/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Tysk handelsnavn for Atamon
Fra : Michael Jack


Dato : 11-10-04 20:11

Hej gruppe

Er der tilfældigvis nogen der ved om Atamon sælges i Tyskland (som
Atamon), eller som kender handelsnavnet på et tilsvarende produkt?

Atamon er natriumbenzoat + fyldstoffer, ifølgr Tørsleff.

mij

--
Venlig hilsen / Freundliche Grüße / Kind regards
Michael Jack, Loopstedt, Germany

 
 
Margrete Johansen (12-10-2004)
Kommentar
Fra : Margrete Johansen


Dato : 12-10-04 15:44


">
> Atamon er natriumbenzoat + fyldstoffer, ifølgr Tørsleff.
>
> mij
>
Må man være nysgerrig og spørge dig, hvad skal du bruge det til?

Margrete




Michael Jack (12-10-2004)
Kommentar
Fra : Michael Jack


Dato : 12-10-04 21:26

In article <416bed9b$0$259$edfadb0f@dread12.news.tele.dk>,
Margrete Johansen wrote:

>> Atamon er natriumbenzoat + fyldstoffer, ifølgr Tørsleff.
>>
> Må man være nysgerrig og spørge dig, hvad skal du bruge det til?

Ferskenmarmelade!

Jeg skal bruge Atamon til konservering samt skylning af glas før
påfyldning.

mij

--
Venlig hilsen / Freundliche Grüße / Kind regards
Michael Jack, Loopstedt, Germany

Margrete Johansen (13-10-2004)
Kommentar
Fra : Margrete Johansen


Dato : 13-10-04 06:25


> > Ferskenmarmelade!
>
> Jeg skal bruge Atamon til konservering samt skylning af glas før
> påfyldning.
>
> mij

Jamen, hvis du ikke kan skaffe Atamon - så stiller du de rengjorte glas ind
i en kold ovn, stiller termostaten på 120 grader og lader dem stå der en
times tid (eller kortere). Lågene skyller du en god sprut. Hæld marmeladen
på de varme glas. Luk med det samme med de sprittede låg, så skulle der vist
ikke være noget tilbage, der kan ødelægge din marmelade. Og du har sparet
din krop for giftige tilsætningsstoffer.

Margrete



Christina S (13-10-2004)
Kommentar
Fra : Christina S


Dato : 13-10-04 11:54


"Michael Jack" <michjack@tiscali.dk> wrote in message
news:A5Xad.57460$Vf.2729648@news000.worldonline.dk...
> In article <416bed9b$0$259$edfadb0f@dread12.news.tele.dk>,
> Margrete Johansen wrote:
>
>>> Atamon er natriumbenzoat + fyldstoffer, ifølgr Tørsleff.
>>>
>> Må man være nysgerrig og spørge dig, hvad skal du bruge det til?
>
> Ferskenmarmelade!

Jeg mener, at man kan købe geleringssukker i Tyskland hvor der også er
tilsat atamon.
Min mor har i hvert fald kun skoldet glassene og så hældt marmeladen på,
aldrig brugt noget til.

Kh, Christina



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste