"Peter Westh" <pwesth@tiscali.dk> skrev i en meddelelse
> Hvis den blev kogt hver morgen var det vel ikke noget problem. I
princippet
> kan man holde mad "frisk" på den måde i årevis.
Jeg kan godt lide, du sætter frisk i anførselstegn
Jamen jeg har da selv haft suppe til at stå på komfuret og småsimre i
dage/ugevis, da energipriserne var lavere - men der blev den jo så holdt
varm hele tiden.
Og jeg er nu ikke sikker på, øllebrøden blev kogt igennem, men blot varmet
op.
Men ok - en del sukker var der jo også i, og det konserverer jo alt sammen
- som min mor sagde, da hun serverede et snapseglas konserveringsmiddel til
min far, for at undgå forkølelse.
Han brokkede sig, men drak den troligt hver dag i et par uger.
Så blev det ham alligevel for meget, og han nægtede.
(Jo, det er rigtigt - hun GJORDE det).
Hilsen Inger