/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Grydestegt kylling
Fra : Mus


Dato : 11-09-04 09:17

Er der nogen her, der har en god opskrift på grydestegt kylling ?

LN




 
 
Inger Pedersen (11-09-2004)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 11-09-04 09:52


"Mus" <Bastian@sol.dk> skrev i en meddelelse
news:4142b332$0$188$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Er der nogen her, der har en god opskrift på grydestegt kylling ?

Køb en bornholmerhane eller en friskslagtet (dvs. ikke-forossen) kylling.
Hvis det ikke kan lade sig gøre: Køb en campylobacterfri i Brugsen/Kvickly.
De ER bedre end andre.

Skyl kyllingen grundigt.
Sæt vingerne fast på ryggen (kyllingens altså), så er den nemmere at brune
pænt.
Gnid kyllingen indvendigt med salt og peber.
Fyld al den persille i, du kan proppei - og brug gerne noget mere, som du så
lader sejle i gryden, når kyllingen er brunet.
Brun kyllingen godt i smør. Pas på, det ikke branker.
Når kyllingen er brun på alle sider: Læg evt. mere persille i gryden og lad
det stege, til det er blødt.
Læg kyllingen med brystet nedad, så den gode smag siver til brystkødet - der
er jo ikke så meget ved, at ryggen smager godt, vel?
Kom en lille smule vand ved, drys med salt og peber, læg låg på.
Skru ned for blusset, så det barer simrer svagt.
Stegetid: til lårene er godt møre.

Serveres med små kartofler, brun sovs og agurkesalat - eller salat i
fløde-citrondressing eller rabarberkompot.

Hilsen Inger



Nette (11-09-2004)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 11-09-04 10:21


" Inger Pedersen" skrev

> Serveres med små kartofler, brun sovs og agurkesalat - eller salat i
> fløde-citrondressing eller rabarberkompot.

Mums, vi fik det lige forleden dag.... med rabarberkompot og ekstra
persille.

Nette



Mus (11-09-2004)
Kommentar
Fra : Mus


Dato : 11-09-04 11:25


Inger Pedersen <inger_mp@FJERNDETTEhotmail.com> skrev i en
nyhedsmeddelelse:4142bc8f$0$168$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
> "Mus" <Bastian@sol.dk> skrev i en meddelelse
> news:4142b332$0$188$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > Er der nogen her, der har en god opskrift på grydestegt kylling ?
>
> Køb en bornholmerhane eller en friskslagtet (dvs. ikke-forossen) kylling.
> Hvis det ikke kan lade sig gøre: Køb en campylobacterfri i
Brugsen/Kvickly.
> De ER bedre end andre.

Jeg har taget en kylling op af fryseren, En af dem der var friske fra
brugsen. Så det bliver den der bruges.

> Skyl kyllingen grundigt.
> Sæt vingerne fast på ryggen (kyllingens altså), så er den nemmere at brune
> pænt.

Hæ hæ

> Gnid kyllingen indvendigt med salt og peber.
> Fyld al den persille i, du kan proppei - og brug gerne noget mere, som du

> lader sejle i gryden, når kyllingen er brunet.
> Brun kyllingen godt i smør. Pas på, det ikke branker.
> Når kyllingen er brun på alle sider: Læg evt. mere persille i gryden og
lad
> det stege, til det er blødt.
> Læg kyllingen med brystet nedad, så den gode smag siver til brystkødet -
der
> er jo ikke så meget ved, at ryggen smager godt, vel?
> Kom en lille smule vand ved, drys med salt og peber, læg låg på.
> Skru ned for blusset, så det barer simrer svagt.
> Stegetid: til lårene er godt møre.
>
> Serveres med små kartofler, brun sovs og agurkesalat - eller salat i
> fløde-citrondressing eller rabarberkompot.
>
> Hilsen Inger
>

Det skal prøves i aften. Tak

LN



Jens Bruun (11-09-2004)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 11-09-04 17:45

" Inger Pedersen" <inger_mp@FJERNDETTEhotmail.com> wrote in message
news:4142bc8f$0$168$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...

> Skyl kyllingen grundigt.

Hvorfor?

Ellers en ganske fin opskrift, som jeg vil prøve snarest i stedet for den
evindelige kylling på øldåse i weberen.

--
-Jens B.



Mus (12-09-2004)
Kommentar
Fra : Mus


Dato : 12-09-04 12:25


Inger Pedersen <inger_mp@FJERNDETTEhotmail.com> skrev i en
nyhedsmeddelelse:4142bc8f$0$168$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>


Hej Inger

Kyllingen smagte bare super. Vi fik kartoffelmos til og agurtksalat.
Tak for opskriften.

En ulempe var der dog. Vi forspiste os.

LN

>




Ebbe Kristensen (13-09-2004)
Kommentar
Fra : Ebbe Kristensen


Dato : 13-09-04 09:59

" Inger Pedersen" <inger_mp@FJERNDETTEhotmail.com> wrote in message news:<4142bc8f$0$168$edfadb0f@dread11.news.tele.dk>...

> Køb en bornholmerhane eller en friskslagtet (dvs. ikke-forossen) kylling.
> Hvis det ikke kan lade sig gøre: Køb en campylobacterfri i Brugsen/Kvickly.
> De ER bedre end andre.

Allegården <http://www.allegaardenskylling.dk/Index.htm> slår dem

De er godt nok ramt af succes for tiden hvilket har givet
leveringsproblemer. Men kyllingerne er dæleme gode.

Ebbe

JIB (13-09-2004)
Kommentar
Fra : JIB


Dato : 13-09-04 10:05

"Inger Pedersen" <inger_mp@FJERNDETTEhotmail.com> wrote in message
news:4142bc8f$0$168$edfadb0f@dread11.news.tele.dk

>
> Skyl kyllingen grundigt.
> Sæt vingerne fast på ryggen (kyllingens altså), så er den nemmere at brune
> pænt.

Pokkers - jeg så parantesen for sent. Og da havde jeg omsider fået
vingerne til at sidde fast...

Mvh. JIB


--
Posted via Mailgate.ORG Server - http://www.Mailgate.ORG

Nette (13-09-2004)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 13-09-04 11:39


"JIB" skrev

> Pokkers - jeg så parantesen for sent. Og da havde jeg omsider fået
> vingerne til at sidde fast...

Nåede du at tage et billede, du evt. vil dele med vi andre?

Nette



Inger Pedersen (13-09-2004)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 13-09-04 11:53


"JIB" <ji@iteration.dk> skrev i en meddelelse

> Pokkers - jeg så parantesen for sent. Og da havde jeg omsider fået
> vingerne til at sidde fast...

Lad dem endelig sidde - det kan være, de vokser ud til englevinger?

Hilsen Inge



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste