Sjovt gensyn!
Den læste jeg for et par år siden... hvor har du den fra??
--
MVH Martin S.
Ved henv. på mail, skriv til mig på "feedback AT stofanet dk"
Maria wrote:
> hejsa her er en skøn opskrift du skal prøve:
>
> Kalkun med whisky
>
>
> ----------------------------------------------------------------------------
> ----
>
> Man køber en kalkun på fem kilo (til seks personer) og en flaske
> whisky. Dertil salt, peber, olivenolie og spækstrimler.
>
> Kalkunen belægges med spækstrimler, den snæres, saltes og pebres og
> overhældes med lidt olivenolie. Sæt ovnen på 200 grader. Skænk så et
> glas whisky og drik en skål til det kommende gode resultat.
>
> Læg kalkunen i en bradepande og skub den ind i ovnen. Skænk to
> hurtige glas whisky og drik igen til det kommende gode resultat.
>
> Indstil termostaten efter 20 minutter på 250 grader, så den får et
> ordentligt pulver.
>
> Skænk, yderligere tre glas whisky op og drik dem.
>
> Efter en hal tsims tid vænner du fulen og blir ved mæ at hllde øje med
> stajninngn. Griw vissskyflaschken å tsa en lill EN.
>
> Eftr ænnu en hal tsims tschid schlændrr du laaaaangshomtr hæn til
> åvnnnn å vænnnr kaaahaaalkunnn. PASCH PÅ att du hik brændr hånden på
> den schkide åvvvn.
>
> Å sschhå tsar vi ænnnu fæææhææm-schyw sjisskkywusser mænns
> piiihiiipfuglen schtajer widre iæææn trææhææ tsimer (schhirka - åp i
> ræwwwen mæ de!) Huuschk å piss vær tiiihiiinde minut!
>
> Kaaahaan de overhOOOvedt la saj gør schå kryw hæn til åvvvn å prøvv å
> riwwwe kaahhhallkunnn UD!. Tsa så ænnnnu en schlllurrrk og prøvvv
> nåkkkkngang å få kræææet UD!
>
> Samml så den satansforbanddde piiihhhiipfuuul op fra døøøhøøørkn og
> smid den påå et faahhad. PASCH på a du ikkk gliiiiiiiiiiiiiiiiiderr
> på det skidefedtede køøøøkngål!
>
> Kann du ikkkk uuundddgå de, schå prøvvv igen - åååopppogssccchtå.
>
> Den gikscchku ikkk tihihihaihi schkuåsss
> pissslimajet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
> Tag en lur.
>
> Spis næste dag kalkunen kold med mayonaise og aspirin.
>
> God fornøjelse med madlavningen! ------ og velbekomme!