<QuidamDK@fjernmig-hotmail.com> skrev i en meddelelse
 news:Lr5Rc.1276$Cl1.134@news.get2net.dk...
 > hey NG..
 > Ved godt jeg er en anelse ude, men det blev et impulskøb..
 > Jeg har købt en culotte på 1.2kg som jeg ønsker at grille i min
 > kuglegrill...
 > Hvordan gøres dette? og hvordan lang tid skal den have?
 >
 > Håber nogen kan hjælpe mig, trods tidspunktet..
 
 Brun på fuld hørm i ca. 15 minutter - det lukker overfladen, så saften
 bliver i kødet.
 Hvile i 15 minutter, fuld knald igen i 30 minutter og hvile igen i 15
 minutter.
 Hviletiden bruger du til at fylde mere kul på
 
 Husk at saften der kommer ud, ikke må være blodig, og når den skifter fra
 blodig til klar saft så er den medium efter et par minutter eller tre. (det
 samme gælder bøffer, dog kun ca. 1 minut efter saften er klar)
 
 Og husk også at ridse fedtet næsten ned til kødet, og gnid godt med salt i.
 
 Som tilbehør, kan jeg anbefale kartofler der har kogt i ca. 10-15 min (al
 dente), skæres i tern med skræl, stilles i køleskab til de er kolde, samme
 med olivenolie, persille, radise, grøn peber (skåret i tynde skiver), purløg
 og salt.
 
 Husk et godt stykke brød, uden for meget salt.
 
 Mvh ThomasB
 
 
  
            
             |