/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Navn på oksegryderet
Fra : Heidi


Dato : 23-08-04 17:54

Jeg har engang i tidernes morgen haft en opskrift på en gryderet med
oksekød i tern, måske champignons, helt sikkert cocktailpølser, creme
fraiche og tomatpure/flåede tomater - eller noget lignende. Det blev
serveret med ris og flutes - men opskriften er væk, og jeg har vist
aldrig haft noget navn på retten.
Er der nogen der kan nikke genkendende til ovenstående, som ved hvad den
hedder, så jeg kan google den, eller som har en opskrift liggende på
noget lignende?
Og ja, jeg kunne bare prøve mig frem med ingredienserne, men jeg ville
nu gerne have ca.-målene, da jeg skal lave den til ca. 10-15 personer på
lørdag.
På forhånd tak.

--
Mvh. Heidi
Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
"Time is fun when you're having flies" - Kermit


 
 
Hauge (23-08-2004)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 23-08-04 19:21

Hejsa
Heidi wrote:
> Jeg har engang i tidernes morgen haft en opskrift på en gryderet med
> oksekød i tern, måske champignons, helt sikkert cocktailpølser, creme
> fraiche og tomatpure/flåede tomater - eller noget lignende. Det blev
> serveret med ris og flutes - men opskriften er væk, og jeg har vist
> aldrig haft noget navn på retten.

Lige sådan umiddelbart, så minder den mig om Vikingegryde.

Mvh Hauge



Heidi (23-08-2004)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 23-08-04 19:39

Hauge wrote:
> Hejsa
> Heidi wrote:
>> Jeg har engang i tidernes morgen haft en opskrift på en gryderet med
>> oksekød i tern, måske champignons, helt sikkert cocktailpølser, creme
>> fraiche og tomatpure/flåede tomater - eller noget lignende. Det blev
>> serveret med ris og flutes - men opskriften er væk, og jeg har vist
>> aldrig haft noget navn på retten.
>
> Lige sådan umiddelbart, så minder den mig om Vikingegryde.

Meget af det ligner ja, men jeg er for det første sikker på at der skal
oksekød i i stedet for svinekød, og cocktailpølserne er også sikre...
--
Mvh. Heidi
Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
"Time is fun when you're having flies" - Kermit


Hauge (23-08-2004)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 23-08-04 20:51

Hejsa
Heidi wrote:
> Meget af det ligner ja, men jeg er for det første sikker på at der
> skal oksekød i i stedet for svinekød, og cocktailpølserne er også
> sikre...

Den Vikingegryde jeg har fået, er med oksekød, det var på en restaurant.

Mvh Hauge



Christian B. Andrese~ (24-08-2004)
Kommentar
Fra : Christian B. Andrese~


Dato : 24-08-04 10:19


"Hauge" <hauge@CUTsmart-tech.dk> wrote in message
news:412a4aaa$0$184$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hejsa
> Heidi wrote:
> > Meget af det ligner ja, men jeg er for det første sikker på at der
> > skal oksekød i i stedet for svinekød, og cocktailpølserne er også
> > sikre...
>
> Den Vikingegryde jeg har fået, er med oksekød, det var på en restaurant.

Så er det ikke den rigtige vikingegryde, fordi det skal være svinemørbrad.


--
mvh/rg. Christian
"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop
thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do
we."
George W. Bush 2004 http://www.dubyaspeak.com/mp3/harmcountry.mp3



Helle (23-08-2004)
Kommentar
Fra : Helle


Dato : 23-08-04 20:21

Hej Heidi

Kan det være Beuf Bourgogne du tænker på? Er ikke helt sikker på hvordan det
staves ...

Smager skønt!

Helle



"Heidi" <xNOSPAMx@fjomp.com> skrev i en meddelelse
news:2oulq4Fenq48U1@uni-berlin.de...
> Jeg har engang i tidernes morgen haft en opskrift på en gryderet med
> oksekød i tern, måske champignons, helt sikkert cocktailpølser, creme
> fraiche og tomatpure/flåede tomater - eller noget lignende. Det blev
> serveret med ris og flutes - men opskriften er væk, og jeg har vist
> aldrig haft noget navn på retten.
> Er der nogen der kan nikke genkendende til ovenstående, som ved hvad den
> hedder, så jeg kan google den, eller som har en opskrift liggende på
> noget lignende?
> Og ja, jeg kunne bare prøve mig frem med ingredienserne, men jeg ville
> nu gerne have ca.-målene, da jeg skal lave den til ca. 10-15 personer på
> lørdag.
> På forhånd tak.
>
> --
> Mvh. Heidi
> Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
> "Time is fun when you're having flies" - Kermit
>



Ole Stigaard (23-08-2004)
Kommentar
Fra : Ole Stigaard


Dato : 23-08-04 23:03

On Mon, 23 Aug 2004 21:20:31 +0200, Helle <lonstrup@c.dk> wrote:

> Hej Heidi
>
> Kan det være Beuf Bourgogne du tænker på? Er ikke helt sikker på hvordan
> det
> staves ...

Beuf Bourgignone (jeg har ikke lige en fransk ordbog indenfor rækkevidde
heller) laves i Frankrig med oksekød som eneste nonvegetabilske
ingrediens. Vi kan jo så diskutere, om coctailpølser kan henregnes til
dyreriget eller ej, men i 'den rigtige' ville du aldrig finde dem.

Ole S, som i sin francofone periode var ivrig kødspiser



--
My mailaccount is not read. Please use news'ad'stigaard'dot'net
Jeg læser ikke post til denne adresse. Brug istedet
news'snabel-a'stigaard'prik'net

Davidsen (23-08-2004)
Kommentar
Fra : Davidsen


Dato : 23-08-04 21:47

"Heidi" <xNOSPAMx@fjomp.com> skrev i en meddelelse
news:2oulq4Fenq48U1@uni-berlin.de...
> Jeg har engang i tidernes morgen haft en opskrift på en gryderet med
> oksekød i tern, måske champignons, helt sikkert cocktailpølser, creme
> fraiche og tomatpure/flåede tomater - eller noget lignende. Det blev
> serveret med ris og flutes - men opskriften er væk, og jeg har vist
> aldrig haft noget navn på retten.
> Er der nogen der kan nikke genkendende til ovenstående, som ved hvad den
> hedder, så jeg kan google den, eller som har en opskrift liggende på
> noget lignende?
> Og ja, jeg kunne bare prøve mig frem med ingredienserne, men jeg ville
> nu gerne have ca.-målene, da jeg skal lave den til ca. 10-15 personer på
> lørdag.
> På forhånd tak.
>
> --
> Mvh. Heidi
> Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
> "Time is fun when you're having flies" - Kermit
>

Bøf/Boef Stroganof(f)?
Indeholder opr. ikke pølser, men de anvendes ofte...

Se fx. http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/soeg-navn.php?sog=stroganoff

Mvh
Davidsen



annette (24-08-2004)
Kommentar
Fra : annette


Dato : 24-08-04 08:03

"Davidsen" <davidsen@FJERNDETTEtdcspace.dk> wrote in message news:<412a57d1$0$267$edfadb0f@dread11.news.tele.dk>...
> "Heidi" <xNOSPAMx@fjomp.com> skrev i en meddelelse
> news:2oulq4Fenq48U1@uni-berlin.de...
> > Jeg har engang i tidernes morgen haft en opskrift på en gryderet med
> > oksekød i tern, måske champignons, helt sikkert cocktailpølser, creme
> > fraiche og tomatpure/flåede tomater - eller noget lignende. Det blev
> > serveret med ris og flutes - men opskriften er væk, og jeg har vist
> > aldrig haft noget navn på retten.
> > Er der nogen der kan nikke genkendende til ovenstående, som ved hvad den
> > hedder, så jeg kan google den, eller som har en opskrift liggende på
> > noget lignende?
> > Og ja, jeg kunne bare prøve mig frem med ingredienserne, men jeg ville
> > nu gerne have ca.-målene, da jeg skal lave den til ca. 10-15 personer på
> > lørdag.
> > På forhånd tak.
> >
> > --
> > Mvh. Heidi
> > Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
> > "Time is fun when you're having flies" - Kermit
> >
>
> Bøf/Boef Stroganof(f)?
> Indeholder opr. ikke pølser, men de anvendes ofte...
>
> Se fx. http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/soeg-navn.php?sog=stroganoff
>
> Mvh
> Davidsen

