|
| Kogeplade vs mikrobølgeovn. Fra : Nette |
Dato : 06-09-04 12:03 |
|
Ja, så blev jeg den lykkelige ejer af en mikrobølgeovn.
Jeg har aldrig ejet sådan en, men alle folk siger det er nemmere, hurtigere,
billigere og smartere.. og det har de efterhånden sagt i mange år og nu fik
alle mig så endelig til at hoppe på den! - Specielt med den stadig
forholdsvis nye baby i huset.
Men jeg er skuffet. Dybt skuffet.
Det er muligt, det er smartere, men det kan jeg altså ikke rigtig bruge til
noget.
- For det er vel ikke billigere at have mikroen tændt i tre minutter,
fremfor en lille kogeplade i tre minutter? Jeg har altid troet mikroen
brugte frygtelig meget strøm?
- Jeg synes ikke det er hurtigere, hverken på minutter eller bevægelser, for
når jeg laver grød i mikroen, skal jeg et par gange åbne lugen, tage
"osteklokken" af, tage grøden ud og røre i den, stille den ind igen med
klokken over og lukke lugen igen. En gryde står lige ved siden af min på
komfuret, og der er ikke en masse der skal fjernes, for at jeg kan røre i
den.
- Ligeledes kan jeg, hvis jeg tager mosen ud af fryseren om morgen, koge det
i en gryde hurtigere end jeg kan tilberede det frossent i mikroen.
- Det samme gælder kød. ( Det tager lige så lang tid at tage det ud af
fryseren, uanset om det skal på en pande eller i en microovn).
Jeg kan se fordelen til en flaske mælk , til popcorn og til, hvis man har
glemt at få noget ud af fryseren.
Hjælp mig venligst til at se de andre fordelene.
- Hvordan letter en microovn jer i hverdagene?
En dybt skuffet Nette
| |
Kim Jørgensen (06-09-2004)
| Kommentar Fra : Kim Jørgensen |
Dato : 06-09-04 12:29 |
|
Hej
Jeg er gået den anden vej. Tidligere havde jeg en mikrobølgeovn, men i
forbindelse med at jeg blev skilt tog min eks. den med sig - og jeg savner
faktisk ingen af dem De eneste gange jeg rigtigt kunne bruge en lige nu
er til optøning af f.eks. frossen kød og opvarmning af middagsrester. Grød,
grønsager og lignende synes jeg ikke bliver godt i en sådan ovn. Jeg spiser
selv havregrød med stor nydelse og den smager altså ikke ligeså godt lavet i
en mikrobølgeovn som i en kasserolle - selvom der selvfølgelige er mere
opvask med kasserollen. Ud over popcorn og optøning som du nævner, så er de
også gode til at genopvarme kaffe i. Jeg holder meget af at lave mad og jeg
vi helst bruge alm. komfur og ovn til det, og som sagt savner jeg ikke en
mikrobølgeovn selvom jeg har haft en i huset i ca. 10 år.
Mvh
Kim
"Nette" <nettesnetpostfjerndette@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:413c44eb$0$212$14726298@news.sunsite.dk...
> Ja, så blev jeg den lykkelige ejer af en mikrobølgeovn.
> Jeg har aldrig ejet sådan en, men alle folk siger det er nemmere,
hurtigere,
> billigere og smartere.. og det har de efterhånden sagt i mange år og nu
fik
> alle mig så endelig til at hoppe på den! - Specielt med den stadig
> forholdsvis nye baby i huset.
>
> Men jeg er skuffet. Dybt skuffet.
>
> Det er muligt, det er smartere, men det kan jeg altså ikke rigtig bruge
til
> noget.
>
> - For det er vel ikke billigere at have mikroen tændt i tre minutter,
> fremfor en lille kogeplade i tre minutter? Jeg har altid troet mikroen
> brugte frygtelig meget strøm?
> - Jeg synes ikke det er hurtigere, hverken på minutter eller bevægelser,
for
> når jeg laver grød i mikroen, skal jeg et par gange åbne lugen, tage
> "osteklokken" af, tage grøden ud og røre i den, stille den ind igen med
> klokken over og lukke lugen igen. En gryde står lige ved siden af min på
> komfuret, og der er ikke en masse der skal fjernes, for at jeg kan røre i
> den.
> - Ligeledes kan jeg, hvis jeg tager mosen ud af fryseren om morgen, koge
det
> i en gryde hurtigere end jeg kan tilberede det frossent i mikroen.
> - Det samme gælder kød. ( Det tager lige så lang tid at tage det ud af
> fryseren, uanset om det skal på en pande eller i en microovn).
>
> Jeg kan se fordelen til en flaske mælk , til popcorn og til, hvis man har
> glemt at få noget ud af fryseren.
>
> Hjælp mig venligst til at se de andre fordelene.
> - Hvordan letter en microovn jer i hverdagene?
>
> En dybt skuffet Nette
>
>
>
| |
Inger Pedersen (06-09-2004)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 06-09-04 12:43 |
|
"Nette" <nettesnetpostfjerndette@hotmail.com> skrev i en meddelelse
>
> Hjælp mig venligst til at se de andre fordelene.
> - Hvordan letter en microovn jer i hverdagene?
Hvis man er en familie af en vis størrelse, der spiser sammen, kan jeg
heller ikke se fordelen ved en mikroovn.
Den dur ikke til store portioner.
Men hvis familiens medlemmer suser rundt til fritidsaktiviteter, er den god
til at varme en portion mad.
Jeg synes, fordelene ligger i, at maden kan varmes i tallerkenen direkte, så
man sparer opvask af gryder m.v. - en fordel, jeg skønner på, da jeg ikke
har opvaskemaskine.
Man kan lave mad til flere dage (er KUN en fordel, hvis man kun er én eller
to), anrette den på tallerkener og så varme direkte op.
Og her i suppesæsonen: Det er godt at have en stor portion suppe stående i
køleskabet, så er det nemt at snuppe en tallerkenfuld.
Jeg bruger den til grønsager, specielt blomkål og majs er gode sådan: Læg
dem på en tallerken, kom en skefuld vand ved, drys med salt, læg en skål af
passende størrelse over og giv blomkålen 5 min - og den er anrettet og
serveringsklar.
Små kartofler med skræl får samme behandling.
"Bagte" kartofler: 5 - 10 min. alt efter størrelse og ingen vand. De smager
ikke som dem, der har stået i ovnen i en time, men er bedre end dem, der
reelt er kogt og bare varmet i ovnen.
Hvis man hovedsageligt bruger frost-grønsager, går det hurtigere i microen,
og igen: de er serveringsklar i skålen.
Lynhurtig luning af brød og boller - og NEJ, de skal ikke have 4 min, som
min nabo troede - der gik ild i dem!
30 sek. passer.
Man vænner sig også hurtigt til, at leverpostejen lunes 30 sek., før den
smøres på brødet - tilsvarende med frikadeller, rødkål og alt det andet, som
bare smager bedre, når det er lunt.
Du vil sikkert også komme til at se det gode i, at når lille pus reventer
talt har skidt eller gylpet midt i aftensmaden (nej, sådan skal det IKKE
forstås) - så kan du nemt stille din tallerken i mikroen, så du er fri for
at spise kold mad efter rengøringen.
Og når lille pus bliver lidt større og skal ha grønsagsmos, er den også
ideel, uanset om det er mad på glas, eller grønsager, du skærer i småstykker
og moser, når de er møre (ca. 5 min.)
Nogle laver en balje kaffe, lader den blive kold, og varmer så en kop ind
imellem - så skulle den smage mere frisk (jeg har ikke prøvet).
Min søster købte en microovn alene til at lave risengød i - så brænder den
ikke på. Det kan jeg nu SLET ikke se fidusen i. Så er det da nemmere at
slukke for kogepladen og lade gryden stå.
Den med at optø frostvarer: Naturligvis bør man lægge dem i køleskabet, men
ind imellem kikser det jo Og jo flere børn man får, og jo mere travlt
man har - jo tiere sker det.
Men frosne kødvarer bliver bestemt ikke bedre af opholdet i microen.
Decideret madlavning er den ikke velegnet til - det foregår bedre på
komfuret og i ovnen efter min mening.
Hilsen Inger
| |
Christian B. Andrese~ (06-09-2004)
| Kommentar Fra : Christian B. Andrese~ |
Dato : 06-09-04 12:50 |
|
" Inger Pedersen" <inger_mp@FJERNDETTEhotmail.com> wrote in message
news:413c4d27$0$246$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
>
> Jeg bruger den til grønsager, specielt blomkål og majs er gode sådan: Læg
> dem på en tallerken, kom en skefuld vand ved, drys med salt, læg en skål
af
> passende størrelse over og giv blomkålen 5 min - og den er anrettet og
> serveringsklar.
Grønsager er også noget af det vi bruger vores meget til.
> "Bagte" kartofler: 5 - 10 min. alt efter størrelse og ingen vand. De
smager
> ikke som dem, der har stået i ovnen i en time, men er bedre end dem, der
> reelt er kogt og bare varmet i ovnen.
Uovertruffen til bagte kartofler.
> Hvis man hovedsageligt bruger frost-grønsager, går det hurtigere i
microen,
> og igen: de er serveringsklar i skålen.
Netop.
> Lynhurtig luning af brød og boller - og NEJ, de skal ikke have 4 min, som
> min nabo troede - der gik ild i dem!
> 30 sek. passer.
Det må vi prøve.
> Nogle laver en balje kaffe, lader den blive kold, og varmer så en kop ind
> imellem - så skulle den smage mere frisk (jeg har ikke prøvet).
De "Nogle" er vist tæt på en tvangsindlæggelse på en psykiatrisk afdeling,
sådan noget gør man da ikke ved friskbrygget kaffe !!!!
> Min søster købte en microovn alene til at lave risengød i - så brænder den
> ikke på. Det kan jeg nu SLET ikke se fidusen i. Så er det da nemmere at
> slukke for kogepladen og lade gryden stå.
Op og koge og så op under dynen med den så er den perfekt.
> Den med at optø frostvarer: Naturligvis bør man lægge dem i køleskabet,
men
> ind imellem kikser det jo Og jo flere børn man får, og jo mere travlt
> man har - jo tiere sker det.
Ja.
> Men frosne kødvarer bliver bestemt ikke bedre af opholdet i microen.
Nej det er også vores erfaring.
--
mvh/rg. Christian
"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop
thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do
we."
George W. Bush 2004 http://www.dubyaspeak.com/mp3/harmcountry.mp3
| |
Gerner (06-09-2004)
| Kommentar Fra : Gerner |
Dato : 06-09-04 13:32 |
|
On Mon, 6 Sep 2004 13:02:59 +0200, "Nette" <nettesnetpostfjerndette@hotmail.com>
wrote in dk.kultur.mad+drikke:
>Ja, så blev jeg den lykkelige ejer af en mikrobølgeovn.
>Jeg har aldrig ejet sådan en, men alle folk siger det er nemmere, hurtigere,
>billigere og smartere.. og det har de efterhånden sagt i mange år og nu fik
>alle mig så endelig til at hoppe på den! - Specielt med den stadig
>forholdsvis nye baby i huset.
>
>Men jeg er skuffet. Dybt skuffet.
Det samme kunne jo ske hvis du købte en ny stor skruetrækker og ikke havde noget
at skrue skruer i.
Det man gør er at købe ting efter behov, og jeg kan se du ikke havde behov for
en micro~ovn.
Men der er mere ved sådan een end at tilberede babymad og optøning.
>
>Det er muligt, det er smartere, men det kan jeg altså ikke rigtig bruge til
>noget.
Opfattelsen af smart er et livssyn.
>
>- For det er vel ikke billigere at have mikroen tændt i tre minutter,
>fremfor en lille kogeplade i tre minutter? Jeg har altid troet mikroen
>brugte frygtelig meget strøm?
Du kan måske udregne det selv. En micro~ovn har måske 4-6 indstillinger af
forbrug, udtrykt i watt eller kilowatt. En kogeplade har måske samme
instillingsmulighed. Her kan du så sammenligne indstillingerne idet en kogeplade
indstillet til 850 watt bruger samme strøm som en micro~ovn indstillet til 850
watt over samme tid. Har du så forskellig indstilling på henholdsvis kogeplade
(som måske ikke kan indstilles på samme trin som en micro~ovn og visaversa) og
micro~ovn, er forskellen til at få øje på.
Jeg vil dog tro at en micro~ovn kan indstilles til et lavere trin end en
kogeplade for at gøre det samme arbejde og strømmæssigt sparer penge.
Tidsforbruget kan jeg ikke svare på, fordi jeg ikke laver de samme ting på
gasblusset som i micro~ovnen.
>- Jeg synes ikke det er hurtigere, hverken på minutter eller bevægelser, for
>når jeg laver grød i mikroen, skal jeg et par gange åbne lugen, tage
>"osteklokken" af, tage grøden ud og røre i den, stille den ind igen med
>klokken over og lukke lugen igen. En gryde står lige ved siden af min på
>komfuret, og der er ikke en masse der skal fjernes, for at jeg kan røre i
>den.
Prøv uden klokke.
>- Ligeledes kan jeg, hvis jeg tager mosen ud af fryseren om morgen, koge det
>i en gryde hurtigere end jeg kan tilberede det frossent i mikroen.
Tja, noget er smartere på en kogeplade end i en micro~ovn, når der skal
manipuleres med maden under kogeprocessen.
>- Det samme gælder kød. ( Det tager lige så lang tid at tage det ud af
>fryseren, uanset om det skal på en pande eller i en microovn).
Du skal vide at en micro~ovn koger maden, så hvis du ikke har en kombiovn, så
skal du jo alligevel brune kød på pladen.
>
>Jeg kan se fordelen til en flaske mælk , til popcorn og til, hvis man har
>glemt at få noget ud af fryseren.
>
>Hjælp mig venligst til at se de andre fordelene.
Der findes mange bøger om micro~ovne med opskrifter.
Så læser du også om hvad en micro~ovn ellers kan bruges til.
"microovn fra a-z"
isbn 87-7512-443-2
>- Hvordan letter en microovn jer i hverdagene?
Når maden kan stå i ovnen uden tilsyn er det lettere.
Så kan man lave andre ting imens.
>
>En dybt skuffet Nette
Så stil den til side til du kan få bedre nytte af den. (eller har lært at bruge
den som den kan bruges)
>
>
--
Gerner
fuku wa uchi, oni wa soto
| |
Nette (07-09-2004)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 07-09-04 07:26 |
|
"Gerner"skrev
> Det samme kunne jo ske hvis du købte en ny stor skruetrækker og ikke havde
noget
> at skrue skruer i.
> Det man gør er at købe ting efter behov, og jeg kan se du ikke havde behov
for
> en micro~ovn.
> Opfattelsen af smart er et livssyn.
Tak for dit forsøg, Gerner, men.... Sket er sket. Jeg må indrømme, at jeg
finder dit indlæg noget nær ligegyldigt for mit spørgsmål.
Jeg er ikke en dumsmart gås, der er hoppet med på en modedille.
Mikrobølgeovnen har været fremme i årevis, og jeg har først anskaffet mig
den nu, hvor jeg i årevis har fået tudet ørene fulde af, hvor meget nemmere
tilværelsen bliver med en mikrobølgeovn. Desuden er jeg godt klar over, at
man kan regne sig frem til energiforbruget, men nu var det mere ment som en
konstatering end et dicideret spørgsmål.
> Prøv uden klokke.
Havde det været særlig smart at tage klokken af, så havde jeg gjort det.
> Der findes mange bøger om micro~ovne med opskrifter.
> Så læser du også om hvad en micro~ovn ellers kan bruges til.
Havde jeg haft brug for at læse en kogebog, så havde jeg gjort det.
> Når maden kan stå i ovnen uden tilsyn er det lettere.
> Så kan man lave andre ting imens.
Havde man kunnet lade det mad, jeg gik ud fra var nemmere at tilberede i
mikroen, stå uden til syn, ja, så havde jeg gjort det.
> Så stil den til side til du kan få bedre nytte af den. (eller har lært at
bruge
> den som den kan bruges)
Jeg har fået en del gode fif, sådan jeg kan udnytte den. Min hensigt er ikke
at lade mikroovnen overtage min madlavning fuldstændigt, men blot aflaste og
hjælpe mig ind imellem.
Så, jeg må indrømme, jeg ikke rigtig ved, hvad jeg skulle kunne drage ud af
dit indlæg, andet end at du synes jeg er dybt åndsvag. - Og det kan jeg
kunne bruge til en dyt i denne henseende.
Nette
| |
Gerner (07-09-2004)
| Kommentar Fra : Gerner |
Dato : 07-09-04 10:47 |
|
On Tue, 7 Sep 2004 08:25:50 +0200, "Nette" <nettesnetpostfjerndette@hotmail.com>
wrote in dk.kultur.mad+drikke:
>
>"Gerner"skrev
>
>> Det samme kunne jo ske hvis du købte en ny stor skruetrækker og ikke havde
>noget
>> at skrue skruer i.
>> Det man gør er at købe ting efter behov, og jeg kan se du ikke havde behov
>for
>> en micro~ovn.
>
>> Opfattelsen af smart er et livssyn.
>
>Tak for dit forsøg, Gerner, men.... Sket er sket. Jeg må indrømme, at jeg
>finder dit indlæg noget nær ligegyldigt for mit spørgsmål.
>Jeg er ikke en dumsmart gås, der er hoppet med på en modedille.
>Mikrobølgeovnen har været fremme i årevis, og jeg har først anskaffet mig
>den nu, hvor jeg i årevis har fået tudet ørene fulde af, hvor meget nemmere
>tilværelsen bliver med en mikrobølgeovn. Desuden er jeg godt klar over, at
>man kan regne sig frem til energiforbruget, men nu var det mere ment som en
>konstatering end et dicideret spørgsmål.
>
>> Prøv uden klokke.
>
>Havde det været særlig smart at tage klokken af, så havde jeg gjort det.
>
>> Der findes mange bøger om micro~ovne med opskrifter.
>> Så læser du også om hvad en micro~ovn ellers kan bruges til.
>
>Havde jeg haft brug for at læse en kogebog, så havde jeg gjort det.
>
>> Når maden kan stå i ovnen uden tilsyn er det lettere.
>> Så kan man lave andre ting imens.
>
> Havde man kunnet lade det mad, jeg gik ud fra var nemmere at tilberede i
>mikroen, stå uden til syn, ja, så havde jeg gjort det.
>
>> Så stil den til side til du kan få bedre nytte af den. (eller har lært at
>bruge
>> den som den kan bruges)
>
>Jeg har fået en del gode fif, sådan jeg kan udnytte den. Min hensigt er ikke
>at lade mikroovnen overtage min madlavning fuldstændigt, men blot aflaste og
>hjælpe mig ind imellem.
>
>Så, jeg må indrømme, jeg ikke rigtig ved, hvad jeg skulle kunne drage ud af
>dit indlæg, andet end at du synes jeg er dybt åndsvag. - Og det kan jeg
>kunne bruge til en dyt i denne henseende.
>
>Nette
>
Og det jeg får ud af dit svar.: Sure kælling.
--
Gerner
fuku wa uchi, oni wa soto
| |
Nette (07-09-2004)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 07-09-04 19:23 |
|
"Gerner" skrev
> Og det jeg får ud af dit svar.: Sure kælling.
Det var også det, der var meningen med det. For det var det, du gjorde mig
til.
Nette
| |
Inger Pedersen (07-09-2004)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 07-09-04 20:02 |
|
"Nette" <nettesnetpostfjerndette@hotmail.com> skrev i en meddelelse
>
> Det var også det, der var meningen med det. For det var det, du gjorde mig
> til.
Jamen herregud da - lad dog "fisken" svømme i dit kill-filter lige som hos
os andre
Hilsen Inger
| |
Nette (08-09-2004)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 08-09-04 06:07 |
|
" Inger Pedersen" skrev
> Jamen herregud da - lad dog "fisken" svømme i dit kill-filter lige som hos
> os andre
ER gjort.
De der kartofler, du snakkede om, til baby,- dem der jeg skærer i småstykker
og normalt koger i en gryde, skal de også have lidt vand ved sig eller kan
de godt blive møre uden?
Nette
| |
Inger Pedersen (08-09-2004)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 08-09-04 07:09 |
|
"Nette" <nettesnetpostfjerndette@hotmail.com> skrev i en meddelelse >
> De der kartofler, du snakkede om, til baby,- dem der jeg skærer i
småstykker
> og normalt koger i en gryde, skal de også have lidt vand ved sig eller kan
> de godt blive møre uden?
Jeg ville give dem en lille smule vand - ellers bliver de mere som bagte
kartofler.
Hilsen Inger
| |
Nette (08-09-2004)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 08-09-04 21:26 |
|
" Inger Pedersen" skrev
> Jeg ville give dem en lille smule vand - ellers bliver de mere som bagte
> kartofler.
Mange tak. Det blev her til aften godkendt fra højeste sted.
Nette
| |
Gerner (08-09-2004)
| Kommentar Fra : Gerner |
Dato : 08-09-04 00:47 |
|
On Tue, 7 Sep 2004 20:23:26 +0200, "Nette" <nettesnetpostfjerndette@hotmail.com>
wrote in dk.kultur.mad+drikke:
>
>"Gerner" skrev
>
>> Og det jeg får ud af dit svar.: Sure kælling.
>
>Det var også det, der var meningen med det. For det var det, du gjorde mig
>til.
>
>Nette
>
Mit indlæg var 100% seriøst, det var dit ikke.
Du har købt noget du ikke kan bruge, det var din besked til læserne.
Og så skal der klages over at du har købt noget du ikke kan bruge.
Joh, du er sgu seriøs.
--
Gerner
fuku wa uchi, oni wa soto
| |
alfaekko (08-09-2004)
| Kommentar Fra : alfaekko |
Dato : 08-09-04 21:34 |
|
"> >
> Og det jeg får ud af dit svar.: Sure kælling.
>
> --
> Gerner
>
> fuku wa uchi, oni wa soto
"Gerner wa soto................."
*PLONK*
Anders
| |
Nette (07-09-2004)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 07-09-04 07:43 |
|
"Nette" skrev
> Hjælp mig venligst til at se de andre fordelene.
> - Hvordan letter en microovn jer i hverdagene?
Tak for rådet ang. brødet Inger.*G* Den har jeg skrevet mig bag øret sammen
med de mange andre fif, du/I kom med. Jeg tror, jeg går over til friskt mos
til baby fra nu af. Prøver allerede i aften at lave det i ovnen. I går
varmede jeg det frosne mos til ham, og det tog faktisk heller ikke lang tid.
Der var jeg lidt imponeret.
Jeg er også imponeret over de 35 sekunder det tager at varme en flaske til
knægten. Nu er den yngste godt nok holdt op med natflasken, men havde vi da
bare haft den ovn for 100 år siden, så havde vi ikke haft babyskrig, der
vækkede hele hytten om natten og holdt både mit og fars stesssometer i top.
( Har aldrig været særlig god til at amme).
Ligeledes Kim, tager jeg dine ord ang. grøden til mig. Jeg spiser ikke selv
ret meget grød og ville nok ikke umiddelbart kunne smage forskel, men mine
unger vil nok helt sikkert kunne og havde de sagt til mig, den ikke smagte
godt, ville jeg ikke have troet de. Det er nemlig en meget brugt sætning om
morgenen, når de er kommet lidt tidligt ud af sengen og nærmest tvunget ind
over morgenmaden.
Christian,- jeg holder helt med dig ang. kaffen. Jeg blev nærmest fornærmet
da jeg læste det.*G*
Så tak alle, for nogle meget konstruktive og brugbare svar og ideer.
Selvfølgelig har det lige nu nyhedens interesse, og det fortager sig jo med
tiden.
Jeg søgte lige præcis ikke retter, der skulle helfremstilles i mikroen. - På
den måde tror jeg ikke, den vil kunne afhjælpe meget. Men heldigvis forstod
i, hvad jeg mente og jeg har fået et par gode fif og ideer, til hvordan jeg
kan få den integreret i hverdagen OG spare tid/energi. Og det var lige, hvad
jeg havde brug for.
Nette
| |
Helle Petersen (07-09-2004)
| Kommentar Fra : Helle Petersen |
Dato : 07-09-04 19:28 |
|
Hej Nette (og gruppe)
Nu har du godt nok takket for hjælpen, men lige et lille fif til på
faldrebet.
Noget vi har fundet ud af mikroen er god til er pitabrød... Ud af pakken -
vand på under hanen (overfladen skal bare lige være fugtig) og så ind for
fulde knald (1400W) i 20-30 sek. - Når brødet puffer op er det klart til at
blive fyldt med salat og resterne af kødet fra i går aftes. Det er dejlig
nemt når man kommer sent hjem fra arbejde engang imellem. Og så kan du jo
evt. varme kødet først!!
Velbekommen
Helle
P.S. Og til folk der ikke kan holde en god tone og tåle lidt kritik....Lad
vær med at følge med i et forum der åbentlyst ikke er sundt for jeres
blodtryk
| |
charlotte (08-09-2004)
| Kommentar Fra : charlotte |
Dato : 08-09-04 13:39 |
|
> Nu har du godt nok takket for hjælpen, men lige et lille fif til på
> faldrebet.
> Noget vi har fundet ud af mikroen er god til er pitabrød... Ud af pakken -
> vand på under hanen (overfladen skal bare lige være fugtig) og så ind for
> fulde knald (1400W) i 20-30 sek. - Når brødet puffer op er det klart til at
> blive fyldt med salat og resterne af kødet fra i går aftes. Det er dejlig
> nemt når man kommer sent hjem fra arbejde engang imellem. Og så kan du jo
> evt. varme kødet først!!
>
> Velbekommen
>
> Helle
Hej Helle
Tak for det gode råd med pitabrød for sidst vi varmede dem i
mikroovnen blev de ikke gode - men jeg vil da prøve med vand på dem.
Jeg har en mikroovn og bruger den mest til at varme retter til min
kæreste der arbejder senere end mig og derfor ikke altid er hjemme til
mad-tid, men vi bruger den til at lette middagsmaden f.eks. ved at
varme færdig lavet sovs derinde eller koge ris eller dampe grønsager -
det er den meget god til syns jeg.
Knus Charlotte
| |
Nette (08-09-2004)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 08-09-04 21:27 |
|
"Helle Petersen" skrev
> Noget vi har fundet ud af mikroen er god til er pitabrød...
Iih, det var da en glimrende idé. Vi spiser tit pitabrød her i huset.
Mange tak.
Nette
| |
|
|