|
| Tysk handelsnavn for Atamon Fra : Michael Jack |
Dato : 11-10-04 20:11 |
|
Hej gruppe
Er der tilfældigvis nogen der ved om Atamon sælges i Tyskland (som
Atamon), eller som kender handelsnavnet på et tilsvarende produkt?
Atamon er natriumbenzoat + fyldstoffer, ifølgr Tørsleff.
mij
--
Venlig hilsen / Freundliche Grüße / Kind regards
Michael Jack, Loopstedt, Germany
| |
Margrete Johansen (12-10-2004)
| Kommentar Fra : Margrete Johansen |
Dato : 12-10-04 15:44 |
|
">
> Atamon er natriumbenzoat + fyldstoffer, ifølgr Tørsleff.
>
> mij
>
Må man være nysgerrig og spørge dig, hvad skal du bruge det til?
Margrete
| |
Michael Jack (12-10-2004)
| Kommentar Fra : Michael Jack |
Dato : 12-10-04 21:26 |
|
In article <416bed9b$0$259$edfadb0f@dread12.news.tele.dk>,
Margrete Johansen wrote:
>> Atamon er natriumbenzoat + fyldstoffer, ifølgr Tørsleff.
>>
> Må man være nysgerrig og spørge dig, hvad skal du bruge det til?
Ferskenmarmelade!
Jeg skal bruge Atamon til konservering samt skylning af glas før
påfyldning.
mij
--
Venlig hilsen / Freundliche Grüße / Kind regards
Michael Jack, Loopstedt, Germany
| |
Margrete Johansen (13-10-2004)
| Kommentar Fra : Margrete Johansen |
Dato : 13-10-04 06:25 |
|
> > Ferskenmarmelade!
>
> Jeg skal bruge Atamon til konservering samt skylning af glas før
> påfyldning.
>
> mij
Jamen, hvis du ikke kan skaffe Atamon - så stiller du de rengjorte glas ind
i en kold ovn, stiller termostaten på 120 grader og lader dem stå der en
times tid (eller kortere). Lågene skyller du en god sprut. Hæld marmeladen
på de varme glas. Luk med det samme med de sprittede låg, så skulle der vist
ikke være noget tilbage, der kan ødelægge din marmelade. Og du har sparet
din krop for giftige tilsætningsstoffer.
Margrete
| |
Christina S (13-10-2004)
| Kommentar Fra : Christina S |
Dato : 13-10-04 11:54 |
|
"Michael Jack" <michjack@tiscali.dk> wrote in message
news:A5Xad.57460$Vf.2729648@news000.worldonline.dk...
> In article <416bed9b$0$259$edfadb0f@dread12.news.tele.dk>,
> Margrete Johansen wrote:
>
>>> Atamon er natriumbenzoat + fyldstoffer, ifølgr Tørsleff.
>>>
>> Må man være nysgerrig og spørge dig, hvad skal du bruge det til?
>
> Ferskenmarmelade!
Jeg mener, at man kan købe geleringssukker i Tyskland hvor der også er
tilsat atamon.
Min mor har i hvert fald kun skoldet glassene og så hældt marmeladen på,
aldrig brugt noget til.
Kh, Christina
| |
|
|