/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Pulverbearnaice..
Fra : Hauge


Dato : 01-09-04 17:46

Hejsa

Jeg bruger oftest pulverbearnaice, når jeg skal have den type sovs, men
generelt er de ikke pengene værd.

Jeg vil ikke lave en ægte til dagligt, men kunne godt tænke mig, om der evt.
er nogen der har en ide til at lave noget der minder om pulverbearnaice, som
man bare kan have i en bøtte, og blande op med mælk, ala det man køber, når
man får brug for det.

Om det bare er stivelse og krydderier, hvor man ved opblanding kommer lidt
essens i, er helt i orden.
Det er bare valget af krydderier jeg er lidt i tvivl om.

Mvh Hauge




 
 
Hauge (01-09-2004)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 01-09-04 18:07

Hej igen
Hauge wrote:
> En stavefejl

Er selvfølgelig bearnaise ;)

Mvh Hauge



Rikke & Per (01-09-2004)
Kommentar
Fra : Rikke & Per


Dato : 01-09-04 18:09


"Hauge" <hauge@CUTsmart-tech.dk> skrev i en meddelelse
news:4135fcca$0$141$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hejsa
>
> Jeg bruger oftest pulverbearnaice, når jeg skal have den type sovs, men
> generelt er de ikke pengene værd.
>
> Jeg vil ikke lave en ægte til dagligt, men kunne godt tænke mig, om der
evt.
> er nogen der har en ide til at lave noget der minder om pulverbearnaice,
som
> man bare kan have i en bøtte, og blande op med mælk, ala det man køber,
når
> man får brug for det.
>
> Om det bare er stivelse og krydderier, hvor man ved opblanding kommer lidt
> essens i, er helt i orden.
> Det er bare valget af krydderier jeg er lidt i tvivl om.
>
> Mvh Hauge
>
>
>
Jeg har det lidt på samme måde med pulverbearnaise og prøvede derfor en
frossen udgave, som er nedfrosset i portionskugler, så man kan få lige den
mængde, som man har brug for.
Det kan anbefales!

m.v.h.
Per



Jan Bang Jensby (04-09-2004)
Kommentar
Fra : Jan Bang Jensby


Dato : 04-09-04 11:02


"Hauge" < wrote
>
> Jeg bruger oftest pulverbearnaice, når jeg skal have den type sovs, men
> generelt er de ikke pengene værd.
>

Hej Hauge -

Jeg benytter Knorr (gud forbyde det) - og tilsætter en spiseskefuld
bearnaice-essens.

Det forbedrer den ganske betragteligt.

- Jensby



Hauge (04-09-2004)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 04-09-04 18:02

Hejsa
Jan Bang Jensby wrote:
> Jeg benytter Knorr (gud forbyde det) - og tilsætter en spiseskefuld
> bearnaice-essens.

Det er også det jeg selv gør, og alternativt den fra Aldi.
Det var en hjemmebrygget alternativ udgave jeg havde interesse i, altså en
der kan laves på få minutter, og skal ikke være en spand eller pose med
færdig-udgave i.

> Det forbedrer den ganske betragteligt.

Enig.

Mvh Hauge



Jørgen Hess (06-09-2004)
Kommentar
Fra : Jørgen Hess


Dato : 06-09-04 21:49


"Hauge" <hauge@CUTsmart-tech.dk> skrev i en meddelelse
news:4135fcca$0$141$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hejsa
>
> Jeg bruger oftest pulverbearnaice, når jeg skal have den type sovs, men
> generelt er de ikke pengene værd.
>
> Jeg vil ikke lave en ægte til dagligt, men kunne godt tænke mig, om der evt.
> er nogen der har en ide til at lave noget der minder om pulverbearnaice, som
> man bare kan have i en bøtte, og blande op med mælk, ala det man køber, når
> man får brug for det.
>
> Om det bare er stivelse og krydderier, hvor man ved opblanding kommer lidt
> essens i, er helt i orden.
> Det er bare valget af krydderier jeg er lidt i tvivl om.
>
> Mvh Hauge
>
>
>
En ægte bearnaise og Knorr har vel mest farven til fælles?
Man kan vel sagtens lave en hverdagsbearnaise selv ved at lave en lys sovs på
majsstivelse og krydre den med essens, men den vil jo nok savne farven fra
æggeblommerne eller farvestof (E 150c).
Og hvis man begynder at tilsætte smør og legere med æggeblommer kan man vel
ligesågodt lave den ægte?
mvh
Jørgen



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste