Nette <nettesnetpostfjerndette@hotmail.com> skrev i en
nyhedsmeddelelse:416cd6d5$0$56884$14726298@news.sunsite.dk...
>
> "Mus" skrev
>
> > Ok eksakt samme opskrift benytter jeg nogen gange - bare med
mørbradbøffer
> > og friske champignoner. Smager himmelsk
>
> Det gør jeg også. Jeg vil også helst bruge friske champignon, men jeg
synes
> at vandet fra dem i glasset, giver en rigtig god smag til sovsen. Og det
er
> faktisk den eneste ret jeg bruger glaschampignon til.
Jeg kan selv finde på at bruge dem i gals hvis jeg har travlt også til andre
ting - men synes ikke de smager helt så godt. Du har ret i det med væden.
> > Fandt på en anden i dag - dog en lidt fed udgave med bacon, løg,
> champignon,
> > tomatpure,paprika, madlavningsføde og mælk som sovs. Er spændt på
> > resultatet.
>
> Fed ja...Det duer ikke her til hverdag*G* - Havde du koteletter i også?
> Eller var det med bacon i stedet for andet kød?
> Og hvordan blev resultatet så?
>
> Nette
>
Nej det gør den egentlig heller ikke her. Det var lige vel voldsomt, men
hold op hvor det smagte herligt. Det var rigtig fråds og i dag skal vi have
noget rigtig magert
Man kan sagtens lave det som gæstemad. Og det er let
at lave.
Ja der var også kotelleter i.
Først krydres koteletterne med slat , peber og paprika og svitses på en
pande. De lægges derefter i et fad.
Bacon sprødsteges, løg tilsættes, champignon tilsættes. Derefter paprika,
tomatpure og fløde/mælk(½ l). simrer i 5 min og smages til. Det hældes over
koteletterne og det hele steges i ovnene i 30-45 min.
LN