"//zlgge" <ziggeFORMEGET@privat.dk> skrev >
> Det er såmænd ikke så svært.
> Det nemmeste er at skrue rotoren af og slibe kniven på et fast underlag
med
> en vinkelsliber monteret med en fiberskive. Kniven kan slibes i en vinkel
på
> ca. 45 grader, den skal ikke være skarp som en køkkenkniv, men
selvfølgeligt
> skal der tages så meget af den at den ikke længere er rund eller har ar på
> æggen.
> Det er vigtigt at man passer på ikke at slibe så hårdt at metallet bliver
> blåt, da det svækker styrken. Og prøv at tage ca. lige meget i begge
sider.
Jeg bruger en slibeskive (eller en skæreskive hvis det er den der er på
Om man tager lige meget i begge sider kan kontrolleres ved at hænge den op i
midterhullet, og se om den kan stå vandret.
--
M.V.H.
Preben Riis Sørensen
preben@esenet.dk