Torben wrote:
> Hej gruppe,
>
> min nuværende køkkenmaskine er nu ved at være for lille - den kan højest
> tage 500 g. mel, hvilket gør at jeg er træt af at lave ét rugbrød ad gangen.
>
> Mit nye køb skal naturligvis afspejle mit behov, hvilket vil sige:
>
> - bage rugbrød et par gange om ugen, samt bage franskbrød en gang om ugen +
> andet bagværk.
>
> Så nu komme 10.000.- spørgsmålet - hvad skal jeg købe, for de ca. 2.000.-
> jeg vil ofre ?
Det her er en ringe hjælp, hvis overhovedet.
Jeg har købt en Kenwood Major (KM005, den nye model). Den er ganske vist
dyrere end de 2kkr, du nævner, men sammenlignet med Kitchen Aid og andre
kultapparater, er den, i mine øjne, at foretrække.
Hvis man ser sig for, kan man godt gøre en god handel
Mit primære formål med maskinen er at ælte dej, masser af dej... og det
kan den. Selvfølgelig er det ikke en prof. maskine, men den kan godt
være med i en privat husholdning.
Skålen har en god størrelse (næsten 7L så vidt jeg husker) og den har
masser af kræfter.
Kitchen Aid, selv Ultra Power-modellen, har en alt for lille skål... det
er nærmest en stor tekop og kører alt for hurtigt i laveste hastighed.
Desuden hopper den på bordet når den kører.
Derfor:
* Kræfter
* Stor skål
* God vægt
* Solid byggekvalitet
Disse punkter opfyldes også af Ballerup Master Mixer, som anbefales
andetsteds i tråden.
--
Steen Suder
Prøv at forestille dig, at du er en anden, og læs så din artikel igennem
inden du sender den. Alle har interesse i, at du staver og formulerer
dig, så godt du kan. På den måde forstås det lettere, hvad du skriver.