
Dato : 12-10-04 22:36 |
|
"Jeppe Vestergaard" <Jeppev@hotmail.com> wrote in message
news:ckhauu$2rli$1@news.cybercity.dk
> Hej.
>
> Mig og kæresten får besøg til spisning på fredag. Vi bliver 4 - og vi er
> helt tomme for idéer med hvad vi skal servere. Vi har besluttet, at lave
> tunmoussé til forret, men mangler hovedret, og en eventuel dessert.
>
> Vi er ikke hajer i et køkken, så vildt avanceret skal det ikke være - men
> alligevel gerne noget godt. Vi vil foretrække en form for steg til at skære
> ud.
>
> Nogen gode forslag? :)
Lammelår med kartofler i fad?
Kalveculotte med fritter og champignonssauce?
Oksemørbrad med bagte tofler og broccoli?
--
Posted via Mailgate.ORG Server - http://www.Mailgate.ORG
| |
Mus (12-10-2004)
| Kommentar Fra : Mus |
Dato : 12-10-04 23:18 |
|
Jeppe Vestergaard <Jeppev@hotmail.com> skrev i en
nyhedsmeddelelse:ckhauu$2rli$1@news.cybercity.dk...
> Hej.
>
> Mig og kæresten får besøg til spisning på fredag. Vi bliver 4 - og vi er
> helt tomme for idéer med hvad vi skal servere. Vi har besluttet, at lave
> tunmoussé til forret, men mangler hovedret, og en eventuel dessert.
>
> Vi er ikke hajer i et køkken, så vildt avanceret skal det ikke være - men
> alligevel gerne noget godt. Vi vil foretrække en form for steg til at
skære
> ud.
>
> Nogen gode forslag? :)
>
> --
> Mvh.
> Jeppe Vestergaard, Aalborg
> Email: Jeppe hos dailyrush . dk
>
Hmm .....
hovedret
-glaseret skinke med flødekartofler og broccolisalat.
-godt nok ikke en steg men lavede koteletter i fad her til aften. Det kan
sagtens gå som gæstemad. Smagte bare super og det meste kan laves timer i
forvejen så passer det sig selv. Dertil ris med lidt paprika drysset over og
en god salat. Virkelig let at lave, men en fed ret. Sig til hvis du ønsker
opskriften.
- heller ikke en steg. Men hvad med ristaffel - der evt spises med pinde.
Har en god og meget let opskrift. Hyggeligt gæstemad.
Dessert
- banana split
- frisk frugt og lidt sorbet is eller en frugtsalat.
- ænletærte med cremefraiche
LN
| |
Ukendt (13-10-2004)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 13-10-04 06:35 |
|
"Jeppe Vestergaard" <Jeppev@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:ckhauu$2rli$1@news.cybercity.dk...
> Vi er ikke hajer i et køkken, så vildt avanceret skal det ikke være - men
> alligevel gerne noget godt. Vi vil foretrække en form for steg til at
> skære
> ud.
>
> Nogen gode forslag? :)
>
Hej
Så pas på med culottesteg. Den skal skæres ud på den rigtige led, ellers kan
selv det mest møre kød blive sejt som en skosål..
Det er ikke så tit man får flødekartofler mere, og jeg kan ihvertfald godt
li dem og bliver glad når vi får dem ude i byen..
En variant er kartoflerskiver i fad med bouillion tilsat og så en lammekølle
ovenpå..
Hvis det skal være oksekød, så kunne i købe noget filet - det er nemt at
skære.
Alternativt: hva med flæskesteg? Jeg har en let og rigtig lækker opskrift
(en modificeret udgave af Webers) som ikke er så svær. og har I kuglegrill
er det nemt at få sværen sprød.
Hvis i er velhavende, kan I jo også få en kok forbi :)
Mvh Tommy
| |
Ukendt (13-10-2004)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 13-10-04 07:20 |
|
"Jeppe Vestergaard" <Jeppev@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:ckhauu$2rli$1@news.cybercity.dk...
> Hej.
>
> Mig og kæresten får besøg til spisning på fredag. Vi bliver 4 - og vi er
> helt tomme for idéer med hvad vi skal servere. Vi har besluttet, at lave
> tunmoussé til forret, men mangler hovedret, og en eventuel dessert.
>
> Vi er ikke hajer i et køkken, så vildt avanceret skal det ikke være - men
> alligevel gerne noget godt. Vi vil foretrække en form for steg til at
skære
> ud.
>
> Nogen gode forslag? :)
>
> --
> Mvh.
> Jeppe Vestergaard, Aalborg
> Email: Jeppe hos dailyrush . dk
>
>
Hvad med indbagt is til dessert det er nemt og meget populært blandt alle.
En tyk lagkage bund hvor der lægges en liter vanilije is oven på. På isen
lægges noget hakket chokolade og evt abrikos syltetøj. Der piskes en marengs
og det hele smøres ind i denne marens. Den skal dække isen totalt. Oven på
hakkede mandler. Det hele kommes i en varm ovn i 3-5 min alt efter hvornår
marensen begynder at tage farve.
Mvh Lasse.
| |
|
|