/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kødløst kød, 3.krydderi, kikærtemel
Fra : Bo Warming


Dato : 26-08-04 01:36

Lige efter WW2 var mange universitetsforskere hooked på at gøre noget for
ulandene, bl.a. udvikle kødlignende produkter udfra vegetar-råstoffer.
Kineserne har jo længe forstærket kødsmag med Det tredie krydderi.
Irma satte soyamel til hakket kød, men det slog ikke an.
Jeg købte efter 4 års ulandsarbejde i 70erne nogle sække soyabønner fra
Nutana og bagte god mad med dem, meget proteinrigt.
Jeg havde lavet TV og radioprogrammer om betydningen af protein vedr visse
mangelsygdomme i ulandene.
Men så kom det frem at psykosomatik indgår i marasmus og kvasiorkor
sygdommene, og energimangel er vigtigere end aminosyremangel.
Nu er jeg igen tændt på sagen, for mit kvarters mange indvandrerbutikker har
kikærtemel og der smager fremragende blandet i hakket oksekød eller
lammekød. Jeg tilsætter masser af karrykrydderier og tørre fx ristede løg og
lidt rå løg og evt lidt peberrod og kapers.
Det smager fint som bøftartar direkte men efter et par dage når man ser
første flueæg (på denne årstid) , maser jeg det tyndt mellem bagepapir med
kagerulle og folder bagepapiret sammen og lægger det i mikrobølgeovnen og
har så noget fint, ret tørt langtidsholdbart kødbrød. Det proteinholdige
bælgfrugt-mel matcher kødet og forstærker smagen. Man kan evt bruge det som
pålæg på rugbrød, hvis man har fået kryderet det så stærkt, at det gir "ild
ud af halsen" uden kulhydrat-fortynding.

Min kone bruger mig som affaldsspand dvs jeg får mad med pletter som hendes
japanske æstetik forbyder hende at spise selv, og fornylig havde hun var en
haveejende veninde fået en masse store tomater, hvoraf nogle havde pletter.
De røg i mikrobølgeovnen og smurtes på mit kød-kikærte-løg brød, der blev
flot rødt ved, at tomatskallerne hang ved overfladen af brødet.
Tomater bør kun spises rå i salat, hvis dressing er god eller de er meget
modne.
Varmede som bøftomater smager de meget bedre end rå. Og smurt uden på flade
brød, hindrer de, at det tørrer for hurtigt.

Hvis man drøjer på kød med tilsætning af mel, er det godt også at tilsætte
boullionpulver/terning. Og tørret hvidløg. Men at tilsætte tomatkoncentrat
eller tørret tomat har jeg dårlige erfaringer med.Smagen drukner i stærk kød
og krydderismag.

Store supermarkeder har "Møllerens Gule Ærter" som tør-granulat måske fra
Knorr, og det kan bruges i stedet for kikærtemel.

Kikærtemel bruges i tyrkiske og pakistanske snacks, a la franske kartofler.
Men der er rigelig friturefedt i disse velsmagende,
London-fabriksfremstillede krydrede snacks. Men de giver et fingerpeg om
hvor lækkert vegetarmad kan smage



 
 
Jørn Ibsen (26-08-2004)
Kommentar
Fra : Jørn Ibsen


Dato : 26-08-04 09:14

"Bo Warming" <bwng@bwng.dk> wrote in message
news:HfaXc.82033$dP5.47600@fe10.usenetserver.com

<snip vås>

Ikke om jeg fatter, at du gider spilde dine penge i butikker og
supermarkeder.

Med dine ringe krav til madvarernes tilstand må du kunne finde en masse
spændende ingredienser i hoteller og restaurationers affaldsspande.

Gå på opdagelse i byens containerne, Bo - det kan blive en sand
guldgrube!





--
Posted via Mailgate.ORG Server - http://www.Mailgate.ORG

Bo Warming (26-08-2004)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 26-08-04 19:55

"Jørn Ibsen" <ji@iteration.dk> skrev i en meddelelse
news:40c41891d6eb2304ae81fef497a53650.82435@mygate.mailgate.org...
> "Bo Warming" <bwng@bwng.dk> wrote in message
> news:HfaXc.82033$dP5.47600@fe10.usenetserver.com
>
> <snip vås>
>
> Ikke om jeg fatter, at du gider spilde dine penge i butikker og
> supermarkeder.
>
> Med dine ringe krav til madvarernes tilstand må du kunne finde en masse
> spændende ingredienser i hoteller og restaurationers affaldsspande.

Du er racist i ordets værste betydning.. Jeg lever af billige sager fra
etniske butikker, og kvaliteten er i top, men dumme danske snobber tror kun
at fin fransk gastronomi er værd at kopiere.

Jeg har i fire år arbejdet for udryddelse af sult og sygdom i ulande og lært
af de gode dele af deres kultur.

Men jeg får domme for racisme, mere end nogen anden dansker, selvom jeg er
gift med en asiat og klart den mindst racistiske på usenet

Det er værre end nazi at du skal håne det gode ved indvandrerne med at deres
mad er "affaldsmad.¨"

Jeg går barfodet og bar mine spædbørn tæt ved kroppen - aldrig med
barnevogn. Det vil du vil kalde affalds-adfærd, fordi du intolerant kun
accepterer det vante.

Du har lige så meget ret som Kejseren der hævdede at have tøj på, men var
nøgen. Kun flertaldiktaturets vildledende smagsdommer har du bag dig.



Peter Westh (26-08-2004)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 26-08-04 20:07

"Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
news:cmqXc.388$z8.291@fe17.usenetserver.com...
> "Jørn Ibsen" <ji@iteration.dk> skrev i en meddelelse
> Du er racist i ordets værste betydning.. Jeg lever af billige sager fra
> etniske butikker, og kvaliteten er i top, men dumme danske snobber tror
kun
> at fin fransk gastronomi er værd at kopiere.

Mon ikke det var det med flueæggene og "mad med pletter" han henviste til?

/P



Jørn Ibsen (26-08-2004)
Kommentar
Fra : Jørn Ibsen


Dato : 26-08-04 20:49

"Peter Westh" <pwesth@tiscali.dk> wrote in message
news:412e34dd$0$198$edfadb0f@dread11.news.tele.dk

> Mon ikke det var det med flueæggene og "mad med pletter" han henviste til?
>
> /P

Netop. Men det kræver en IQ over 28 for at fange den slags hentydninger.
Så deeeet...


--
Posted via Mailgate.ORG Server - http://www.Mailgate.ORG

Bo Warming (27-08-2004)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 27-08-04 06:02

"Jørn Ibsen" <ji@iteration.dk> skrev i en meddelelse
news:912ffcc72e146becbcdbefef46ba4b63.82435@mygate.mailgate.org...
> "Peter Westh" <pwesth@tiscali.dk> wrote in message
> news:412e34dd$0$198$edfadb0f@dread11.news.tele.dk
>
> > Mon ikke det var det med flueæggene og "mad med pletter" han henviste
til?

> Netop. Men det kræver en IQ over 28 for at fange den slags hentydninger.

Mon du har IQ høj nok til at forklare, hvorfor det er "affald", at hængt kød
har fået flueæg eller at stødte tomater har mugpletter uden mærkbar mugsmag?

Din generalisering om, at min sophistikerede tilbage-til-naturen madlavning
kan udføres udfra madrester fra restauranternes udsmidning, har du
ihvertfald ikke IQ høj nok til at redde.



Peter Westh (27-08-2004)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 27-08-04 07:22

"Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
news:MezXc.85018$P_3.19274@fe55.usenetserver.com...
> "Jørn Ibsen" <ji@iteration.dk> skrev i en meddelelse
> Din generalisering om, at min sophistikerede tilbage-til-naturen
madlavning
> kan udføres udfra madrester fra restauranternes udsmidning, har du
> ihvertfald ikke IQ høj nok til at redde.

Faktisk kan den, der tør og vil, leve udmærket af "containermad" her i
Danmark. Restauranternes udsmidning er nok ikke så interessant, men
supermarkederne kasserer store mængder udmærkede varer, hvor
holdbarhedsdatoen blot er overskredet en smule.

/P



Bo Warming (27-08-2004)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 27-08-04 08:47

"Peter Westh" <pwesth@tiscali.dk> skrev i en meddelelse
news:412ed2f5$0$157$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> "Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
> news:MezXc.85018$P_3.19274@fe55.usenetserver.com...
> > "Jørn Ibsen" <ji@iteration.dk> skrev i en meddelelse
> > Din generalisering om, at min sophistikerede tilbage-til-naturen
> madlavning
> > kan udføres udfra madrester fra restauranternes udsmidning, har du
> > ihvertfald ikke IQ høj nok til at redde.
>
> Faktisk kan den, der tør og vil, leve udmærket af "containermad" her i
> Danmark. Restauranternes udsmidning er nok ikke så interessant, men
> supermarkederne kasserer store mængder udmærkede varer, hvor
> holdbarhedsdatoen blot er overskredet en smule.

En autonom-sympatiserende, sporty beredskabstjenesteuddannet
biologistuderende som min søn, kravler over hegnet til Brugsen-containere og
forsyner sig med fine ting i store mængder-
- men normalt er det umuligt at stjæle, hvad ofres til anti-genbrugsguderne
af supermarkederne.

Broncealderhærene sænkede en overvunden fjendes våben i mosen til guderne -
potlak-indianere konkurerede i ødselhed og beduiner skar egne kamelers sener
til blods for at vise at de havde råd - spild er statussymbol.Offergaver er
statussymbol og man kassere for at fremvise sin overlegenhed. Kvinders
smykke- og tøj-indkøb er fx ofte grotesk.

Bøger der ikke kan sælges på udsalg til halv pris, bliver makuleret - ikke
foræret væk. Man vil ikke konkurere med sig selv vil at tilbyde gode ting
gratis, hvis man er en klog kapitalist.

Min dovenskab betyder at meget jeg spiser er efter holdbarhedsdato - det har
aldrig smagt u-perfekt endsige skabt det mindste sygdomssymptom.

Men i et dårligt køleskab kan kondensvand fra flutes i tæt plastikpose
samles i den ene ende af brødet, så man åbner halvt snask, halvt tørt brød -
allerede før seneste salgsdato.



Jørn Ibsen (27-08-2004)
Kommentar
Fra : Jørn Ibsen


Dato : 27-08-04 11:49

"Bo Warming" <bwng@bwng.dk> wrote in message
news:SFBXc.72441$lp1.18953@fe08.usenetserver.com

> Min dovenskab betyder at meget jeg spiser er efter holdbarhedsdato - det har
> aldrig smagt u-perfekt endsige skabt det mindste sygdomssymptom.

Det sidste er vi en del, der er i tvivl om...


--
Posted via Mailgate.ORG Server - http://www.Mailgate.ORG

Bo Warming (27-08-2004)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 27-08-04 14:29

"Jørn Ibsen" <ji@iteration.dk> skrev i en meddelelse
news:5b6e31d516b93a471ca7dc41c689b42d.82435@mygate.mailgate.org...
> "Bo Warming" <bwng@bwng.dk> wrote in message
> news:SFBXc.72441$lp1.18953@fe08.usenetserver.com
>
> > Min dovenskab betyder at meget jeg spiser er efter holdbarhedsdato - det
har
> > aldrig smagt u-perfekt endsige skabt det mindste sygdomssymptom.
>
> Det sidste er vi en del, der er i tvivl om...

Skal vi vædde og du finder måde at sikre at jeg ikke lyver
Jeg har i ulande oplevet folk der spiste mere uauturiseret end jeg og ingen
blir syge. Kun hysterikere og hypokondrisk anlagte vesterlændinge får
Roskildesyge for at holde fri og få medlidenhed.

Allergi er ofte psykeskabt PSEUDOALLERGI, skrev British Medical Journal i
leder med denne overskrift i 1989



kelds99@yahoo.dk (27-08-2004)
Kommentar
Fra : kelds99@yahoo.dk


Dato : 27-08-04 12:16

On Fri, 27 Aug 2004 09:47:02 +0200, "Bo Warming" <bwng@bwng.dk> wrote:


>
>Min dovenskab betyder at meget jeg spiser er efter holdbarhedsdato -


du blir´ hvad du spiser.....

KS

Bo Warming (28-08-2004)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 28-08-04 23:35

<kelds99@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:ht5ui09fcqr9ioe7cdkjg0ctfoa23jgusu@4ax.com...
> On Fri, 27 Aug 2004 09:47:02 +0200, "Bo Warming" <bwng@bwng.dk> wrote:
>
>
> >
> >Min dovenskab betyder at meget jeg spiser er efter holdbarhedsdato -
>
>
> du blir´ hvad du spiser.....

Jeg forstår din kompliment som at fjolser der tror på den alt for korte
holdbarhedsangivelse, dør tidligt, men kloge mig lever længe?



Jørn Ibsen (27-08-2004)
Kommentar
Fra : Jørn Ibsen


Dato : 27-08-04 08:45

"Bo Warming" <bwng@bwng.dk> wrote in message
news:MezXc.85018$P_3.19274@fe55.usenetserver.com

> Mon du har IQ høj nok til at forklare, hvorfor det er "affald", at hængt kød
> har fået flueæg eller at stødte tomater har mugpletter uden mærkbar mugsmag?
>
>
Ja, men jeg ved på forhånd at det er spildt ulejlighed.

Fortsæt blot dit naturliv, og skån os for detaljerne.


--
Posted via Mailgate.ORG Server - http://www.Mailgate.ORG

Bo Warming (27-08-2004)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 27-08-04 05:57

"Peter Westh" <pwesth@tiscali.dk> skrev i en meddelelse
news:412e34dd$0$198$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> "Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
> news:cmqXc.388$z8.291@fe17.usenetserver.com...
> > "Jørn Ibsen" <ji@iteration.dk> skrev i en meddelelse
> > Du er racist i ordets værste betydning.. Jeg lever af billige sager fra
> > etniske butikker, og kvaliteten er i top, men dumme danske snobber tror
> kun
> > at fin fransk gastronomi er værd at kopiere.
>
> Mon ikke det var det med flueæggene og "mad med pletter" han henviste til?

Faktisk har jeg fin fransk gastronomi på min side. Den opstod under
Solkongen og Paris-salonerne, og kokkene dengang beskrev, at oksekød skal
være godt hængt, men når man ser _flueæg_, bør der steges. Kun når efter tre
dage flueæg bliver til store maddiker, begynder det at give lidt syrlig
smag.

Jeg nævnte _pletter_ på tomater. De skyldes begyndende mug, der hvor tomaten
er blevet stødt. Du kan ikke smage det, når tomaten steges eller
mikrobølgeopvarmes til "bøftomat". Kun fordi min kone går op i *æstetik*, er
tomaten affald for hende.Iøvrigt er også hun racist - det er alle japanere
imod ikke japanere, for man har ikke tid at overveje om alt fremmed sært er
OK. Ved at være dybdeborende videnskabsmand er jeg den mindst racistiske
dansker på usenet, tror jeg.

Kritikerne af mig flygter og ingen forstår hvad du har på hjerte. Forklar
hvad der er "affalds-" ved mine gastronomiske principper.

At jeg beviser, at vi kan lære af ulandsfolk og

gennemtænkt tilbage-til-naturen

kombineret med mikrobølgeovn og citronsyre-pulver,

beviser at jeg er antiracist - og vanetænkerne er kritisable. Jeg har
respekt for den afghanske og zambianske stammekultur, jeg arbejdede i
1972-76, og man kan lære uden at importere helligkrigere.



Ukendt (27-08-2004)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 27-08-04 06:28

> Faktisk har jeg fin fransk gastronomi på min side. Den opstod under
> Solkongen og Paris-salonerne, og kokkene dengang beskrev, at oksekød skal
> være godt hængt, men når man ser _flueæg_, bør der steges. Kun når efter
tre
> dage flueæg bliver til store maddiker, begynder det at give lidt syrlig
> smag.
Fy for s...., godt jeg ikke skal spise hjemme ved ham, det var dog det mest
ulækkert jeg længe har hørt. Det kan godt være at de gør det i de 3 lande,
men heldigvis bor vi i Danmark, og har råd til at købe friske råvare.

Hilsen

Søren



Bo Warming (27-08-2004)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 27-08-04 06:34

"soeren" <df-dl.fk> skrev i en meddelelse
news:412ec673$0$278$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> > Faktisk har jeg fin fransk gastronomi på min side. Den opstod under
> > Solkongen og Paris-salonerne, og kokkene dengang beskrev, at oksekød
skal
> > være godt hængt, men når man ser _flueæg_, bør der steges. Kun når efter
> tre
> > dage flueæg bliver til store maddiker, begynder det at give lidt syrlig
> > smag.
> Fy for s...., godt jeg ikke skal spise hjemme ved ham, det var dog det
mest
> ulækkert jeg længe har hørt. Det kan godt være at de gør det i de 3 lande,
> men heldigvis bor vi i Danmark, og har råd til at købe friske råvare.

Hvor kommer Satan... ind i billedet.
Og hvor kommer Danmarks velstand ind i billedet.

Jeg køber fineste friske råvarer, men dovenskab mht at lægge i køleskab
betyder at hængning med smagsforbedring ofte sker, og UFARLIG begyndende
spyflueproduktion

Du har ikke smagt den syrlige smag af små maddiker, så udtal dig ikke om
ULÆKKERT

Hvem generer jeg? (udover maddikerne hvis mor troede de havde håb om at få
vinger)



Ukendt (28-08-2004)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 28-08-04 12:07

> Du har ikke smagt den syrlige smag af små maddiker, så udtal dig ikke om
> ULÆKKERT
>
> Hvem generer jeg? (udover maddikerne hvis mor troede de havde håb om at få
> vinger)

Du hører jo ikke hjemme i denne her gruppe, for med din madkunnen syntes jeg
du skulle melde dig som kok i et flygtningehjem, de ville sikkert sætte pris
på din mad



Peter Westh (31-08-2004)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 31-08-04 12:21

"soeren" <df-dl.fk> skrev i en meddelelse
news:41306771$0$295$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Du hører jo ikke hjemme i denne her gruppe, for med din madkunnen syntes
jeg
> du skulle melde dig som kok i et flygtningehjem, de ville sikkert sætte
pris
> på din mad

Nu bor der jo faktisk en del flygtninge her i Danmark, så hvorfor det ikke
skulle høre hjemme her i gruppen kan jeg ikke se.

Jeg har ingen problemer med Bo Warming, så længe han holder sig fra at
krydsposte for meget.

/P



Peter Westh (27-08-2004)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 27-08-04 07:28

"Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
news:DazXc.66828$F06.31013@fe05.usenetserver.com...
> Faktisk har jeg fin fransk gastronomi på min side. Den opstod under
> Solkongen og Paris-salonerne, og kokkene dengang beskrev, at oksekød skal
> være godt hængt, men når man ser _flueæg_, bør der steges. Kun når efter
tre
> dage flueæg bliver til store maddiker, begynder det at give lidt syrlig
> smag.

Nu er der jo forskel på at hænge hele kødstykker, hvor man skærer det
yderste lag væk og bruger kødet indeni, og så hakket kød, som du bruger.
Hakket kød er mere porøst og har en meget større overflade, og er følgelig
langt mere modtageligt for bakterier og utøj.

Jeg tror gerne at du kan lever fint af den mad du beskriver - bortset måske
fra et tilfælde af roskildesyge i ny og næ? - men tror du ikke den kunne
udgøre en risiko for individer med et svækket immunforsvar - børn, gamle og
folk der i forvejen lider af generel underernæring?

MVH

Peter



Bo Warming (27-08-2004)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 27-08-04 08:53

"Peter Westh" <pwesth@tiscali.dk> skrev i en meddelelse
news:412ed460$0$145$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> "Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
> news:DazXc.66828$F06.31013@fe05.usenetserver.com...
> > Faktisk har jeg fin fransk gastronomi på min side. Den opstod under
> > Solkongen og Paris-salonerne, og kokkene dengang beskrev, at oksekød
skal
> > være godt hængt, men når man ser _flueæg_, bør der steges. Kun når efter
> tre
> > dage flueæg bliver til store maddiker, begynder det at give lidt syrlig
> > smag.
>
> Nu er der jo forskel på at hænge hele kødstykker, hvor man skærer det
> yderste lag væk og bruger kødet indeni, og så hakket kød, som du bruger.
> Hakket kød er mere porøst og har en meget større overflade, og er følgelig
> langt mere modtageligt for bakterier og utøj.
>
> Jeg tror gerne at du kan lever fint af den mad du beskriver - bortset
måske
> fra et tilfælde af roskildesyge i ny og næ? - men tror du ikke den kunne
> udgøre en risiko for individer med et svækket immunforsvar - børn, gamle
og
> folk der i forvejen lider af generel underernæring?

Kom hvis du vil bevidne at jeg spiser små fluelarver i kød med velbehag - de
gir ingen smagsforringelse.
Hvis man har lav selvtillid, hvilke man næsten altid fik af at komme i
arbejdslejr eller blive arbejdsløs i ulandsslum, så skal der kun symboler
til for at man bliver syg.
Da jeg aldrig har haft roskildesyge o lign tvivler jeg på at mine madvaner
kan bidrage selv for underernærede. Kun som symbol - som dråben der får
bægeret til at flyde over - psykisk.

Lidt salt på maddiker der er blevet for store, dræber helt som snegle dræbes
af salt. Citronsyre og sukker er lige så godt.Og selv i hakket kød kravler
de ikke særlig langt ind.Men de forlader gerne et saltet kødstykke til
fordel for et mindre saltet eller mere hængt.Dejlige kæledyr.



Johnny Andersen (27-08-2004)
Kommentar
Fra : Johnny Andersen


Dato : 27-08-04 10:12


"Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
news:DazXc.66828$F06.31013@fe05.usenetserver.com...

> Faktisk har jeg fin fransk gastronomi på min side. Den opstod under
> Solkongen og Paris-salonerne, og kokkene dengang beskrev, at oksekød skal
> være godt hængt, men når man ser _flueæg_, bør der steges.

Og du mener ikke der er sket fremskridt siden da?

> Ved at være dybdeborende videnskabsmand er jeg den mindst racistiske
> dansker på usenet, tror jeg.

HA HA ROTFL
Du har jo humor Bo.....

> Kritikerne af mig flygter og ingen forstår hvad du har på hjerte. Forklar
> hvad der er "affalds-" ved mine gastronomiske principper.

/Johnny



Bo Warming (27-08-2004)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 27-08-04 14:32

"Johnny Andersen" <netsat_99@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:cgmtsq$8en$1@news.cybercity.dk...
>
> "Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
> news:DazXc.66828$F06.31013@fe05.usenetserver.com...
>
> > Faktisk har jeg fin fransk gastronomi på min side. Den opstod under
> > Solkongen og Paris-salonerne, og kokkene dengang beskrev, at oksekød
skal
> > være godt hængt, men når man ser _flueæg_, bør der steges.
>
> Og du mener ikke der er sket fremskridt siden da?

Jo mange - men ikke noget af relevans for min pointe.

> > Ved at være dybdeborende videnskabsmand er jeg den mindst racistiske
> > dansker på usenet, tror jeg.
>
> HA HA ROTFL
> Du har jo humor Bo.....

Det er seriøst ment og du evner blot ikke at modargumentere så du vælger det
tarveligste trick som du har lært fra nazijødeforfølgelserne - "vi er et
flertal der ler af afvigerne - ALTSÅ ER DET UNTERMENSCH"

Hetz mod mig har aldrig bundet i logik og facts. Kun i følelser, fordi jeg
rendyrker SimonSpies-strategien om "Dårlig reklame er også reklame".
Sokrates og jeg lokker folk til at tænke ved at de falder over deres egne
fordomme.



Johnny Andersen (27-08-2004)
Kommentar
Fra : Johnny Andersen


Dato : 27-08-04 15:29


"Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
news:FJGXc.115816$AJ4.37928@fe56.usenetserver.com...
> Det er seriøst ment og du evner blot ikke at modargumentere så du vælger
det
> tarveligste trick som du har lært fra nazijødeforfølgelserne - "vi er et
> flertal der ler af afvigerne - ALTSÅ ER DET UNTERMENSCH"

Hvis man læser dine indlæg er de fulde af racisme - især imod muslimer og
andre etniske minioriteter i danmark.
Hvorfor skal du blande nazismen ind i alt - pga. sympati med dem?

> Sokrates og jeg lokker folk til at tænke ved at de falder over deres egne
> fordomme.

Du har jo storhedsvanvid, hvis du sammenligner dig selv med Sokrates.
Sokrates var en stor tænker - du er bare en billig kopist, som citerer alt
og alle i et væk, fordi du ikke selv evner, at tænke de store tanker.

/Johnny



Bo Warming (27-08-2004)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 27-08-04 16:19

"Johnny Andersen" <netsat_99@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:cgngej$pbk$1@news.cybercity.dk...
>
> "Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
> news:FJGXc.115816$AJ4.37928@fe56.usenetserver.com...
> > Det er seriøst ment og du evner blot ikke at modargumentere så du vælger
> det
> > tarveligste trick som du har lært fra nazijødeforfølgelserne - "vi er et
> > flertal der ler af afvigerne - ALTSÅ ER DET UNTERMENSCH"
>
> Hvis man læser dine indlæg er de fulde af racisme - især imod muslimer og
> andre etniske minioriteter i danmark.
> Hvorfor skal du blande nazismen ind i alt - pga. sympati med dem?
>
> > Sokrates og jeg lokker folk til at tænke ved at de falder over deres
egne
> > fordomme.
>
> Du har jo storhedsvanvid, hvis du sammenligner dig selv med Sokrates.
> Sokrates var en stor tænker - du er bare en billig kopist, som citerer alt
> og alle i et væk, fordi du ikke selv evner, at tænke de store tanker.

Ingen sammenligner den græske nytænker, der gjorde sit liv til et udødeligt
kunstværk via selvmordsmartyrium (han kunne let have rejst væk fra
dødsstraf-effektuering) og som har sat sig dybe gode spor i din og min
tænkning.

Disse spor får mig til med samme metodik at påvise fordomsfuldhed hos
godhedsindustriens tilhængere.
Selvfølgelig er der ikke store chancer for at jeg når til at få samme enorme
betydning for Vestens fornuft. Nietzsche havde mindst lige så stor
betydning - og måske Luther.

Jeg har ingen sympati med fortidens krigsliderlige nazier, men forsvarer
dem, fordi det er let og ingen andre gør det.
Nutidens nazier gør godt arbejde men jeg og dem står diametralt modsat på
mange punkter, så man skal hedde Kim Larsen for at kalde mig nazi.
Eller man skal være uintelligent og fanatisk-skinger som Kamal Qureshi (SF)
det netop led kæmpe nederlag til mig i Byretten vedr hans barnlige
abe-injjurie, der jo svarer til at kalde Fogh for inam, altså så absurd at
ikke mange andre end Kim Larsen og muslimer kunne finde på det.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste