|
| Surdej Fra : Lasse N. Larsen |
Dato : 26-08-04 10:03 |
|
Hej.
Jeg vil starte en surdej og har fundet en opskrift af Camilla Plum. Hun
bruger en tsk molkosan i surdejen. Er der nogle som ved hvad det er.
VH Lasse.
| |
Renate Jacobsen (26-08-2004)
| Kommentar Fra : Renate Jacobsen |
Dato : 26-08-04 10:17 |
|
"Lasse N. Larsen" <affaldspost@webspeed.dk> skrev i en meddelelse
news:412da627$0$252$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hej.
>
> Jeg vil starte en surdej og har fundet en opskrift af Camilla Plum. Hun
> bruger en tsk molkosan i surdejen. Er der nogle som ved hvad det er.
>
> VH Lasse.
Hej Lasse,
Google er din ven.
: http://www.naturhelse.dk/?mod=produkt&id=51
Mvh. Renate
_____________________
Se mine billeder på www.renate.dk
| |
Peter Westh (26-08-2004)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 26-08-04 17:16 |
|
"Lasse N. Larsen" <affaldspost@webspeed.dk> skrev i en meddelelse
news:412da627$0$252$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hej.
>
> Jeg vil starte en surdej og har fundet en opskrift af Camilla Plum. Hun
> bruger en tsk molkosan i surdejen. Er der nogle som ved hvad det er.
Molkosan er koncentreret ostevalle - det fås i helsekostbutikker.
Jeg er ikke helt sikker på, at der er andet end almindeligt overtroiske
grunde (læs blot det link, Renate Jacobsen postede - det eneste Molkosan
ikke virker imod er betalingsbalancen) til at bruge det som surdejsstarter,
for der er mig bekendt ikke levende mælksyrebakterier i produktet.
Hvis du rører noget mel med vand og en anelse gær og lader det stå i tre
dage på køkkenbordet, så vil du i regelen have en glimrende surdej. Det kan
også lade sig gøre uden gæren, men så går der nok 5-6 dage, og
træfsikkerheden er ikke så høj, dvs. den kan mugne elelr smage helt forkert.
MVH
Peter
| |
|
|