|
| Lørdag aftens menu??? Fra : Flemming Kold |
Dato : 09-10-04 19:44 |
|
Pizza på Weberen....
Vand med saften fra en blodappelsin...
Kan næsten ikke blive bedre.
Hvad med i andre.
| |
Sybil (09-10-2004)
| Kommentar Fra : Sybil |
Dato : 09-10-04 19:53 |
|
Flæskesteg (nakkekam u. ben) med MEGET sprøde svær, kartofler, brun sovs og
rødkål.
MK
| |
Basil (09-10-2004)
| Kommentar Fra : Basil |
Dato : 09-10-04 20:56 |
|
Sybil wrote:
> Flæskesteg (nakkekam u. ben) med MEGET sprøde svær, kartofler, brun sovs
og
> rødkål.
>
> MK
Den var rigtig god, ik' os' skat ?
Kai
| |
Leo (09-10-2004)
| Kommentar Fra : Leo |
Dato : 09-10-04 20:19 |
|
Stort koldt bord -øl og brændselsvin -i "rigerliger" mængder - 40 års
geburtstag....
fin fest - begyndte klokken 12 frokjost - og vi er lige kommet hjem....i
morgen er dr 18 huller på menuen - det er minimum 8 kilometer - pfuiih, det
bliver sgu ikke sjovt....som jeg har det lige nu....
| |
Heidi, Miver og Mull~ (09-10-2004)
| Kommentar Fra : Heidi, Miver og Mull~ |
Dato : 09-10-04 20:38 |
|
Hmm....ja, det blev luksus, Limousine kød fra fritgående kvæg (Ågården nær
Bårse, pragtfuldt kød)..T-Bone steak (total stor med fine ærter dampet i
smør, kartofler, kogt og vendt i saften fra stegen *slurp*
Hertil en ishamrendekold Pepsi-Max, SÅ bliver det ikke bedre for mit
vedkommende, måske skulle der bare have været én at dele stegen med, den VAR
rigelig stor :)
Hilsen Heidi
....
http://chocolade.dk
Max, fordi jeg ikke må drikke almindelig Pepsi, min hof-drik :)
| |
LLL (10-10-2004)
| Kommentar Fra : LLL |
Dato : 10-10-04 07:56 |
|
"Heidi, Miver og Mulle's mor" <katteFJERN@DETTEpost.cybercity.dk> skrev i en
meddelelse news:41683e20$0$59405$14726298@news.sunsite.dk...
> Hmm....ja, det blev luksus, Limousine kød fra fritgående kvæg (Ågården nær
> Bårse, pragtfuldt kød)..T-Bone steak (total stor med fine ærter dampet
i
> smør, kartofler, kogt og vendt i saften fra stegen *slurp*
> Hertil en ishamrendekold Pepsi-Max, SÅ bliver det ikke bedre for mit
> vedkommende, måske skulle der bare have været én at dele stegen med, den
VAR
> rigelig stor :)
>
> Hilsen Heidi
> ...
> http://chocolade.dk
>
> Max, fordi jeg ikke må drikke almindelig Pepsi, min hof-drik :)
Stegte ål med persillesovs.
>
>
| |
Ruth Nielsen (10-10-2004)
| Kommentar Fra : Ruth Nielsen |
Dato : 10-10-04 17:34 |
|
"LLL" skrev i en meddelelse
> Stegte ål med persillesovs.
Uhmmm, det er een af de rigtig gode.
Og så er der andesteg med sprødt skind, og fyldt med svesker og æbler.
Der er selvfølgelig også brunede kartofler, sovs af stegeskyen og
ribsgele.
Desserten er gammeldags æblekage af Belle Boskop-æbler, hjemmelavet rasp
og knuste makroner mellem lagene. Det hele dækket med flødeskum, pyntet
med nogle store klatter ribs-gele.
Passer godt til de næste to lørdage.
Ruth
| |
Nette (10-10-2004)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 10-10-04 15:11 |
|
"Flemming Kold" skrev
> Hvad med i andre.
Det skulle have været hjemmelavet suppe, men orker ikke stå flere timer i
køkkenet i dag. Så i stedet bliver det til frikadeller og stuvet hvidkål.
Nette
| |
Gitte Sørensen (10-10-2004)
| Kommentar Fra : Gitte Sørensen |
Dato : 10-10-04 19:18 |
|
Sat, 9 Oct 2004 20:43:40 +0200, skrev "Flemming Kold"
<fkoldFJAERNDETTE@mailOGDETTE.dk> i dk.kultur.mad+drikke:
>Hvad med i andre.
Canelloni-ruller med oksekød & spinat *mums*
--
mvh Gitte Sørensen
Gitte's Rodebutik: http://gydda.dk
| |
Flemming Kold (10-10-2004)
| Kommentar Fra : Flemming Kold |
Dato : 10-10-04 22:15 |
|
> Canelloni-ruller med oksekød & spinat *mums*
>
Venligst uddyb: "Canelloni-ruller" .... Tacho-pandekager?
F.Kold.
| |
Ralph (10-10-2004)
| Kommentar Fra : Ralph |
Dato : 10-10-04 22:43 |
|
"Flemming Kold" <fkoldFJAERNDETTE@mailOGDETTE.dk> skrev i en meddelelse
news:4169a561$0$166$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Venligst uddyb: "Canelloni-ruller" .... Tacho-pandekager?
Canelloni-ruller er lasagneplader rullet til et rør - 2-3 cm i diameter,
10-15 cm lange, fyldes med hvad som helst, og i ovn, gerne med tomat eller
ostesovs over.
Ganske udmærket, men lidt besværligt - MIN holdning.
--
venligst
Ralph
| |
|
|