"Sybil" <kuntaNO@SPAMstarmail.co.za> skrev i en meddelelse
 news:MJtad.57171$Vf.2710690@news000.worldonline.dk...
 > Hej NG
 > Jeg har kigget på bl.a. Maizenas quickboller og lign.
 > Smager det som hvis man havde bagt dem på den gammeldags metode?
 > Er der forskel på de forskellige mærker ?
 > Hvilke synes I er bedst?
 
 Mine egne, nu kender jeg ikke Maizenas, men mine tager 5 minutter + 3
 minutter excl. hæve/efterhæve/bagetid, er Maizenas hurtigere?
 
 ca. 4 dl. lunken vand, 1 spsk sukker, ½ spsk salt, ca. en dl. durummel, alm.
 hvedemel for resten, evt. en reven gulerod, lidt majsmel, en håndfuld
 solsikkekerner, eller..................
 
 Æltes sammen  - med en ½ pk. gær, glemte lige, hæver et par timer, laves til
 en lang tyk flute der gøres våd på toppen, durummel (det "rigtige" gule)
 drysses jævnt ud på toppen (eller birkes/sesamfrø/solsikkekerner, eller....)
 Skæres i trekanter med en pizzaskærer, efterhæver lidt, i 250 gr. varm ovn
 med undervarme (pizzafunktion) i præcis 8 minutter
 
 Standardudgaven koster ca. 4 kr. for 12-14 boller - slå den Maizena.
 
 -- 
 venligst
 Ralph
 
 
  
            
             |