"Susanne" <denlillevampyr@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:413acbc1$0$199$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Jeg har aldrig prøvet at fryse lige netop port salut, men adskillige andre
> oste og i de tilfælde har det i hvert fald sagtens kunnet lade sig gøre.
Om
> der gør sig særlige forhold gældende når det kommer til port salut skal
jeg
> ikke kunne sige, men jeg tvivler....jeg ville i hvert fald gøre det da det
> ellers ender med at osten mugner i dit køleskab eller du bliver _så_ træt
af
> ost generelt at du kommer til at undgå at spise det i lang tid fremover -
og
> det ville da være synd
> Det ville være en god ide at skære osten op i mindre stykker og så fryse
dem
> i fryseposer e.l. så du kun behøver at tage en lille portion ud ad
gangen -
> men det var vel også det du tænkte på da du skrev om at tage den frem
efter
> behov...
- nemlig
ras