/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Opskrift på klar oksekødssuppe?
Fra : Ukendt


Dato : 12-10-04 09:59

Som vor mor lavede den, helst...

Jeg har købt 1/4 kvie og fået en masse suppeben med, så nu vil jeg lave en
klar suppe, men jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal hælde i, udover
suppebenene??

Mvh Tommy



 
 
mcloud (12-10-2004)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 12-10-04 10:11

Hej TBJ
Her er min opskrift:

1 kg okse eller kalve-----bryst-tværreb-bov-tykkam
2 kraftben ( kalv eller okse )
5 porrer
1 kg gulerødder
1 stor knoldselleri
1 persillerod og 1 pastinak
1 suppevisk (selleriblade,frisk timian,grøn porretop )
salt
kød og melboller


kød og ben koges i ca 5-6 liter vand ,sammen med 2 gulerødder ,en halv
selleri og suppevisk, til hønen er mør ca to til to en halv time.
kødet og benene og de udkogte grøntsager tages op og resten af grøntsagerne
som man har skåret ud i 1,5 cm store stykker tilsættes.
og simrer med til de er møre, kødet pilles fra hinanden og kødet lægges op
i suppen med grøntsagerne og kød og melbollerne .
Smag til med salt. Server lun flute til.

Du kan med stor fordel koge en stor kylling eller en lille suppehøne med det
giver mere smag og kraft,
den kan du så bruge til en gang hønsesalat eller høns i asparges.

mvh
mcloud



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste