Hvis du virkelig vil have kogegrej af en god kvalitet, der samtidig er en
fryd for øjet kan jeg stærkt anbefale det franske mærke "Le Creuset". Det
er godt nok pænt dyrt (400 kr. for en 28 cm pande) - men så har du til
gengæld også noget der holder i 20 år, og som du kan glædes over hver gang
du skal bruge det.
Panden leder varmen rigtigt godt da det er gedigent støbejern, holder formen
flot ved slid og pga en slidstærk belægning er den nem at gøre ren og holde
pæn. En sidegevinst er at du får trænet dine overarme ved regelmæssigt brug
Du kan købe både Le Creuset og Scanpan samt vist nok Cook and Bake i
Inspiration, Magasin og Salling i Århus.
Med venlig shoppinghilsen
Jeppe Abildskov
"Dragon" <downloaddragon@softhome.net> skrev i en meddelelse
news:akfL6.2578$h4.878890@news101.telia.com...
> Hejsa,
>
> jeg har nu besluttet mig for at jeg vil have mit eget kogegrej, fordi
> kollegiets er bulet og det der er værre.
>
> Jeg regner med at skulle give 3-500 pr del, men hvad er egentlig bedst når
> det skal kunne klare både et almindeligt elkomfur og glaskeramisk.
>
> Mht pander har jeg hørt om Pyrolux' Scanpan, Ateliers titaniumpande, en
> titaniumpande der hedder Cook & Bake og en rustfri stålpande med
> sandwichbund fra Signatur. Jeg vil gerne høre om nogen af jeres erfaringer
> med hvilken pande der er bedst. Skal være str. 28 cm.
>
> Scanpan reklamerer med, at de kan tåle at komme i ovnen, men hvornår
bliver
> det aktuelt?
>
> Hvem forhandler egt. Scanpan og Cook & Bake i Århus?
>
> Jeg vil også gerne have nogle råd om hvilke gryder der er bedst. Foreløbig
> skal jeg bruge en gryde på ca. 2-3 ltr og en på ca. 4-5 ltr. De skal helst
> have glaslåg.
>
>
> Mvh
> Kasper Vibe Grevsen
>
>