/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
blodbrød?
Fra : Rikke Mors


Dato : 30-08-04 18:10

I øjeblikket læser jeg ofte Emil fra Lønneberg for min søn - Emil. Et
sted står der at Line skal lave mad til middag og suppe kan jo ikke gå,
da terrinen som bekendt er optaget af Emils hoved. Istedet vælger hun at
lave blodbrød og pølse.
Hvad er mon blodbrød?

Rikke Mors

 
 
Benedikte Brisson (30-08-2004)
Kommentar
Fra : Benedikte Brisson


Dato : 30-08-04 20:13


"Rikke Mors" <rikke.mors@stofanet.dk> skrev i en meddelelse
news:41335f49$0$8702$ba624c82@nntp04.dk.telia.net...
> I øjeblikket læser jeg ofte Emil fra Lønneberg for min søn - Emil. Et
> sted står der at Line skal lave mad til middag og suppe kan jo ikke gå,
> da terrinen som bekendt er optaget af Emils hoved. Istedet vælger hun at
> lave blodbrød og pølse.
> Hvad er mon blodbrød?

Jeg googlede og fandt det her:
http://www.matoppskrift.no/sider/artikkel177.asp

Hmmm.... ikke særlig appetitligt efter min smag, men dengang brugte man jo
alting fra slagtedyrene.

Venlig hilsen Dikte
---
www.dikte.dk



Ukendt (30-08-2004)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 30-08-04 20:41

Det er sikkert noget for vores ven Bo Warming

Hilsen

Søren
"Benedikte Brisson" <kuduliatvide@invalid.dk> skrev i en meddelelse
news:cgvu7l$2bna$1@news.cybercity.dk...
>
> "Rikke Mors" <rikke.mors@stofanet.dk> skrev i en meddelelse
> news:41335f49$0$8702$ba624c82@nntp04.dk.telia.net...
> > I øjeblikket læser jeg ofte Emil fra Lønneberg for min søn - Emil. Et
> > sted står der at Line skal lave mad til middag og suppe kan jo ikke gå,
> > da terrinen som bekendt er optaget af Emils hoved. Istedet vælger hun at
> > lave blodbrød og pølse.
> > Hvad er mon blodbrød?
>
> Jeg googlede og fandt det her:
> http://www.matoppskrift.no/sider/artikkel177.asp
>
> Hmmm.... ikke særlig appetitligt efter min smag, men dengang brugte man jo
> alting fra slagtedyrene.
>
> Venlig hilsen Dikte
> ---
> www.dikte.dk
>
>



Jens Bruun (30-08-2004)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 30-08-04 21:18

"Benedikte Brisson" <kuduliatvide@invalid.dk> wrote in message
news:cgvu7l$2bna$1@news.cybercity.dk...

> Hmmm.... ikke særlig appetitligt efter min smag, men dengang brugte man jo
> alting fra slagtedyrene.

Ganske som man gør i dag.

--
-Jens B.



Mette Svangren Gutte~ (01-09-2004)
Kommentar
Fra : Mette Svangren Gutte~


Dato : 01-09-04 07:53


"Rikke Mors" <rikke.mors@stofanet.dk> skrev i en meddelelse
news:41335f49$0$8702$ba624c82@nntp04.dk.telia.net...
> I øjeblikket læser jeg ofte Emil fra Lønneberg for min søn - Emil. Et
> sted står der at Line skal lave mad til middag og suppe kan jo ikke gå,
> da terrinen som bekendt er optaget af Emils hoved. Istedet vælger hun at
> lave blodbrød og pølse.
> Hvad er mon blodbrød?
>

I mit barndomshjem lavede min mor altid blodbrød, når vi havde fået slagtet.
Hos os dækkede det såmænd bare over blodpølse lavet i en rugbrødsform.

MVH Mette



Peter Westh (01-09-2004)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 01-09-04 08:25

Jeg har en gammel, svensk kogebog, hvor der er en opskrift på blodbrød. De
består hovedsageligt af blod og rugmel, der bages til store tvebakker. På
den måde kan de gemmes, og udblødes så, når de skal bruges, f.eks. til en
slags øllebrød.

/Peter


"Rikke Mors" <rikke.mors@stofanet.dk> skrev i en meddelelse
news:41335f49$0$8702$ba624c82@nntp04.dk.telia.net...
> I øjeblikket læser jeg ofte Emil fra Lønneberg for min søn - Emil. Et
> sted står der at Line skal lave mad til middag og suppe kan jo ikke gå,
> da terrinen som bekendt er optaget af Emils hoved. Istedet vælger hun at
> lave blodbrød og pølse.
> Hvad er mon blodbrød?
>
> Rikke Mors



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste