"Helle Nielsen" <mail@hellenielsen.dk> skrev i en meddelelse
> Jeg har rodet mig ud i at invitere de gamle på spisning nu på fredag
Det vil de nyde - der er INTET som at blive inviteres til middag hos sine
børn
> og har
> planer om at lave en tykkam som har ligget i fryseren og fyldt ret meget
> længe
> Den vejer 1800 gr frossen og det må da være nok til 4 personer ikk?
Rigeligt! Og så har du til pålæg eller restemad bagefter.
> Men hvordan laver jeg den egentlig? gode forslag/opskrifter søges. Ikke
> noget med alt for stærke krydderier da min far er temmelig sart med det.
Han
> er vokset op med gammeldaws mad med brunt sovs og kartofler hele livet
> igennem så det må gerne være noget i den stil.
Jeg vil foreslå, at du grydesteger den.
Det er nemt, det smager godt - og din far vil elske det!
Se fremgangsmåden i tråden Grydestegt kylling - du ser bare bort fra vinger
og persille og kommer 5 - 6 hele enebær og en spiseskefuld rønnebærgele
eller to i gryden efter bruning sammen med salt og peber.
Server med kartofler, grønne bønner, brun sovs, rønnebærgele og evt.
waldorffsalat.
Så bliver du ikke slettet af testamentet foreløbigt
Hilsen Inger
Du kan fylde persille i