|
| Grydestegt kylling Fra : Mus |
Dato : 11-09-04 09:17 |
|
Er der nogen her, der har en god opskrift på grydestegt kylling ?
LN
| |
Inger Pedersen (11-09-2004)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 11-09-04 09:52 |
|
"Mus" <Bastian@sol.dk> skrev i en meddelelse
news:4142b332$0$188$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Er der nogen her, der har en god opskrift på grydestegt kylling ?
Køb en bornholmerhane eller en friskslagtet (dvs. ikke-forossen) kylling.
Hvis det ikke kan lade sig gøre: Køb en campylobacterfri i Brugsen/Kvickly.
De ER bedre end andre.
Skyl kyllingen grundigt.
Sæt vingerne fast på ryggen (kyllingens altså), så er den nemmere at brune
pænt.
Gnid kyllingen indvendigt med salt og peber.
Fyld al den persille i, du kan proppei - og brug gerne noget mere, som du så
lader sejle i gryden, når kyllingen er brunet.
Brun kyllingen godt i smør. Pas på, det ikke branker.
Når kyllingen er brun på alle sider: Læg evt. mere persille i gryden og lad
det stege, til det er blødt.
Læg kyllingen med brystet nedad, så den gode smag siver til brystkødet - der
er jo ikke så meget ved, at ryggen smager godt, vel?
Kom en lille smule vand ved, drys med salt og peber, læg låg på.
Skru ned for blusset, så det barer simrer svagt.
Stegetid: til lårene er godt møre.
Serveres med små kartofler, brun sovs og agurkesalat - eller salat i
fløde-citrondressing eller rabarberkompot.
Hilsen Inger
| |
Nette (11-09-2004)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 11-09-04 10:21 |
|
" Inger Pedersen" skrev
> Serveres med små kartofler, brun sovs og agurkesalat - eller salat i
> fløde-citrondressing eller rabarberkompot.
Mums, vi fik det lige forleden dag.... med rabarberkompot og ekstra
persille.
Nette
| |
Mus (11-09-2004)
| Kommentar Fra : Mus |
Dato : 11-09-04 11:25 |
|
Inger Pedersen <inger_mp@FJERNDETTEhotmail.com> skrev i en
nyhedsmeddelelse:4142bc8f$0$168$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
> "Mus" <Bastian@sol.dk> skrev i en meddelelse
> news:4142b332$0$188$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > Er der nogen her, der har en god opskrift på grydestegt kylling ?
>
> Køb en bornholmerhane eller en friskslagtet (dvs. ikke-forossen) kylling.
> Hvis det ikke kan lade sig gøre: Køb en campylobacterfri i
Brugsen/Kvickly.
> De ER bedre end andre.
Jeg har taget en kylling op af fryseren, En af dem der var friske fra
brugsen. Så det bliver den der bruges.
> Skyl kyllingen grundigt.
> Sæt vingerne fast på ryggen (kyllingens altså), så er den nemmere at brune
> pænt.
Hæ hæ
> Gnid kyllingen indvendigt med salt og peber.
> Fyld al den persille i, du kan proppei - og brug gerne noget mere, som du
så
> lader sejle i gryden, når kyllingen er brunet.
> Brun kyllingen godt i smør. Pas på, det ikke branker.
> Når kyllingen er brun på alle sider: Læg evt. mere persille i gryden og
lad
> det stege, til det er blødt.
> Læg kyllingen med brystet nedad, så den gode smag siver til brystkødet -
der
> er jo ikke så meget ved, at ryggen smager godt, vel?
> Kom en lille smule vand ved, drys med salt og peber, læg låg på.
> Skru ned for blusset, så det barer simrer svagt.
> Stegetid: til lårene er godt møre.
>
> Serveres med små kartofler, brun sovs og agurkesalat - eller salat i
> fløde-citrondressing eller rabarberkompot.
>
> Hilsen Inger
>
Det skal prøves i aften. Tak
LN
| |
Jens Bruun (11-09-2004)
| Kommentar Fra : Jens Bruun |
Dato : 11-09-04 17:45 |
|
" Inger Pedersen" <inger_mp@FJERNDETTEhotmail.com> wrote in message
news:4142bc8f$0$168$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Skyl kyllingen grundigt.
Hvorfor?
Ellers en ganske fin opskrift, som jeg vil prøve snarest i stedet for den
evindelige kylling på øldåse i weberen.
--
-Jens B.
| |
Mus (12-09-2004)
| Kommentar Fra : Mus |
Dato : 12-09-04 12:25 |
|
Inger Pedersen <inger_mp@FJERNDETTEhotmail.com> skrev i en
nyhedsmeddelelse:4142bc8f$0$168$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
Hej Inger
Kyllingen smagte bare super. Vi fik kartoffelmos til og agurtksalat.
Tak for opskriften.
En ulempe var der dog. Vi forspiste os.
LN
>
| |
Ebbe Kristensen (13-09-2004)
| Kommentar Fra : Ebbe Kristensen |
Dato : 13-09-04 09:59 |
|
" Inger Pedersen" <inger_mp@FJERNDETTEhotmail.com> wrote in message news:<4142bc8f$0$168$edfadb0f@dread11.news.tele.dk>...
> Køb en bornholmerhane eller en friskslagtet (dvs. ikke-forossen) kylling.
> Hvis det ikke kan lade sig gøre: Køb en campylobacterfri i Brugsen/Kvickly.
> De ER bedre end andre.
Allegården < http://www.allegaardenskylling.dk/Index.htm> slår dem
De er godt nok ramt af succes for tiden hvilket har givet
leveringsproblemer. Men kyllingerne er dæleme gode.
Ebbe
| |
JIB (13-09-2004)
| Kommentar Fra : JIB |
Dato : 13-09-04 10:05 |
|
"Inger Pedersen" <inger_mp@FJERNDETTEhotmail.com> wrote in message
news:4142bc8f$0$168$edfadb0f@dread11.news.tele.dk
>
> Skyl kyllingen grundigt.
> Sæt vingerne fast på ryggen (kyllingens altså), så er den nemmere at brune
> pænt.
Pokkers - jeg så parantesen for sent. Og da havde jeg omsider fået
vingerne til at sidde fast...
Mvh. JIB
--
Posted via Mailgate.ORG Server - http://www.Mailgate.ORG
| |
Nette (13-09-2004)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 13-09-04 11:39 |
|
"JIB" skrev
> Pokkers - jeg så parantesen for sent. Og da havde jeg omsider fået
> vingerne til at sidde fast...
Nåede du at tage et billede, du evt. vil dele med vi andre?
Nette
| |
Inger Pedersen (13-09-2004)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 13-09-04 11:53 |
|
"JIB" <ji@iteration.dk> skrev i en meddelelse
> Pokkers - jeg så parantesen for sent. Og da havde jeg omsider fået
> vingerne til at sidde fast...
Lad dem endelig sidde - det kan være, de vokser ud til englevinger?
Hilsen Inge
| |
|
|