/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Sauerkraut?
Fra :
Harry Lund
Dato :
30-08-04 15:38
Det måtte jo komme, det sp. Har du en god opskrift, så har jeg et dejligt
stort hvilkållshoved, altså et købt eet.?
Bo Warming (
01-09-2004
)
Kommentar
Fra :
Bo Warming
Dato :
01-09-04 13:00
"Harry Lund" <harrylund@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:41333b4c$0$286$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Det måtte jo komme, det sp. Har du en god opskrift, så har jeg et dejligt
> stort hvilkållshoved, altså et købt eet.?
Tyskerne fandt i middelalderen på at iværksætte en gæring så kulhydrater i
kålen blev til mælke- og eddike-syre, der konserverede kålen , så svampe
o.lign ikke kunne gøre den ulækker
Idag er pådrysning af rette mængde citronsyre (50 kr for et kg i Mata) den
nemme løsning til at stoppe gæring og skimling i findelt kålhoved
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408946
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.