/ Forside / Interesser / Fritid / Lystfiskeri / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Lystfiskeri
#NavnPoint
molokyle 2204
srhansen 1625
CLAN 1346
pbp_et 1163
dabj 1025
katekismus 904
Splitcane 889
dova 700
Nordsted1 679
10  arne.jako.. 660
Sildeagn
Fra : Johnny A.


Dato : 21-09-04 19:28

Hej i gruppen,

Jeg har fra tid til anden set lystfiskere agne deres kroge med hårde og
tørre sildestykker enten i form af små firkanter til fladfisk eller større
stykker til torsk eller lignende. Det er jo egentligt meget smart, da det jo
sidder godt fast på krogen i modsætning til frisk sild, som ikke holder til
så meget, i hvert fald ikke til de lange kast.

Når jeg har spurgt dem, har de svaret med, at de har saltet det. Men det er
jo ikke sådan bare lige, da der jo er en masse væske der skal sies fra osv.

Mit spørgsmål er så, om der er nogen, der kender nogle smarte måder at gøre
det på og også om værdien af agnene, når de er udtørret sådan?



--
-----------------------------
Mvh
Johnny A.





 
 
poelse (24-09-2004)
Kommentar
Fra : poelse


Dato : 24-09-04 06:44

"Johnny A." skrev d. 21-09-04 19:28 dette indlæg :
> Hej i gruppen,
>
> Jeg har fra tid til anden set lystfiskere agne deres kroge med hårde
og
> tørre sildestykker enten i form af små firkanter til fladfisk eller
større
> stykker til torsk eller lignende. Det er jo egentligt meget smart, da
det jo
> sidder godt fast på krogen i modsætning til frisk sild, som ikke
holder til
> så meget, i hvert fald ikke til de lange kast.
>
> Når jeg har spurgt dem, har de svaret med, at de har saltet det. Men
det er
> jo ikke sådan bare lige, da der jo er en masse væske der skal sies fra
osv.
>
> Mit spørgsmål er så, om der er nogen, der kender nogle smarte måder at
gøre
> det på og også om værdien af agnene, når de er udtørret sådan?
>
>
>
> --
> -----------------------------
> Mvh
> Johnny A.
>
>
>
> Hej Johnny.

Jeg kender ikke lige fidusen med tørre sildestykker, men jeg plejer selv
at bruge horfiskestrimler, som ikke så nemt ryger af krogen under kast.
Jeg klipper nogle fileer i strimler med en saks, det er det nemmeste, og
putter en lille håndfuld i en frostpose og lægger den i fryseren. På den
måde har jeg altid noget agn når jeg skal på tur.

Knæk og bræk.

Peter

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste