/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Porre/bacontærte
Fra : Jan & Lisbeth


Dato : 21-08-04 18:25

Manden drømmer om at lave den perfekte porre/bacontærte. Har I nogle gode
opskrifter?

Lisbeth



 
 
Ralph (22-08-2004)
Kommentar
Fra : Ralph


Dato : 22-08-04 14:38

"Jan & Lisbeth" <Jan.Nielsentagmigvaek@kfumscout.dk> skrev i en meddelelse
news:41278579$0$215$14726298@news.sunsite.dk...
> Manden drømmer om at lave den perfekte porre/bacontærte. Har I nogle gode
> opskrifter?

Ja, men det hele er lidt på slump.

3-4 dl. mel og salt i foodprocessor (gerne lidt groft mel i) smør eller
margarine ca. 100-150 g.
start indtil det begynder at "samle" sig, hældes i tærteform og trykkes
fladt.

I køleskab min. 1 time.

5-6 porrer (små)
1 løg
evt. en chilli og lidt hvidløg
svitses på panden

en pakke 100-150 gram parmaskinke af en slags, de tyske (så er det ikke
parma, det ved jeg godt) er slet ikke så ringe, men ofte salte så pas på,
skæres i strimler.

2 æg, 2-3 spsk. hytteost, 1-2 håndfulde revet mozzarella, lidt mælk kommes i
foodprocessoren (havde du gjort den ren, det var synd) (salt) peber.

Fordel porrer, skinke i tærten, hæld æggemassen over, riv evt. lidt
parmasanost oven på det hele.

200 gr. i ½ times tid.


--
venligst
Ralph



Jan & Lisbeth (22-08-2004)
Kommentar
Fra : Jan & Lisbeth


Dato : 22-08-04 16:57


"Ralph" <rwr@post6.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:4128a193$0$203$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...

> (havde du gjort den ren, det var synd) (salt) peber.

Goddamm

Den skal prøves, tak.

Jan



Niels Jacobsen (22-08-2004)
Kommentar
Fra : Niels Jacobsen


Dato : 22-08-04 18:24

Jan & Lisbeth wrote:
> Den skal prøves, tak.

Ja, ja, men hvad med baconen?

M.v.h
Niels



Jan & Lisbeth (22-08-2004)
Kommentar
Fra : Jan & Lisbeth


Dato : 22-08-04 19:01


"Niels Jacobsen" <niels.k.jacobsen@tagentreooncable.dk> skrev i en
meddelelse news:4128d6c8$0$183$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...

> Ja, ja, men hvad med baconen?
>


Krakiler

Jan



Ralph (22-08-2004)
Kommentar
Fra : Ralph


Dato : 22-08-04 19:33

"Niels Jacobsen" <niels.k.jacobsen@tagentreooncable.dk> skrev i en
meddelelse news:4128d6c8$0$183$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Jan & Lisbeth wrote:
> > Den skal prøves, tak.
>
> Ja, ja, men hvad med baconen?

Saltet og røget svinekød, det er der også i min opskrift, men hvis du
insisterer så prøv det dog. Da JEG startede med porretærte var vi vegetarer
da vi så begyndte at spise kød igen, en lang proces startende med fisk,
dernæst fjerkræ, begyndte jeg at komme lidt stegt kyllingebryst i, da vi så
nåede til svin var det også bacon mange gange, indtil jeg en dag SKULLE have
brugt en pakke parma som nærmede sig sidste salgsdag - siden da har jeg
aldrig brugt andet.

Nu lyder det nok somom vi får porretærte hver dag, men det er nok kun et par
gange om året - så sundt(læs: fedtfattigt) er det jo heller ikke.


--
venligst
Ralph



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste