|
| Pulverbearnaice.. Fra : Hauge |
Dato : 01-09-04 17:46 |
|
Hejsa
Jeg bruger oftest pulverbearnaice, når jeg skal have den type sovs, men
generelt er de ikke pengene værd.
Jeg vil ikke lave en ægte til dagligt, men kunne godt tænke mig, om der evt.
er nogen der har en ide til at lave noget der minder om pulverbearnaice, som
man bare kan have i en bøtte, og blande op med mælk, ala det man køber, når
man får brug for det.
Om det bare er stivelse og krydderier, hvor man ved opblanding kommer lidt
essens i, er helt i orden.
Det er bare valget af krydderier jeg er lidt i tvivl om.
Mvh Hauge
| |
Hauge (01-09-2004)
| Kommentar Fra : Hauge |
Dato : 01-09-04 18:07 |
|
Hej igen
Hauge wrote:
> En stavefejl
Er selvfølgelig bearnaise ;)
Mvh Hauge
| |
Rikke & Per (01-09-2004)
| Kommentar Fra : Rikke & Per |
Dato : 01-09-04 18:09 |
|
"Hauge" <hauge@CUTsmart-tech.dk> skrev i en meddelelse
news:4135fcca$0$141$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hejsa
>
> Jeg bruger oftest pulverbearnaice, når jeg skal have den type sovs, men
> generelt er de ikke pengene værd.
>
> Jeg vil ikke lave en ægte til dagligt, men kunne godt tænke mig, om der
evt.
> er nogen der har en ide til at lave noget der minder om pulverbearnaice,
som
> man bare kan have i en bøtte, og blande op med mælk, ala det man køber,
når
> man får brug for det.
>
> Om det bare er stivelse og krydderier, hvor man ved opblanding kommer lidt
> essens i, er helt i orden.
> Det er bare valget af krydderier jeg er lidt i tvivl om.
>
> Mvh Hauge
>
>
>
Jeg har det lidt på samme måde med pulverbearnaise og prøvede derfor en
frossen udgave, som er nedfrosset i portionskugler, så man kan få lige den
mængde, som man har brug for.
Det kan anbefales!
m.v.h.
Per
| |
Jan Bang Jensby (04-09-2004)
| Kommentar Fra : Jan Bang Jensby |
Dato : 04-09-04 11:02 |
|
"Hauge" < wrote
>
> Jeg bruger oftest pulverbearnaice, når jeg skal have den type sovs, men
> generelt er de ikke pengene værd.
>
Hej Hauge -
Jeg benytter Knorr (gud forbyde det) - og tilsætter en spiseskefuld
bearnaice-essens.
Det forbedrer den ganske betragteligt.
- Jensby
| |
Hauge (04-09-2004)
| Kommentar Fra : Hauge |
Dato : 04-09-04 18:02 |
|
Hejsa
Jan Bang Jensby wrote:
> Jeg benytter Knorr (gud forbyde det) - og tilsætter en spiseskefuld
> bearnaice-essens.
Det er også det jeg selv gør, og alternativt den fra Aldi.
Det var en hjemmebrygget alternativ udgave jeg havde interesse i, altså en
der kan laves på få minutter, og skal ikke være en spand eller pose med
færdig-udgave i.
> Det forbedrer den ganske betragteligt.
Enig.
Mvh Hauge
| |
Jørgen Hess (06-09-2004)
| Kommentar Fra : Jørgen Hess |
Dato : 06-09-04 21:49 |
|
"Hauge" <hauge@CUTsmart-tech.dk> skrev i en meddelelse
news:4135fcca$0$141$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hejsa
>
> Jeg bruger oftest pulverbearnaice, når jeg skal have den type sovs, men
> generelt er de ikke pengene værd.
>
> Jeg vil ikke lave en ægte til dagligt, men kunne godt tænke mig, om der evt.
> er nogen der har en ide til at lave noget der minder om pulverbearnaice, som
> man bare kan have i en bøtte, og blande op med mælk, ala det man køber, når
> man får brug for det.
>
> Om det bare er stivelse og krydderier, hvor man ved opblanding kommer lidt
> essens i, er helt i orden.
> Det er bare valget af krydderier jeg er lidt i tvivl om.
>
> Mvh Hauge
>
>
>
En ægte bearnaise og Knorr har vel mest farven til fælles?
Man kan vel sagtens lave en hverdagsbearnaise selv ved at lave en lys sovs på
majsstivelse og krydre den med essens, men den vil jo nok savne farven fra
æggeblommerne eller farvestof (E 150c).
Og hvis man begynder at tilsætte smør og legere med æggeblommer kan man vel
ligesågodt lave den ægte?
mvh
Jørgen
| |
|
|