|
| Navn på oksegryderet Fra : Heidi |
Dato : 23-08-04 17:54 |
|
Jeg har engang i tidernes morgen haft en opskrift på en gryderet med
oksekød i tern, måske champignons, helt sikkert cocktailpølser, creme
fraiche og tomatpure/flåede tomater - eller noget lignende. Det blev
serveret med ris og flutes - men opskriften er væk, og jeg har vist
aldrig haft noget navn på retten.
Er der nogen der kan nikke genkendende til ovenstående, som ved hvad den
hedder, så jeg kan google den, eller som har en opskrift liggende på
noget lignende?
Og ja, jeg kunne bare prøve mig frem med ingredienserne, men jeg ville
nu gerne have ca.-målene, da jeg skal lave den til ca. 10-15 personer på
lørdag.
På forhånd tak.
--
Mvh. Heidi
Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
"Time is fun when you're having flies" - Kermit
| |
Hauge (23-08-2004)
| Kommentar Fra : Hauge |
Dato : 23-08-04 19:21 |
|
Hejsa
Heidi wrote:
> Jeg har engang i tidernes morgen haft en opskrift på en gryderet med
> oksekød i tern, måske champignons, helt sikkert cocktailpølser, creme
> fraiche og tomatpure/flåede tomater - eller noget lignende. Det blev
> serveret med ris og flutes - men opskriften er væk, og jeg har vist
> aldrig haft noget navn på retten.
Lige sådan umiddelbart, så minder den mig om Vikingegryde.
Mvh Hauge
| |
Heidi (23-08-2004)
| Kommentar Fra : Heidi |
Dato : 23-08-04 19:39 |
|
Hauge wrote:
> Hejsa
> Heidi wrote:
>> Jeg har engang i tidernes morgen haft en opskrift på en gryderet med
>> oksekød i tern, måske champignons, helt sikkert cocktailpølser, creme
>> fraiche og tomatpure/flåede tomater - eller noget lignende. Det blev
>> serveret med ris og flutes - men opskriften er væk, og jeg har vist
>> aldrig haft noget navn på retten.
>
> Lige sådan umiddelbart, så minder den mig om Vikingegryde.
Meget af det ligner ja, men jeg er for det første sikker på at der skal
oksekød i i stedet for svinekød, og cocktailpølserne er også sikre...
--
Mvh. Heidi
Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
"Time is fun when you're having flies" - Kermit
| |
Hauge (23-08-2004)
| Kommentar Fra : Hauge |
Dato : 23-08-04 20:51 |
|
Hejsa
Heidi wrote:
> Meget af det ligner ja, men jeg er for det første sikker på at der
> skal oksekød i i stedet for svinekød, og cocktailpølserne er også
> sikre...
Den Vikingegryde jeg har fået, er med oksekød, det var på en restaurant.
Mvh Hauge
| |
Christian B. Andrese~ (24-08-2004)
| Kommentar Fra : Christian B. Andrese~ |
Dato : 24-08-04 10:19 |
|
"Hauge" <hauge@CUTsmart-tech.dk> wrote in message
news:412a4aaa$0$184$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hejsa
> Heidi wrote:
> > Meget af det ligner ja, men jeg er for det første sikker på at der
> > skal oksekød i i stedet for svinekød, og cocktailpølserne er også
> > sikre...
>
> Den Vikingegryde jeg har fået, er med oksekød, det var på en restaurant.
Så er det ikke den rigtige vikingegryde, fordi det skal være svinemørbrad.
--
mvh/rg. Christian
"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop
thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do
we."
George W. Bush 2004 http://www.dubyaspeak.com/mp3/harmcountry.mp3
| |
Helle (23-08-2004)
| Kommentar Fra : Helle |
Dato : 23-08-04 20:21 |
|
Hej Heidi
Kan det være Beuf Bourgogne du tænker på? Er ikke helt sikker på hvordan det
staves ...
Smager skønt!
Helle
"Heidi" <xNOSPAMx@fjomp.com> skrev i en meddelelse
news:2oulq4Fenq48U1@uni-berlin.de...
> Jeg har engang i tidernes morgen haft en opskrift på en gryderet med
> oksekød i tern, måske champignons, helt sikkert cocktailpølser, creme
> fraiche og tomatpure/flåede tomater - eller noget lignende. Det blev
> serveret med ris og flutes - men opskriften er væk, og jeg har vist
> aldrig haft noget navn på retten.
> Er der nogen der kan nikke genkendende til ovenstående, som ved hvad den
> hedder, så jeg kan google den, eller som har en opskrift liggende på
> noget lignende?
> Og ja, jeg kunne bare prøve mig frem med ingredienserne, men jeg ville
> nu gerne have ca.-målene, da jeg skal lave den til ca. 10-15 personer på
> lørdag.
> På forhånd tak.
>
> --
> Mvh. Heidi
> Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
> "Time is fun when you're having flies" - Kermit
>
| |
Ole Stigaard (23-08-2004)
| Kommentar Fra : Ole Stigaard |
Dato : 23-08-04 23:03 |
|
On Mon, 23 Aug 2004 21:20:31 +0200, Helle <lonstrup@c.dk> wrote:
> Hej Heidi
>
> Kan det være Beuf Bourgogne du tænker på? Er ikke helt sikker på hvordan
> det
> staves ...
Beuf Bourgignone (jeg har ikke lige en fransk ordbog indenfor rækkevidde
heller) laves i Frankrig med oksekød som eneste nonvegetabilske
ingrediens. Vi kan jo så diskutere, om coctailpølser kan henregnes til
dyreriget eller ej, men i 'den rigtige' ville du aldrig finde dem.
Ole S, som i sin francofone periode var ivrig kødspiser
--
My mailaccount is not read. Please use news'ad'stigaard'dot'net
Jeg læser ikke post til denne adresse. Brug istedet
news'snabel-a'stigaard'prik'net
| |
Davidsen (23-08-2004)
| Kommentar Fra : Davidsen |
Dato : 23-08-04 21:47 |
|
"Heidi" <xNOSPAMx@fjomp.com> skrev i en meddelelse
news:2oulq4Fenq48U1@uni-berlin.de...
> Jeg har engang i tidernes morgen haft en opskrift på en gryderet med
> oksekød i tern, måske champignons, helt sikkert cocktailpølser, creme
> fraiche og tomatpure/flåede tomater - eller noget lignende. Det blev
> serveret med ris og flutes - men opskriften er væk, og jeg har vist
> aldrig haft noget navn på retten.
> Er der nogen der kan nikke genkendende til ovenstående, som ved hvad den
> hedder, så jeg kan google den, eller som har en opskrift liggende på
> noget lignende?
> Og ja, jeg kunne bare prøve mig frem med ingredienserne, men jeg ville
> nu gerne have ca.-målene, da jeg skal lave den til ca. 10-15 personer på
> lørdag.
> På forhånd tak.
>
> --
> Mvh. Heidi
> Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
> "Time is fun when you're having flies" - Kermit
>
Bøf/Boef Stroganof(f)?
Indeholder opr. ikke pølser, men de anvendes ofte...
Se fx. http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/soeg-navn.php?sog=stroganoff
Mvh
Davidsen
| |
annette (24-08-2004)
| Kommentar Fra : annette |
Dato : 24-08-04 08:03 |
|
"Davidsen" <davidsen@FJERNDETTEtdcspace.dk> wrote in message news:<412a57d1$0$267$edfadb0f@dread11.news.tele.dk>...
> "Heidi" <xNOSPAMx@fjomp.com> skrev i en meddelelse
> news:2oulq4Fenq48U1@uni-berlin.de...
> > Jeg har engang i tidernes morgen haft en opskrift på en gryderet med
> > oksekød i tern, måske champignons, helt sikkert cocktailpølser, creme
> > fraiche og tomatpure/flåede tomater - eller noget lignende. Det blev
> > serveret med ris og flutes - men opskriften er væk, og jeg har vist
> > aldrig haft noget navn på retten.
> > Er der nogen der kan nikke genkendende til ovenstående, som ved hvad den
> > hedder, så jeg kan google den, eller som har en opskrift liggende på
> > noget lignende?
> > Og ja, jeg kunne bare prøve mig frem med ingredienserne, men jeg ville
> > nu gerne have ca.-målene, da jeg skal lave den til ca. 10-15 personer på
> > lørdag.
> > På forhånd tak.
> >
> > --
> > Mvh. Heidi
> > Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
> > "Time is fun when you're having flies" - Kermit
> >
>
> Bøf/Boef Stroganof(f)?
> Indeholder opr. ikke pølser, men de anvendes ofte...
>
> Se fx. http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/soeg-navn.php?sog=stroganoff
>
> Mvh
> Davidsen
Jeg tror det hedder mifunes livret
| |
annette (24-08-2004)
| Kommentar Fra : annette |
Dato : 24-08-04 08:05 |
|
"Davidsen" <davidsen@FJERNDETTEtdcspace.dk> wrote in message news:<412a57d1$0$267$edfadb0f@dread11.news.tele.dk>...
> "Heidi" <xNOSPAMx@fjomp.com> skrev i en meddelelse
> news:2oulq4Fenq48U1@uni-berlin.de...
> > Jeg har engang i tidernes morgen haft en opskrift på en gryderet med
> > oksekød i tern, måske champignons, helt sikkert cocktailpølser, creme
> > fraiche og tomatpure/flåede tomater - eller noget lignende. Det blev
> > serveret med ris og flutes - men opskriften er væk, og jeg har vist
> > aldrig haft noget navn på retten.
> > Er der nogen der kan nikke genkendende til ovenstående, som ved hvad den
> > hedder, så jeg kan google den, eller som har en opskrift liggende på
> > noget lignende?
> > Og ja, jeg kunne bare prøve mig frem med ingredienserne, men jeg ville
> > nu gerne have ca.-målene, da jeg skal lave den til ca. 10-15 personer på
> > lørdag.
> > På forhånd tak.
> >
> > --
> > Mvh. Heidi
> > Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
> > "Time is fun when you're having flies" - Kermit
> >
>
> Bøf/Boef Stroganof(f)?
> Indeholder opr. ikke pølser, men de anvendes ofte...
>
> Se fx. http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/soeg-navn.php?sog=stroganoff
>
> Mvh
> Davidsen
Jeg tror den hedder mifunes livret...altså hvis der er ærter i
| |
annette (24-08-2004)
| Kommentar Fra : annette |
Dato : 24-08-04 10:17 |
|
"Davidsen" <davidsen@FJERNDETTEtdcspace.dk> wrote in message news:<412a57d1$0$267$edfadb0f@dread11.news.tele.dk>...
> "Heidi" <xNOSPAMx@fjomp.com> skrev i en meddelelse
> news:2oulq4Fenq48U1@uni-berlin.de...
> > Jeg har engang i tidernes morgen haft en opskrift på en gryderet med
> > oksekød i tern, måske champignons, helt sikkert cocktailpølser, creme
> > fraiche og tomatpure/flåede tomater - eller noget lignende. Det blev
> > serveret med ris og flutes - men opskriften er væk, og jeg har vist
> > aldrig haft noget navn på retten.
> > Er der nogen der kan nikke genkendende til ovenstående, som ved hvad den
> > hedder, så jeg kan google den, eller som har en opskrift liggende på
> > noget lignende?
> > Og ja, jeg kunne bare prøve mig frem med ingredienserne, men jeg ville
> > nu gerne have ca.-målene, da jeg skal lave den til ca. 10-15 personer på
> > lørdag.
> > På forhånd tak.
> >
> > --
> > Mvh. Heidi
> > Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
> > "Time is fun when you're having flies" - Kermit
> >
>
> Bøf/Boef Stroganof(f)?
> Indeholder opr. ikke pølser, men de anvendes ofte...
>
> Se fx. http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/soeg-navn.php?sog=stroganoff
>
> Mvh
> Davidsen
Jeg tror det hedder mifunes livret
| |
annette (24-08-2004)
| Kommentar Fra : annette |
Dato : 24-08-04 08:08 |
|
"Heidi" <xNOSPAMx@fjomp.com> wrote in message news:<2oulq4Fenq48U1@uni-berlin.de>...
> Jeg har engang i tidernes morgen haft en opskrift på en gryderet med
> oksekød i tern, måske champignons, helt sikkert cocktailpølser, creme
> fraiche og tomatpure/flåede tomater - eller noget lignende. Det blev
> serveret med ris og flutes - men opskriften er væk, og jeg har vist
> aldrig haft noget navn på retten.
> Er der nogen der kan nikke genkendende til ovenstående, som ved hvad den
> hedder, så jeg kan google den, eller som har en opskrift liggende på
> noget lignende?
> Og ja, jeg kunne bare prøve mig frem med ingredienserne, men jeg ville
> nu gerne have ca.-målene, da jeg skal lave den til ca. 10-15 personer på
> lørdag.
> På forhånd tak.
mifunes livret tror jeg det hedder
| |
annette (24-08-2004)
| Kommentar Fra : annette |
Dato : 24-08-04 10:20 |
|
"Heidi" <xNOSPAMx@fjomp.com> wrote in message news:<2oulq4Fenq48U1@uni-berlin.de>...
> Jeg har engang i tidernes morgen haft en opskrift på en gryderet med
> oksekød i tern, måske champignons, helt sikkert cocktailpølser, creme
> fraiche og tomatpure/flåede tomater - eller noget lignende. Det blev
> serveret med ris og flutes - men opskriften er væk, og jeg har vist
> aldrig haft noget navn på retten.
> Er der nogen der kan nikke genkendende til ovenstående, som ved hvad den
> hedder, så jeg kan google den, eller som har en opskrift liggende på
> noget lignende?
> Og ja, jeg kunne bare prøve mig frem med ingredienserne, men jeg ville
> nu gerne have ca.-målene, da jeg skal lave den til ca. 10-15 personer på
> lørdag.
> På forhånd tak.
Hej Heidi
Kan det være mifunes livret du tænker på ??
| |
Christian B. Andrese~ (24-08-2004)
| Kommentar Fra : Christian B. Andrese~ |
Dato : 24-08-04 10:21 |
|
"annette" <2tulle@mail.dk> wrote in message
news:3d29d1b0.0408240120.37302258@posting.google.com...
> "Heidi" <xNOSPAMx@fjomp.com> wrote in message
news:<2oulq4Fenq48U1@uni-berlin.de>...
> > Jeg har engang i tidernes morgen haft en opskrift på en gryderet med
> > oksekød i tern, måske champignons, helt sikkert cocktailpølser, creme
> > fraiche og tomatpure/flåede tomater - eller noget lignende. Det blev
> > serveret med ris og flutes - men opskriften er væk, og jeg har vist
> > aldrig haft noget navn på retten.
> > Er der nogen der kan nikke genkendende til ovenstående, som ved hvad den
> > hedder, så jeg kan google den, eller som har en opskrift liggende på
> > noget lignende?
> > Og ja, jeg kunne bare prøve mig frem med ingredienserne, men jeg ville
> > nu gerne have ca.-målene, da jeg skal lave den til ca. 10-15 personer på
> > lørdag.
> > På forhånd tak.
>
>
> Hej Heidi
> Kan det være mifunes livret du tænker på ??
Tryk "F5" !!!!!!!!!
--
mvh/rg. Christian
"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop
thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do
we."
George W. Bush 2004 http://www.dubyaspeak.com/mp3/harmcountry.mp3
| |
Heidi (24-08-2004)
| Kommentar Fra : Heidi |
Dato : 24-08-04 16:17 |
|
annette wrote:
>
> Hej Heidi
> Kan det være mifunes livret du tænker på ??
Jeg har ingen anelse - en søgning på google på mifunes livret gav ingen
hints, så hvis det er noget du har en opskrift på, må du meget gerne
lægge den ind!
--
Mvh. Heidi
Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
"Time is fun when you're having flies" - Kermit
| |
Helle Petersen (24-08-2004)
| Kommentar Fra : Helle Petersen |
Dato : 24-08-04 13:27 |
|
Jeg synes godt det kunne lyde som en variant af ungarsk gullash - Var det
noget?
Mvh
Helle
| |
Heidi (25-08-2004)
| Kommentar Fra : Heidi |
Dato : 25-08-04 06:02 |
|
Heidi wrote:
> Jeg har engang i tidernes morgen haft en opskrift på en gryderet med
> oksekød i tern,
Det er stadig ikke lykkedes mig at finde et brugbart navn, så det ender
nok med at jeg forsøger mig ud fra vikingegryden som på mange måder
ligner, og så putter de ting i jeg ved der skal i.
Tak for forslagene til dem der forsøgte.
--
Mvh. Heidi
Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
"Time is fun when you're having flies" - Kermit
| |
Else Holm (25-08-2004)
| Kommentar Fra : Else Holm |
Dato : 25-08-04 15:16 |
| | |
|
|