Jeg tror det hedder mifunes livret

annette (24-08-2004)
Kommentar
Fra : annette


Dato : 24-08-04 08:05

"Davidsen" <davidsen@FJERNDETTEtdcspace.dk> wrote in message news:<412a57d1$0$267$edfadb0f@dread11.news.tele.dk>...
> "Heidi" <xNOSPAMx@fjomp.com> skrev i en meddelelse
> news:2oulq4Fenq48U1@uni-berlin.de...
> > Jeg har engang i tidernes morgen haft en opskrift på en gryderet med
> > oksekød i tern, måske champignons, helt sikkert cocktailpølser, creme
> > fraiche og tomatpure/flåede tomater - eller noget lignende. Det blev
> > serveret med ris og flutes - men opskriften er væk, og jeg har vist
> > aldrig haft noget navn på retten.
> > Er der nogen der kan nikke genkendende til ovenstående, som ved hvad den
> > hedder, så jeg kan google den, eller som har en opskrift liggende på
> > noget lignende?
> > Og ja, jeg kunne bare prøve mig frem med ingredienserne, men jeg ville
> > nu gerne have ca.-målene, da jeg skal lave den til ca. 10-15 personer på
> > lørdag.
> > På forhånd tak.
> >
> > --
> > Mvh. Heidi
> > Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
> > "Time is fun when you're having flies" - Kermit
> >
>
> Bøf/Boef Stroganof(f)?
> Indeholder opr. ikke pølser, men de anvendes ofte...
>
> Se fx. http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/soeg-navn.php?sog=stroganoff
>
> Mvh
> Davidsen

Jeg tror den hedder mifunes livret...altså hvis der er ærter i

annette (24-08-2004)
Kommentar
Fra : annette


Dato : 24-08-04 10:17

"Davidsen" <davidsen@FJERNDETTEtdcspace.dk> wrote in message news:<412a57d1$0$267$edfadb0f@dread11.news.tele.dk>...
> "Heidi" <xNOSPAMx@fjomp.com> skrev i en meddelelse
> news:2oulq4Fenq48U1@uni-berlin.de...
> > Jeg har engang i tidernes morgen haft en opskrift på en gryderet med
> > oksekød i tern, måske champignons, helt sikkert cocktailpølser, creme
> > fraiche og tomatpure/flåede tomater - eller noget lignende. Det blev
> > serveret med ris og flutes - men opskriften er væk, og jeg har vist
> > aldrig haft noget navn på retten.
> > Er der nogen der kan nikke genkendende til ovenstående, som ved hvad den
> > hedder, så jeg kan google den, eller som har en opskrift liggende på
> > noget lignende?
> > Og ja, jeg kunne bare prøve mig frem med ingredienserne, men jeg ville
> > nu gerne have ca.-målene, da jeg skal lave den til ca. 10-15 personer på
> > lørdag.
> > På forhånd tak.
> >
> > --
> > Mvh. Heidi
> > Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
> > "Time is fun when you're having flies" - Kermit
> >
>
> Bøf/Boef Stroganof(f)?
> Indeholder opr. ikke pølser, men de anvendes ofte...
>
> Se fx. http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/soeg-navn.php?sog=stroganoff
>
> Mvh
> Davidsen


Jeg tror det hedder mifunes livret

annette (24-08-2004)
Kommentar
Fra : annette


Dato : 24-08-04 08:08

"Heidi" <xNOSPAMx@fjomp.com> wrote in message news:<2oulq4Fenq48U1@uni-berlin.de>...
> Jeg har engang i tidernes morgen haft en opskrift på en gryderet med
> oksekød i tern, måske champignons, helt sikkert cocktailpølser, creme
> fraiche og tomatpure/flåede tomater - eller noget lignende. Det blev
> serveret med ris og flutes - men opskriften er væk, og jeg har vist
> aldrig haft noget navn på retten.
> Er der nogen der kan nikke genkendende til ovenstående, som ved hvad den
> hedder, så jeg kan google den, eller som har en opskrift liggende på
> noget lignende?
> Og ja, jeg kunne bare prøve mig frem med ingredienserne, men jeg ville
> nu gerne have ca.-målene, da jeg skal lave den til ca. 10-15 personer på
> lørdag.
> På forhånd tak.



mifunes livret tror jeg det hedder

annette (24-08-2004)
Kommentar
Fra : annette


Dato : 24-08-04 10:20

"Heidi" <xNOSPAMx@fjomp.com> wrote in message news:<2oulq4Fenq48U1@uni-berlin.de>...
> Jeg har engang i tidernes morgen haft en opskrift på en gryderet med
> oksekød i tern, måske champignons, helt sikkert cocktailpølser, creme
> fraiche og tomatpure/flåede tomater - eller noget lignende. Det blev
> serveret med ris og flutes - men opskriften er væk, og jeg har vist
> aldrig haft noget navn på retten.
> Er der nogen der kan nikke genkendende til ovenstående, som ved hvad den
> hedder, så jeg kan google den, eller som har en opskrift liggende på
> noget lignende?
> Og ja, jeg kunne bare prøve mig frem med ingredienserne, men jeg ville
> nu gerne have ca.-målene, da jeg skal lave den til ca. 10-15 personer på
> lørdag.
> På forhånd tak.


Hej Heidi
Kan det være mifunes livret du tænker på ??

Christian B. Andrese~ (24-08-2004)
Kommentar
Fra : Christian B. Andrese~


Dato : 24-08-04 10:21


"annette" <2tulle@mail.dk> wrote in message
news:3d29d1b0.0408240120.37302258@posting.google.com...
> "Heidi" <xNOSPAMx@fjomp.com> wrote in message
news:<2oulq4Fenq48U1@uni-berlin.de>...
> > Jeg har engang i tidernes morgen haft en opskrift på en gryderet med
> > oksekød i tern, måske champignons, helt sikkert cocktailpølser, creme
> > fraiche og tomatpure/flåede tomater - eller noget lignende. Det blev
> > serveret med ris og flutes - men opskriften er væk, og jeg har vist
> > aldrig haft noget navn på retten.
> > Er der nogen der kan nikke genkendende til ovenstående, som ved hvad den
> > hedder, så jeg kan google den, eller som har en opskrift liggende på
> > noget lignende?
> > Og ja, jeg kunne bare prøve mig frem med ingredienserne, men jeg ville
> > nu gerne have ca.-målene, da jeg skal lave den til ca. 10-15 personer på
> > lørdag.
> > På forhånd tak.
>
>
> Hej Heidi
> Kan det være mifunes livret du tænker på ??

Tryk "F5" !!!!!!!!!


--
mvh/rg. Christian
"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop
thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do
we."
George W. Bush 2004 http://www.dubyaspeak.com/mp3/harmcountry.mp3



Heidi (24-08-2004)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 24-08-04 16:17

annette wrote:
>
> Hej Heidi
> Kan det være mifunes livret du tænker på ??

Jeg har ingen anelse - en søgning på google på mifunes livret gav ingen
hints, så hvis det er noget du har en opskrift på, må du meget gerne
lægge den ind!
--
Mvh. Heidi
Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
"Time is fun when you're having flies" - Kermit


Helle Petersen (24-08-2004)
Kommentar
Fra : Helle Petersen


Dato : 24-08-04 13:27

Jeg synes godt det kunne lyde som en variant af ungarsk gullash - Var det
noget?

Mvh
Helle



Heidi (25-08-2004)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 25-08-04 06:02

Heidi wrote:
> Jeg har engang i tidernes morgen haft en opskrift på en gryderet med
> oksekød i tern,

Det er stadig ikke lykkedes mig at finde et brugbart navn, så det ender
nok med at jeg forsøger mig ud fra vikingegryden som på mange måder
ligner, og så putter de ting i jeg ved der skal i.
Tak for forslagene til dem der forsøgte.
--
Mvh. Heidi
Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
"Time is fun when you're having flies" - Kermit


Else Holm (25-08-2004)
Kommentar
Fra : Else Holm


Dato : 25-08-04 15:16

"Heidi" <xNOSPAMx@fjomp.com> skrev i en meddelelse
news:2p2kpsFeqggkU2@uni-berlin.de
> Heidi wrote:
>> Jeg har engang i tidernes morgen haft en opskrift på en gryderet
med
>> oksekød i tern,
>
<klip>

Via google og et menukort fandt jeg følgende, som ganske vist ikke er
en opskrift:

http://www.restaurant-krabben.dk/frames/main/content.asp?ID=132

og en decideret opskrift kommer her

http://www.birthes-madside.dk/opskrift/Kodretter/17Oksekod/Romergryde.
htm

eller her

http://www.madkanalen.dk/vis_opskrift.php?opskrift_id=323

Jeg håber, jeg nåede det, inden du gik i gang med tilberedningen - og
ellers smager det ganske udmærket med svinekød el. lign. se
http://food4u.dk/opskrift/default.asp?id=707 (og efter min smag gerne
+ lidt paprika).


--
Else



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste