"Sybil" <kuntaNO@SPAMstarmail.co.za> skrev i en meddelelse
news:MJtad.57171$Vf.2710690@news000.worldonline.dk...
> Hej NG
> Jeg har kigget på bl.a. Maizenas quickboller og lign.
> Smager det som hvis man havde bagt dem på den gammeldags metode?
> Er der forskel på de forskellige mærker ?
> Hvilke synes I er bedst?
Mine egne, nu kender jeg ikke Maizenas, men mine tager 5 minutter + 3
minutter excl. hæve/efterhæve/bagetid, er Maizenas hurtigere?
ca. 4 dl. lunken vand, 1 spsk sukker, ½ spsk salt, ca. en dl. durummel, alm.
hvedemel for resten, evt. en reven gulerod, lidt majsmel, en håndfuld
solsikkekerner, eller..................
Æltes sammen - med en ½ pk. gær, glemte lige, hæver et par timer, laves til
en lang tyk flute der gøres våd på toppen, durummel (det "rigtige" gule)
drysses jævnt ud på toppen (eller birkes/sesamfrø/solsikkekerner, eller....)
Skæres i trekanter med en pizzaskærer, efterhæver lidt, i 250 gr. varm ovn
med undervarme (pizzafunktion) i præcis 8 minutter
Standardudgaven koster ca. 4 kr. for 12-14 boller - slå den Maizena.
--
venligst
Ralph
|